nellorunner Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Un clasament partial, cunosti cumva? Sa aveti bafta in continuare. :W Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online salut Buhu - si eu sunt in Covasna :hi Am venit dupa mailuri si telefoane. Sunt in hol la hotel clairmont - uscat, mocheta, capucino adevarat, bancomat, wifi - lux dupa ploaia vitnameza :grin: Si vad ca si Kess e on line :grin: Azi e zi de pauza - se pare ca de maine se face frumos. Ieri a fost cam macel la moto open. Din cate am vazut masinile nu au avut probleme majore si cei mai multi terminasera pe la 2-3. Trooper e pe 2 la open. in rest nu prea stiu clasamentele la auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online sa-mi spui cand m-a vezi ca tu esti Ionut 73, ca altfel vorbim doar pe net :h5 , tu acum m-a sti din poze http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online te-am depasit ieri aproape de finish - indreptai bara cu sufa de un copac :-) o sa ma uit dupa masina ta prin campare ca nu stiu cum arati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Sa te uiti dupa o Toyota cu nr de Austria.... :hi Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online [youtube:1yeavo58]http://www.youtube.com/watch?v=aN3LkrzEmGY[/youtube:1yeavo58] [youtube:1yeavo58] [/youtube:1yeavo58] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Am vorbit cu Adikamikaze la tel....au anulat traseu de stazi pt ca a plouat si nu se putea face nici cu taf-ul.... Dl Niculescu la trecera prin apa-ajungea apa la geamuri-a calat motorul la samurai si a schimbat masina cu acceptul organizatorilor... Abandonuri la greu,damage la toata lumea,traseee supr grele si misto.....mai au lipsa sau sifonat o usa si o aripa...... Andrei Museteanu a avut o problema cu Bogdan,copilotul caruia i-a fost rau dupa prima zi de oboseala dar acum sunt toti bine..... Ursu este in continure in carti si masina ok..... Spor si succesuri :grin: Speta de noroi.....Adikamikaze nu a reusit sa scoata din noroi un motociclist cu troliul de la samurai nici macar cu scripetele..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Am vorbit cu Adikamikaze la tel....au anulat traseu de stazi pt ca a plouat si nu se putea face nici cu taf-ul.... Dl Niculescu la trecera prin apa-ajungea apa la geamuri-a calat motorul la samurai si a schimbat masina cu acceptul organizatorilor... Abandonuri la greu,damage la toata lumea,traseee supr grele si misto.....mai au lipsa sau sifonat o usa si o aripa...... Andrei Museteanu a avut o problema cu Bogdan,copilotul caruia i-a fost rau dupa prima zi de oboseala dar acum sunt toti bine..... Ursu este in continure in carti si masina ok..... Spor si succesuri :grin: Speta de noroi.....Adikamikaze nu a reusit sa scoata din noroi un motociclist cu troliul de la samurai nici macar cu scripetele..... Cu alte cuvinte ...concurs de spart masinile.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Iata si articolul ProMotor despre prolog....... http://www.promotor.ro/offroad/articol- ... pt-4601572 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Maine se mai ia startul? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Buzau - Online Maine se mai ia startul? nelu....cum de nu esti la cursa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Buzau - Online Maine se mai ia startul? nelu....cum de nu esti la cursa? Joi m-am intors din Italia, sunt in criza cu timpul, iar in 2 saptamani trebuie sa ajung iar pe acolo.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Buzau - Online Salut tuturor, Am dat sambata o fuga pe la Buzau, am vazut prolog-ul de la Maracineni, cel pentru atv-uri si motociclete, iar odata cu inceperea prologului pentru masini, parca s-a dezlantuit cerul si o ploaie torentiala a facut in asa fel incat traseul sa devina periculos (dovada fiind o masina care a derapat pe noroi, pe prima panta a traseului si s-a rasturnat spectaculos, din fericire fara a exista victime), drept urmare s-a hotarat renuntarea la acest prolog... :sr Din cate vad la stiri (pentru ca cel putin astazi nu am mai reusit sa iau legatura cu cei de acolo) timpul este in continuare vitreg cu participantii la aceasta competitie. Le doresc succes tuturor !!! Atasez cateva poze de sambata. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Buzau - Online ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Buzau - Online ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Buzau - Online linkul asta l-am primit pe mail: http://www.freelancer.ro/pagini/home/of ... u-302.html Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Buzau - Online On-line pe ANTENA 1.Toata gasca :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online Clasamente Buzau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online Cu precizarea ca la clasa open Crinu si Timeea au fost punctati luand un premiu special.In prima zi de concurs Crinu a avut un alt copilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online de cand sunt in salbaticie am uitat cu forumu' ....repostez aci cateva vorbe! Dragilor...ce sa va spun...a fost absolut, a fost extraordinar!!! De abia reusesc sa imi revin !!! Extreme adventure intr-adevar!!! Cu ce sa incep? Adikamicaze, ca de obicei, un pilot de prima mana! A mers brici si...nu ne-am pus pe o parte decat doar de doua ori!!! pe "dracu' ala micu' " , cum i-a zis finu' flacarica, il cam gadila la talpa!!! Traseele extrem de dificile, datorita ploii; in acest sens, intr-una din zile, desi se luase startul, s-a inchis cursa deoarece nici nu se putea sta in picioare...he, he, he ...noroiul de buzau...cel mai nenorocit care exista!!! In viata mea nu am fost atat de ud si plin de noroi...am muncit ca un caine si am vazut ce inseamna sa te apropii de limitele tale fizice si psihice...la un moment dat ma miscam ca teleghidat, nu stiam dacat ca trebuie sa iesim de acolo...sa terminam cursa... Micutza masina samurai si-a luat ceva infrangere dupa ce ne-a dus absolut spectacular! acum e cu reductorul si cardanele atarnand pe pamant, botita pe ambele parti si ...extrem de murdara la interior; lipsa macar a blocantului spate a avut un mare cuvant de spus...in mod cert nu ne troliam atat ! Speciala pe rau dintr-una din zile, a reusit sa strambe arcurile fata astfel incat le-am tinut tensionate cu troliul sa putem ajunge in tabara...a fost ziua in care Andrei Oprea si Andrei Musetescu au ramas in padure pana la patru dimineata...cred ca a fost mai bine ca nu am reusit sa mai avansam ...Ma mai intreba lumea...cum a fost semaca? nu reuseam sa le spun decat: un dezastru... Speciala din ultima zi am facut-o pe o ploaie torentiala...prin sleauri curgea apa...ce apa??? noroiul ala galben....si am terminat-o iarasi cu suportul de la reductor rupt ... Organizarea a fost foarte buna; nu am ce sa spun decat de bine! Multumiri si felicitari pentru reusita la tot stafful si in special lui Floyota (care este chiar un om normal desi pare ca are trei...coaste...) Stefaniei (care nu este atat de acra pe cat vrea sa para...) fratilor G (care, daca nu ne-au omorat cu traseele au reusit in mod cert sa ne intareasca...) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari pentru pretatie dom' Samaca. La fel si celorlalti participanti, castigatori, si organizatori. :bravo :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online clasamentul de la extrem 1. Silviu 2. Craiu 3.Fico Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Buzau - Online Poze premiere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online clasamentul de la extrem 1. Silviu 2. Craiu 3.Fico Pe bune? Fara modificari ulterioare? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online ai vazut pozele de la premiere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate