Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Buzau - Online De mult timp imi doresc si eu o echipa pe care sa o am ca tel si care sa ma consilieze.Nu glumesc daca se poate va rog sa imi trimite-ti pe mesaje private unul cu ceva date de contact. Ascensiunea voastra este fulminanta si daca am inteles eu bine de la toti nu va ajutat nimeni pe traseu sau in tabere . Este greu sa ai atatea victorii intr-un timp atat de scurt .Si am observat din postarile voastre de pe forum ca sunte-ti si foarte informati despre miscarea offroad toate comentariile voastre fiind binevenite pt toti. Cred ca ar trebui ca celelalte echipe sa va ia ca exemplu si sa munceasca la fel si sa nu lase la voia intamplarii nici macar debitul injectoarelor sau curentii din solenoizi. Podiumul se castiga prin munca si abnegatie. Va Multumim!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online M-au spart. Sunt uluit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online e bine sa fi increzator, dar modestie nu exista! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online @ddaniel Dane anu viitor vi si tu la organizare la Bucovina. NU!? Mergi cu mine COPILOT sa verificam traseele de extrem. NU!? Anu asta te pregatesti sa mai mergi macar la inca un concurs. NU!? Eu iti recomand campulung-ul, e de week-end si nu-i obositor. E foarte frumos sa castigi un concurs. Dar nu-i asa ca dupe ce-l castigam tre sa pastram statutul de castigator. Sunt castigatori care nu primesc cupe, dar simpatia celorlalti concurenti nu este masurabila in nici o cupa sau un premiu. In padure suntem egali, nu intotdeauna merg lucrurile bine. Nu membri unu-i club trebe sa traga clopotele. Valoare oamnilor dintr-un club este apreciata de concurenti. Cand esti apreciat cu jumatate de gura, satisfactia e si mai mare. :wink: Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online Gogo, Ra :uameni sty faceti misto? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online Eu sunt multumit ca la 2 concursuri am putut respira acelasi aer cu oameni care se dau si au rezultate deosebite. Multi dintre noi cred ca sunt si pizmosi. Eu de pilda mi-as dori sa locuiesc intr-o zona de munte si sa ma pot da pe teren mai mult. Greseala parintilor mei este ca m-au nascut in BUCURESTI. Greseala altora este ca s-au nascut fara sa anunte. Doresc pe aceasta cale tuturoor mult succes in activitatea de off !!! road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online Parerea mea ca totul este fara legatura cu concursul de la BUZAU.Problemele care sunt in mijlocul clubului se discuta in mijlocul clubului.Exista forme de a rezolva problemele interioare fara a da din casa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online .... La pregatirea traseelor anul acesta firma noastra a participat financiar prin cheltuielile facute pentru trasee. a propos, nu te-am felicitat pentru locul I la Bucovina :bravo hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online intrebare pentru cunoscatori - astia sunt claponii? ca incep sa se lege :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online Toyota lasa-l ca nu a fost meritul lui.Eu si masina partenera am stricat meciul cu o rasturnare la speciala si pt ca nu am rezolvata-o am luat TM.Daca scazi la locul 4 TM egal 120 minute vezi ca nu ne vedea nici fumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online Mesaj privat de la ddaniel: "Daca insinuiezi ceva, baga la cap : noi suntem oameni de onoare nu gen floyota sau rasty. Eu personal nu am calcat pe traseele de open asa ca nu am avut nici un avantaj, daca asta crezi. Am locuit 5 ani in Bucuresti si te rog sa nu ne confunzi cu toti cocalarii pe care ii vezi tu zilnic prin orasul in care locuiesti. Multumesc." @ddaniel, realizezi cam pe unde te situezi in propozitia asta?! n-am facut decat sa te citez. daca "insinuam" ceva, ti-o bagam verde-n fatza! punct! hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online p.m. de la ddaniel : "Am inteles ai un mare caracter, eu iti scriu private message si tu il bagi pe post. Esti tare, nu m-am inselat cu privire la baietii buni din capitala." ce n-ai inteles tu, este faptul ca noi doi n-avem ca sa ne spunem in privat. pt mine discutia se opreste aici. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Buzau - Online @ddaniel - se accepta hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Buzau - Online Numai in Romania am auzit de termenul "castigator norocos"! Noroc: Întâmplare nea?teptat? sau concurs de împrejur?ri favorabile care asigur? reu?ita unei ac?iuni, îndeplinirea unei dorin?e etc.; Sunt convins ca intelegeti acum cat de penibil este sa numesti intr-un concurs de offroad de un asemenea calibru "castigator norocos". Sunt vreo cateva zeci de roti dintate intr-o masina, fier, cabluri toate au fost purtatoare de noroc pt ca nu s-au rupt/defectat/incendiat!!! Daca echipajul despre care se spune ca e "castigatorul norocos" lua foc cu 5 minute inainte de finish era "castigator ghinionist"? :ha: P.S. D'aia imi plac mie sporturile de contact: macar acolo vezi clar cine da pumnul "norocos" ca vorba aia...omul e lat! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Buzau - Online Domnilor, acet topic este despre concursul de la Buzau. Va rog sa va limitati la discutiile despre respectivul concurs. Orice alta discutie in acest topic va fi stearsa. Problemele personale...in privat. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Buzau - Online Vroiam sa va spun ca eu impreuna cu Gogo m-am antrenat pentru concursul de la Buzau timp de trei zile. De joi pina simbata. Joi in Pantelimon pe malu lacului am efectuat urcari si coboriri pe dig serii de cate cinci cu pauza de cinci minute in total douazeci, vineri in parcul Herastrau cu copilotii, fara masini ca erau la reparat, am invatat sa luam azimut si sa masuram kilometru gps cu pasul, ca nu avem bani de teratrip iar simbata ca am avut liber de la munca am fost in delta Neajlovului sa ne invatam cu apa si noroiul si am executat trolieri, cu troliul lui Gogo ca la mine e rupt cablul si tin cirligul asa ca sa se vada ca am troliu. Am vrut sa facem iar serii de catre cinci dar s-au incins solenoizii asa ca ne-am rezumat sa simulam o dejantare. probabil din cauza ca nu am fost la munte de vreo patru ani cand am ajuns la Buzau ne-a parasit norocul si de aia nu am vazut podiumul. Am vorbit totusi cu Piedone, ca se cunoaste cu Gogo de cand a facut el concursu ala cu Ursus la care au venit numai oameni care nu au de aface cu offroadul sa faca linga pirtia de ski din parcu Tineretului un traseu de offroad care sa aiba ca elemente startul de la Mures 100 de km de traseu de la Bucovina, 100 de km de la Cluj Finishul de la TAT si o tabara cu preturi la bere ca la Buzau. Hai noroc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Buzau - Online :ha: :ha: :ha: Gogo, Markony ... data viitoare chemati-ma si pe mine ca vreau si eu sa fiu pregatit. Am si eu o intrebare totusi, pot sa particip la antrenamente fara sa dau jos masina de pe platforma ... mi-a expirat rovigneta si mi-e frica de militie. Hai sa fim sanatosi si sa ne vedem la Cluj! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Buzau - Online Numai in Romania am auzit de termenul "castigator norocos"! Noroc: Întâmplare nea?teptat? sau concurs de împrejur?ri favorabile care asigur? reu?ita unei ac?iuni, îndeplinirea unei dorin?e etc.; Sunt convins ca intelegeti acum cat de penibil este sa numesti intr-un concurs de offroad de un asemenea calibru "castigator norocos". Sunt vreo cateva zeci de roti dintate intr-o masina, fier, cabluri toate au fost purtatoare de noroc pt ca nu s-au rupt/defectat/incendiat!!! Daca echipajul despre care se spune ca e "castigatorul norocos" lua foc cu 5 minute inainte de finish era "castigator ghinionist"? :ha: P.S. D'aia imi plac mie sporturile de contact: macar acolo vezi clar cine da pumnul "norocos" ca vorba aia...omul e lat! :ha: :ha: Mai fratilor, ce tot puneti paie pe foc atata? ce tot va dati cu parerea atat despre o exprimare plastica venita din partea unui om de presa care asa a vazut lucrurile? Este doar o figura de stil si atat....ce naiba?nu se vede cu ochiul liber?Nimeni nu a vrut sa minimalizeze nimic din eforturile celor care au participat si au urcat pe podium. Eu la festivitate am spus destul de clar ce era de spus....anume ca cei care au castigat au avut inteligenta necesara sa aiba o strategie potrivita pentru un astfel de concurs. Dupa mintea mea va pierdeti timpul cu detalii absolut fara rost. Ce dracu......e la mintea cocosului ca un astfel de concurs nu se castiga decat cu eforturi impresionante si cu inteligenta. Cred ca s-a clarificat acest aspect si ne putem relaxa cu totii . stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Dezmintire Domnule Floyota, in nume personal, imi cer scuze pentru genul de afirmatii "trasee facute cu piciorul si/sau cu bicicelta" si dezmint faptul ca acestea ar fi adevarate, dar imi mentin parerea ca nu ati avut o atitudine normala vis a vis de castigatorii acestui concurs (la clasa auto extrem) minimalizand efortul lor printr-o prezentare stearsa la festivitatea de premiere cat si in prezentarea post concurs facuta pe pagina web http://www.romanianextremeadventure.ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Dezmintire Domnule Floyota, in nume personal, imi cer scuze pentru genul de afirmatii "trasee facute cu piciorul si/sau cu bicicelta" si dezmint faptul ca acestea ar fi adevarate, dar imi mentin parerea ca nu ati avut o atitudine normala vis a vis de castigatorii acestui concurs (la clasa auto extrem) minimalizand efortul lor printr-o prezentare stearsa la festivitatea de premiere cat si in prezentarea post concurs facuta pe pagina web http://www.romanianextremeadventure.ro. Nobody`s perfect. Si daca asta este parerea ta se poate sa fi gresit si imi asum acest lucru daca asa crezi,insa in nici un caz nu asta a fost intentia mea,dar se poate ca sub succesiunea evenimentelor si sub presiunea pe care am avut-o sa fie asa cum spui tu.Spre deosebire de altii eu am puterea de a-mi recunoaste greselile chiar daca acum nu sunt convins ca este chiar asa.Dar asta e,daca asa crezi tu,asa sa fie. In schimb nu stiu de unde iti permiti sa faci referire la caracterul meu avand in vedere ca nici macar nu ne cunoastem. Cred insa ca esti un om de nimic si care nu gandeste daca faci astfel de afirmatii gratuite la adresa persoanei mele in conditiile in care nici macar nu stiu cine esti. Poti da un singur exemplu referitor la onoarea mea care sa stea la baza celor afirmate de tine? Sunt de acord ca sunt un om ca si oricare altul care poate in anumite situatii sa gresesc la fel de bine ca oricare dintre noi.....insa nu cred ca exista cineva care ma cunoaste sa afirme despre mine ca sunt un om fara onoare,si de aceea sunt uimit sa vad ca un personaj ca tine care nici macar nu ma cunoaste sa faca astfel de afirmatii gratuite la adresa persoanei mele. In continuare cred despre tine ca si tu esti un om ca oricare dintre noi,deci poti gresi la fel de bine ca noi toti si de aceea iti astept scuzele in mod public deoarece cred ca acesta este SINGURUL cel mai bun mod de a stinge acest diferend aparut asa din senin. In aceeasi masura iti recomand sa nu te mai lansezi in afirmatii aiuristice pe acest forum despre lucruri pe care le-ai auzit pe la colturi si iti recomand sa ii lasi pe altii mai mari ca tine si cu mai multa experienta sa isi dea cu parerea despre lucruri care pe tine am impresia ca te depasesc total. De asemenea iti recomand cu caldura sa mai participi si tu activ la tot felul de concursuri si sa faci si ceva rezultate pentru a avea intr-adevar un cuvant de spus despre off-road. Pana atunci insa cred ca mai este cale lunga. Deci astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Dezmintire Am crezut ca am lamurit aspectul asta la telefon si sunt de acord ca m-am hazardat in afirmatii incorecte cu privrire la persoana dumneavoastra si nu inteleg acest mesaj lung cu rol educativ. Atata timp cat am recunoscut ca nu am procedat corect nu inteleg de unde nevoia asta imperioasa de a ma pune la punct ca pe un copil. Probabil ma cunoasteti, acum, dumneavoastra pe mine foarte bine. Probabil am atins vreun punct sensibil daca simtiti nevoia sa coborati la nivelul meu si sa ma jigniti. Probabil aveti toate scuzele si eu nu am nici una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Buzau - Online Probabil ca in acest moment acest diferend este clarificat. Multumesc si imi cer scuze daca am fost prea acid in declaratii dar............este o consecinta a faptelor care m-au surprins intr-un mod neplacut. Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Buzau - Online Duminica 2 august la ora 12:00, pe Antena 1, se difuzeaza filmul evenimentului !!! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Buzau - Online Si ceva poze unde putem sa vizualizam? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Buzau - Online Si ceva poze unde putem sa vizualizam? Pe site sunt postate destule poze. www.romanianextremeadventure.ro Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate