Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

zolameister

Postări Recomandate

Re: Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

@Vladruse.....frate,nu are nimeni nimik cu tine,oamenii discutau,se cunosc,este normal sa sara ca gaitele pe cineva cere vine si face nota discordanta.....

Nici macar nu ai citit unde trebuie......NU GOGANU a luat amenda....GAGANU este altcineva......tu nu esti atent.......nu poti vorbi in necunostinta de cauza si pe urma sa te simti persecutat.......

Oamenii astia se stiu si se cunosc,au iesit impreuna,sunt prieteni si daca spun ca nu sunt semne,nu sunt,chiar daca este rezervatie sau nu......eu ii cred.....

Cineva mult mai in tema cu locatia si zona Marius-Turagmes ,brasovean, a spus ca acolo nu-i razervatie in cadrul topicului cu iesirea........ai vazut?Du-te tu pina acolo si verifica,fa poze si arata-ne si noua si nu-i mai credem........eu ii cred pe ei pina atunci,si incer sa-i ajut......

De ce vrei tu sa faci nota discordanta.........si persisti in ideea ta.....ideea de baza este sa nu se creeze precedent.......in conditiile noii legi silvice.....au gresit sau nu nu mai are importanta,au invatat lectia chiar si gratuit si fara vina.......

Si acum intrebare.....daca esti fumator......arunci chistocul pe geamul masinii? eu sincer da......nu am gasit inca nici un fotograf,politist,om de bine sa se ia de mine si sunt ecologist convins.......TU?Sau citi dintre noi fac asta?poate doar curata scrumiera in parcare ...... :P

Nu exista persoana fara greseala in fata naturii........in plm Adam,Eva si cu sarpele bulangiu ala rupeau merele.....toata lumea stie.....sa le trimitem o amenda?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

N-are nimeni nimic cu tine....Esti tu mai nervos si raspunsurile tale au avut incarcatura incriminatorie....ia-o si tu mai moale, ca s-ar putea ca maine sa citim si depre tine ca te-au amendat... slp

Eu sa stii ca sint foarte relaxat, chiar ma amuza cum se zbat unii sa ma-njure...sa fie si ei in pas cu moda si sa se dea bine pe langa altii....Nu ma mai surprinde nimic demult...

Daca as gresi ar fi normal sa platesc, insa deocamdata nu vezi ca nu pot sa ajung in asa

locuri grele de off-road, ca n-am "acaret" capabil...

Se pare ca adevarul doare cand este spus verde-n fata....deranjeaza...si am vazut ca pe acest

forum sint multe persoane cu un orgoliu foarte sensibil...ei au cele mai bune masini, ei rup muntii-n doua.....ce mai...au patentat off-road-ul ...

Link spre comentariu

N-are nimeni nimic cu tine....Esti tu mai nervos si raspunsurile tale au avut incarcatura incriminatorie....ia-o si tu mai moale, ca s-ar putea ca maine sa citim si depre tine ca te-au amendat... slp

Eu sa stii ca sint foarte relaxat, chiar ma amuza cum se zbat unii sa ma-njure...sa fie si ei in pas cu moda si sa se dea bine pe langa altii....Nu ma mai surprinde nimic demult...

Daca as gresi ar fi normal sa platesc, insa deocamdata nu vezi ca nu pot sa ajung in asa

locuri grele de off-road, ca n-am "acaret" capabil...

Se pare ca adevarul doare cand este spus verde-n fata....deranjeaza...si am vazut ca pe acest

forum sint multe persoane cu un orgoliu foarte sensibil...ei au cele mai bune masini, ei rup muntii-n doua.....ce mai...au patentat off-road-ul la OSIM...

Sa stii ca acaretul nu conteaza....conteaza spiritul..dar dupa cum stiu tu ai un acaret...Stii cum se spune:scopul scuza mijloacele,Fii un off-roader adevarat, nu da apa la moara diversionistilor fotografi,fii tu insu-ti...nu de altceva,dar viata e scurta si e pacat :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Pentru a nu stiu cata oara observ ca pe acest forum nu exista moderare, sint jignit si atacat

a n-a oara doar pentru faptul ca am un SUV.....si nimeni nu intervine...

In felul asta forumul e pe drumul "cel bun"....

Off-Topic

Uite ce e. Mai scuteste-ma de remarcile astea idioate legate de faptul ca forumul nu are moderare si ca tu te-ai simtit jignit si atacat. Vrei sa iti arat de cate ori ai jignit tu pe altii si cu alte ocazii?? Atunci nu te-ai plans ca de ce nu intervine moderatorul.

Daca nu iti convine pe ce drum merge forumul, te invit sa il lasi in pace si sa cauti alte forumuri mai moderate.

Lucru valabil pentru toata lumea.

Pe cine mai aud ca sa plange de linia forumului ii voi considera acest lucru ca si o jignire personala , o bataie de joc fata de munca pe care am depus-o eu sau alti membri ai acestui forum, si ii voi restrictiona INSTANT accesul la forum.

On Topic

@vladruse

Ma p...s pe ea mierla si pe ea vale.

Daca esti atat de mare ecologist, vreau sa te vad legat cu lantul de un copac, protestand vehement pentru distrugerile care le fac cei care exploateaza padurile. Acestia distrug cu adevarat mediul, datorita lor, sate intregi sunt inundate de apa care vine de pe versantii goliti de copaci, animalele care dispar pentru ca nu mai sunt paduri sau datorita braconierilor.

Atata ipocrizie nu am vazut de multa vreme.

Acest topic este deschis pentru a gasi solutii ca sa ne protejam hobby-ul nu ca sa acuzam pe nimeni.

Daca noi nu ne aparam intre noi, atunci cine sa o faca?

Link spre comentariu

@Vladruse.....frate,nu are nimeni nimik cu tine,oamenii discutau,se cunosc,este normal sa sara ca gaitele pe cineva cere vine si face nota discordanta.....

Nici macar nu ai citit unde trebuie......NU GOGANU a luat amenda....GAGANU este altcineva......tu nu esti atent.......nu poti vorbi in necunostinta de cauza si pe urma sa te simti persecutat.......

Oamenii astia se stiu si se cunosc,au iesit impreuna,sunt prieteni si daca spun ca nu sunt semne,nu sunt,chiar daca este rezervatie sau nu......eu ii cred.....

Cineva mult mai in tema cu locatia si zona Marius-Turagmes ,brasovean, a spus ca acolo nu-i razervatie in cadrul topicului cu iesirea........ai vazut?Du-te tu pina acolo si verifica,fa poze si arata-ne si noua si nu-i mai credem........eu ii cred pe ei pina atunci,si incer sa-i ajut......

De ce vrei tu sa faci nota discordanta.........si persisti in ideea ta.....ideea de baza este sa nu se creeze precedent.......in conditiile noii legi silvice.....au gresit sau nu nu mai are importanta,au invatat lectia chiar si gratuit si fara vina.......

Si acum intrebare.....daca esti fumator......arunci chistocul pe geamul masinii? eu sincer da......nu am gasit inca nici un fotograf,politist,om de bine sa se ia de mine si sunt ecologist convins.......TU?Sau citi dintre noi fac asta?poate doar curata scrumiera in parcare ...... :P

Nu exista persoana fara greseala in fata naturii........in plm Adam,Eva si cu sarpele bulangiu ala rupeau merele.....toata lumea stie.....sa le trimitem o amenda?

Nu sint fumator.

Binenteles ca gresesc si eu ca si si altii.

Eu inteleg situatia, sint de-acord cu faptul ca ala a facut o marlanie....dar totusi nu putem sa luam de buna la infinit gandirea asta ca daca altu greseste sa gresim si noi ca asta e....

Asta e singura idee pe care am sustinut-o dar se pare ca deranjeaza, drept pentru care am fost iar luat la injuraturi ....

Sint curios de cum se va rezolva situatia Gaganului....desi sint convins ca se lupta cu morile de vant in tara asta....Odata PV-ul facut, nici dracu nu-l mai desface....

Link spre comentariu

Gresesti! PV se poate face si fara cine stie ce dovezi, mergandu-se la intimidare, ca poate merge. La proces organul trebuie sa dovedeasca clar fapta, altfel i se da flit. Apropo de cat de legal se fac PV-uri, mi s-a retinut talonul la Dacie ca nu as avea asigurare, dobi' de agent nefiind in stare sa citeasca cum se cuvina o polita. NU a fost in stare sa vada ca polita era pana in 3 iulie, nu iunie. E vdrept ca eu tre'sa ma deranjez la judeatorie, plus ca a trebuit sa fac 200 km sa recuperez talonul ilegal retinut, asa ca stau pe ganduri daca nu cumva sa deranjez organu' cu o dare in judecata.

Samurai incepator
Link spre comentariu

pe langa discutiile astea pro si contra mierlei si brotacului de apa imi cer scuze dar dau si eu o posibila rezolvare....

rangeri prieteni are numai ala....?sau politisti sau juristi

pe langa faptul ca trebuie luate clar masuri legale pt contestarea amenzi si masuri legale de jurisiti care stiu ce fac....parerea mea este ca puteti sai demonstrati la baiatul ala asa zis ecologist ca si voi puteti fu..e pe cineva cu aceleasi mijloace.

si ca sa reiau ceva spus si anterior va dau un exemplu: eu pot rezolva daca imi faceti rost de datele baiatului sa ia o amenda de la cineva care se ocupa tot cu mentinerea ordinii in natura....nu spun salvamont ca sa nu se sesize iar cineva :P ....asadar o amenda la baiatul ca a aruncat gunoaie in padure.

corelati asta cu alte 50 amenzi primite de la alti prieteni din toata tara si amenzile sa fie trimise cu intarziere de la data emiteri pt a nu mai putea fi contestate si va asigur ca acolo veti demonstra ceea ce trebuie....sunteti o echipa care se ridica ca unul cand este nevoie.

si dupa faza asta putem sa discutam despre gandacul ce trebuie salvat din padurea x si despre viermele de isi are locasul pe frunza din copacul Y.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Max, stay cool... as you are :D

Ma mai enervez si eu pentru ca in loc sa discutam despre ce trebuie de facut in astfel de situatie, ajungem sa ne acuzam unii pe altii :P

Link spre comentariu

1.zolameister si altii au incercat sa va prezinte faptul cs situatia creata fara nici un suport legal poate crea un precedent daca e acceptata.

2.@drm,ne-am cunoscut in teren si nu credeam ca vei sustine vreodata problema in felul in care ai scris anterior(ori o dam la prosteala...-adica suntem vinovati-... ori platim amenda ...adica suntem vinovati-...) .... EU nu o dau la prosteala,eu spun raspicat ce am de spus!

3.@vladruse.......in primul rand daca vreodata ai indrazni sa imi spui ca am gandirea de rahat (asa cum fara pic de bun simt ai facut-o fata de colegul cobrra) cred ca ne vom cunoaste.

in instanta (pentru calomnie) ,daca preferi calea legala ,sau altfel...

e firesc ca nu ai cum sa intelegi multe lucruri din ceea ce se intampla in teren.si asta nu din cauza acaretului tau pe care il murdaresti pe roti cand iesi din curte si apoi postezi "vitejia" la capitolul ..."fapte de off-road".

nu.sunt multi care nu au nici macar o Dacia papuc 4x4,sau un Aro 10 stock,dar care stiu ce inseamna unitatea,solidaritatea,SPIRITUL 4x4!!

nu ma intereseaza cu cine ai iesit vreodata in off-road (daca ai facut-o vreodata,ceea ce nu cred...) dar decat sa poluezi multe topicuri cu opinia ta,care de cele mai multe ori e off-topic,

mai bine da un polish la meleu...sau dai cu silicon pe bord,sa straluceasca...

in numele bunului simt,nu raspunde acestei postari facute de mine.sau pur si simplu nu mai raspune deloc! ce zici....poti??? :T ....nu cred!!....

Personal am fost ACOLO! o spun deschis si raspicat din nou,fara sa o dau la prosteala!! ...DRM-ule...

prin noi ,a-ti fost acolo TOTI cei care sunteti off-road-eri!!!

da...am fost acolo,am iesit de pe drum,am intrat in apa....si am miscat o piatra cu roata!!(cam asta a fost "distrugerea" ecologistilor!!)

da... fost acolo si GOGANU si GAGANU si bullbar...a fost acolo oricare dintre voi toti cei care cititi,cei cu SPIRIT de off-road-er!!

am fost acolo,pe un DRUM JUDETEAN(SAU COMUNAL)drumul dintre Pestera si Magura, o zona cu trafic auto frecvent...o zona NESEMNALIZATA IN NICI UN FEL!!!

am fost acolo,intr-o zona turistica care NU E REZERVATIE!!!!!!!!

da,am fost aici http://www.forum2020.ro/Data/moieciu/moieciu_ro.htm ....in comuna Moeciu !!!

off-road-erule ecologist,inainte sa iei piatra care am miscat-o in parau cu roata si sa arunci cu ea in colegii,prietenii,cunoscutii sau necunoscuti tai,inainte sa faci asta stai un pic si intreaba-te : o fi bine ceea ce fac??? ...oare eu as fi facut asta???

si apoi loveste,acuza!

...sau poate nu...

cum te-ai simti off-road-erule in locul lui GAGANU ??

cum te simti off-road-erule in locul TAU... daca chiar ai fost acolo??? ..........

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Acest topic a degenerat in discutii si polemici inutile,in injurii ale unuia la adrsea altuia.Din ce vad eu sunt unii mai catolici decat papa .Am vazut ca un kkt care detine un aparat foto poate face foarte mult rau unui OM care merge cu masina pe un drum judetean.Este pacat sa ne certam intre noi cand am putea ca energia aceasta sa o consumam intr-un fel mai constructiv,sa vedem cum se poate face ca acest PV sa fie respins in justitie penttru ca altfel peste 2-3 ani nu vom mai avea unde sa mergem cu masinile in care am investit atata pasiune si bani.

Link spre comentariu

nu am exprimat opinii pana in acest moment dar cred ca

1. constatarea contraventiei trebnie facuta de un agent constatator...care e EXTREM DE SUBIECTIVA daca o face in baza unei poze

aceasta dovada nu cred ca va sta in picioare in instanta

2. procesul verbal trebuie atacat in instanta cu un avocat

avocatul trebuie sa fie un bun prieten al nostru sau a "contravenientului" si sa solicite un onorar exorbitant (gen 50.000 ron) cu avans de 250 ron si restul dupa finalizare....iar daca pierde onorata institutie... o cam " baga pe maneca" si o sa li se cam acreasca de asemenea constatari din fotoliu de acasa si cu martori care jura.....dar care nu pot constata nimic pt ca nu au atributii in acest sens

contravenientul nu a fost "prins", nu exista nici o dovada OFICIALA ca a savarsit cu vinovatie o contraventie.... deci va f un proces frumos si destul de scurt

simpla "scapare"de amenda nu trebuie sa ne bucure, trebuie sa ne bucure daca institutia care face asemenea tampenii plateste un onorar de avocat gras pt ca o sa fie o gramada de referate care si de ce...si o sa ii treaca multe sudori pe domnii respectivi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

:g Soimu

Asta-i cursul discutiei domnilor.......constructiv,nu cine cum o are si a mea-i mai mare....si mai de off-road decit a ta.......ecologistule!

Crad ca deja s-a plecat pe strada asta,Soimule si este ceea ce cred multi ca trebuie facut :h5

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

eu nu inteleg de ce va mai contraziceti pe forum....sai dati satisfactie la tampitul ala care sigur e aici si citeste ce scrieti....si probabil se bucura ca a creat atatea divergente intr-un grup care se presupune a fi unit.

faceti odata cei de facut si discutati in PM si nu mai ii dati satisfactie la ecologistul asta de 2 lei.

puneti voi punct discutiei si incepeti odata procedurile legale...pe ambele parti :grin:

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

@gabi: tocmai pentru ca ne-am cunoscut in teren, ai putut vedea ca nu sunt genul ipocrit. e vorba de principiu. si eu am intrat, de atatea ori, prin paduri si impreuna cu voi si fara voi, si am dat de tot felul de padurari ofuscati ca "nu e voie de trecut p'acolo"si invariabil le-am atras atentia ca nu exista nici un semn care sa restrictioneze accesul. si ce nu e interzis, e permis.

dar cu toate astea daca cineva vroia sa ne amendeze, putea sa o faca linistit, desi noi spuneam ca nu stiam ca nu e voie. asta e. necunoasterea nu te absolva. daca te prinde la pescuit in prohibitie, pe langa ca te amendeaza iti poate confisca si sculele. crezi ca poti scapa cu un "nu am stiut"? sau daca comiti orice fapta in orice domeniu, poti scapa cu un "nu am stiut"? o sa t-i se raspunda invariabil, informeaza-te. sunt trecut prin astea.

tot ce am scris mai devreme a fost ca sa se vada la ce mod va fi tratata problema de catre ei. pentru ca discutia in instanta nu va fi daca s-a trecut sau nu pe acolo ci modul in care a fost sanctionata fapta. asta e problema! modul! orice fapta se sanctioneaza pe loc de catre un agent autorizat pe baza propriei observatii, sustinute sau nu, de unul sau mai multi martori.

ce s-a intamplat acolo a fost un abuz, o incalcare a procedurii si a modului de aplicare a legii.

pe baza asta se va castiga procesul!! nu sanctionezi o fapta pe baza declaratiilor unor martori fara ca fapta sa fi fost constatata, la fata locului, de un organ de drept.

experientia docet.
Link spre comentariu

:p

Fratilor, nu-i chiar asa de simpla treaba, Max avea dreptate cand zicea ca trebuiesc gasite solutii pentru a ne proteja hobby-ul...

Discutia deviaza pentru ca amestecam cazul concret al lui Gaganu cu ideea in sine de a fi amendati pentru ca practicam off-roadul...

Eu as zice sa nu mai luati in discutie cazul concret al lui Gaganu, pentru ca doar cine are pv-ul in mana, contactand un avocat, poate sa vada ce si cum e de facut.

Incepeti insa sa gasiti solutii viabile de cum se poate proteja hobby-ul, pentru ca daca se ia legea la litera, suntem "infractori", asta-i adevarul...

Pentru cine vrea sa aprofundeze legea, trebuiesc citite:

1.OUG 195/2005 (protectia mediului)aprobata cu modificari prin legea 265/2006

2.OUG 57/2007 (regimul ariilor protejate)

3.Legea 46/2008 (codul silvic)

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Salut! pt. sorind (referitor la codul silvic ) articolele 54 iti lasa portita sa faci off-road bineinteles cu acordul administratorolui ( ceea ce spuneam prin reglementeaza si restrictioneaza ) si practic la nivel individual sau in grup mic nu stiu si nu cred ca ca vreun silvicultor a oprit pe cineva . In cazul in care drumurile forestiere deservesc si obiective turistice de interes local sau national drumurile sunt obligatoriu deschise circulatiei publice (nu mai stiu acum dar am sa caut , exista o OUG in acest sens ) . Am mai facut referire la acest subiect intr-un post mai vechi .

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Nu sunt in pielea voastra ,iar daca m-as pune, as contesta PV, as merge pina in pinzele albe daca stiu ca am dreptate... fiindca acea amenda e nefondata, zic eu ca doar o simpla fotografie ,un martor nu sunt suficiente..eu ca sunt amator in informatica pot zice ca o fotografie se trucheaza usor,iar un martor poate fi dovedit ca mincinos....oricum astea sunt chestii avocatesti zic ca avocatii le rezolva mai bine ca noi

E un precedent cu care nu trebuie sa ne complacem...... ori e alba ori e neagra! dac sunteti curati dati-i batae, iesiti deasupra..daca chiar ati comis-o datii batae iarasi fiindca si aceia care au emis PV-ul,-am inteles ca rangerii- trebuiau sa semnalizeze acel aspect...daca nu au facut-o ( notificare rezervatie, indicatoare de acces interzis,marcaje,etc) au si ei parte de vina...daca chiar vor sa -si faca treaba sa o duca pina la capat ....

Subscriu si la cea scris Max.. iesim si noi mai spargem o balta ,doua ...rupem ceva tufoi,in situatii extreme belim coaja de pe ceva copaci... dar nu facem dezastrul care il fac aceia care exploateaza dupa capul lor, irational, padurea.Si aceia fac treaba asta sub nasul padurarilor ....,de zic asta de ochii lumii, in realitate o fac la un loc cu rangerii din zona, ca de ....e greu sa traiesti din salariul oferit de stat sau de un ocol privat!

PS.. stiu ca avem persoane din acest domeniu pe forum, dar aceia care sunt "fara musca pe caciula", cu miinile curate, se exclud ! Chiar ar putea sa -si posteze punctul lor de vedere....

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Domnilor, in calitate de secretar al Club 4x4 Brasov, sub a carui "jurisdictie" s-a petrecut nefericitul eveniment va asigur ca vom incerca, cu toate "fortele" de care dispunem, sa ajutam pe cel in cauza.

P.S. In nume personal va asigur ca in sedinta de miercuri 01.07 vom adopta o pozitie oficiala vis-a-vis de acest eveniment, pozitie care va fi transmisa celor in cauza.

Celor din categoria astral2000 (desi a prezentat scuze), vladruse si celor care gandesc la fel, nu le doresc sa fie victime ale unui astfel de "complot", iar comunitatea din care fac parte sa nu le fie alaturi...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

@prislopan......respect :h5 .......ref la pozitia oficiala.....pare un inceput promitator....... :bravo

@gabipas..........fratele meu mergem tot inainte..... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Domnilor, in calitate de secretar al Club 4x4 Brasov, sub a carui "jurisdictie" s-a petrecut nefericitul eveniment va asigur ca vom incerca, cu toate "fortele" de care dispunem, sa ajutam pe cel in cauza.

P.S. In nume personal va asigur ca in sedinta de miercuri 01.07 vom adopta o pozitie oficiala vis-a-vis de acest eveniment, pozitie care va fi transmisa celor in cauza.

Celor din categoria astral2000 (desi a prezentat scuze), vladruse si celor care gandesc la fel, nu le doresc sa fie victime ale unui astfel de "complot", iar comunitatea din care fac parte sa nu le fie alaturi...

Off-topic, dar nu neaparat...

Daca tu ai impresia ca scuzele si recunoasterea modului gresit in care am gandit si reactionat, au fost formale, e problema ta....Pentru fiecare dintre noi se intampla lucruri care ne demonstreaza ca putem gresi, desi ni se parea imposibil pana atunci....Cred ca ar fi mai corect sa incetezi cu referirile la persoana mea si ceea ce a fost atunci pentru ca nu-si mai rostul....

Link spre comentariu

Sorine,Astral2000 nu si-a exprimat nici o parere despre acest subiect pe acest topic! :P

Sa nu cream animozitati inutile,mai ales in jurul unui subiect asa de important! slp

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Problema e aproape "rezolvata"! Traiasca futingul si birocratia din Romania! :ha: Nu voi spune cum si ce din motive lesne de inteles ... Tot ce va pot spune: dupa Delta imediat pregatim ofensiva ... :P :F :ypu :happy

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca cei din Brasov hotarasc, in mod oficial, sa ne sustina in demersul nostru, atunci este foarte simplu. Eu am demarat prin avocatul procedura prealabila a plangerii penale impotriva celui care a intocmit procesul verbal de contraventie pentru fals intelectual. Am insa ne voie sa stiu daca pot folosi "biroul" vostru de la Brasov in traseul demersului meu judiciar. Impreuna cu Off RoadRunners Team vom decide si daca ne indreptam penal spre denuntator pentru faptele penale savarsite. Daca veti decide sa ne sustineti demersul va rugam sa ne anuntati si pe noi! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare