Max Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 A inceput etapa a treia a Campionatului National de Offroad. Buzau 2009 Programul de azi: Incepand cu ora 9.00 - pregatirile de incepere a competitiei in Piata Dacia din Buzau 0ra 15: incepe un prolog spectaculos in comuna Maracineni, jud. Buzau. Harta cu locatia unde se desfasoara trialul. http://www.romanianextremeadventure.ro/images/harta_trial.jpg Asteptam poze de la acest prolog. Printre cei care vor incerca sa obtina o clasare cat mai buna la trial, pentru a avea ulterior o pozitie avatajoasa la startul primei zile in munti, se afla la categoria auto – Chello (Parazitii), Tiberiu Stan, Bogdan Cord, Stefan Grigorescu, iar la categoria moto – Mani Gyenes, Marcel Butuza, Romeo Duicu, Ciprian Popescu, Dani O?il, Alexandru Gârbacea, Marton Szilveszter, Ioan Tara, Laurentiu Nedelcu, Ioan Somodean, toti fiind favoriti pentru ocuparea primelor trei locuri la finalul editiei din 2009 a Romanian Extreme Adventure. Duminica, 28 iunie, in prima zi in munti concurentii vor avea o serie de traversari de rauri, insa cea mai spectaculoasa se pare ca va fi cea din comuna Viperesti. Localizare punct de spectatori: comuna Viperesti, DN 10 Buzau - Brasov, la balastiera. Prima motocicleta este programata sa ajunga in acest punct in jurul orei 09:00 am, primul atv in jurul orei 09:30 am, in timp ce prima masina ar trebui sa ajunga in jurul orei 10:30 am.Startul in etapa de maine se va da la ora 08.00 am din Piata Dacia (Buzau), urmand ca startul pe traseul de concurs din prima zi sa se dea de pe DN2 Buzau - Ploiesti, Hanul lui Tinta. Succes tuturor participantilor si organizatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online Nici o poza de azi.....chiar nu a fost nimeni sa ne incante si pe noi? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online Pai eu am fost pe acolo DAR: 1) copilotul meu mi-a aruncat aparatul foto intr-un sant cu apa si noroi :P slp 2) trialul a inceput cu moto, moto, atv, si am plecat dupa cateva ore... Probabil ca abia acum incepe trialul pt masini :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online cateva poze http://picasaweb.google.ro/adi15mii/Buzau09# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online trialul la auto a inceput mai tarziu , in acelasi timp cu ploaia, iar dupa cateva masini pe prima urcare s-a rasturnat o masina si s-a incheiat totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online wow, si dupa aia s-a renuntat la tot trialul?? cine s-a rasturnat? sau macar ce masina/culoare etc. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online Ce tare, sunt si eu in poze :-) http://lh5.ggpht.com/_sbqUsoN7VWw/SkZ2CpRotII/AAAAAAAAAeI/bp09cKlyBlU/s800/_MG_3992.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online nu am vazut ca eram pe partea cealalta a dealului da s-a terminat tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Buzau - Online Daca Incepe o ploaie ,furtuna,ninsoare,e normal sa se renunte la trial ???Am vorbit cu cativa amici care au fost suparati ca s-a renuntat la trial.(vorbesc strict de auto).Corect ,daca relieful nu permitea continuarea trialului (prolog)cred ca solutia era scoaterea unei portiuni mai naspa din traseu,pt ca ordinea de start o sa fie habarnam cum .Un Jeep rosu a facut tumbe... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Buzau - Online Parca vad ca o sa fie cel mai de kkt concurs.....dupa cum a si inceput...naspa. Eu zic sa se inceapa deja cu contestatiile...... :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Buzau - Online Distractie la maxim celor care sunt acolo ! :banana :banana :banana Noi chibitii asteptam noutati si poze ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Buzau - Online Buna ziua! Va atasez citeva poze de la prologul de pe 28 iunie de la Maracineni. Am fost toata familia sa-i sustinem pe concurenti in general si pe cei de la clasa auto in special, dar asa cum ati auzit deja furtuna a stricat tot spectacolul (in afara de citeva masini, care au apucat sa faca traseul, restul s-au intors fara a putea sa-l mai parcurga). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Buzau - Online ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Buzau - Online ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Buzau - Online Multumim pentru poze domnule Emil. Ceva despre ziua de azi nu ne spune nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Buzau - Online Aici este un filmulet interesant: http://www.romanialibera.ro/a128493/rom ... buzau.html Am mai gasit unul: http://www.liberinmiscare.ro/2009/06/16 ... -iulie-09/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Buzau - Online Ce fain. Se pare ca vineri Antena1 muta matinalul la Buzau. Asa au anuntat. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Buzau - Online Supeeeer ! Cel putin asa se vede de aici ! Sper ca satisfactia concurentilor e la maxim :banana :banana :banana Dar cum o fii fost trecerea acea cu apa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Imi pare rau sa v-a dezamagesc, dar imaginile ce le-ati vazut sant de anul trecut. Eu ma aflu aici, pot sa va spun doar ca in prima zi toate categoriile au avut acelasi traseu, cam 135 km, pana la punctul de campare. A fost destul de dificil, mult noroi si trolieri cat cuprinde. A doua zi au fost doar 27 km , multa orientare, navigatie, cu o gramada de azimuturi si noroi din belsug. Azi n-i sa dat zi libera, din cauza timpului foarte nasol, a plouat toata noaptea si mai sant cativa concurenti de recuperat de pe treseu, un atevist era dat disparut de aseara, echipele de organizatori au plecat in cautare. De maine se reia concursul, se pare ca tot greu o sa fie, sper sa m-a tina masina, in rest e totul ok , frig si ploaie. Acum m-a aflu la Covasna,( aici e cel mai aproape ), de unde am semnal si acces la internet. Mai multe cand ajung acasa. Salutari :h5 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Ca sa nu existe loc de dubiu: pozele la care se refera buhu sunt cle din articolele de ziar. pozele de pe thread sunt de anul asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online exact, in filmuletul lor apare si Big Toy ( Deian ) si el nu e aici, nu participa anul asta, in rest pozele sant ok :hi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online o poza de inceput, la finalul primei zile :banana http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate