Vizitator FINU GHITA Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online FELICITARI CAMPIONILOR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari celor de pe podium. Bravo Silviu! :no11 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari celor de pe podium. Bravo Silviu! :no11 Merci! :h5 Meritul e in egala masura al copilotului meu. Suntem f bucurosi nu numai ca am castigat, ci mai ales felului in care am invins: fara drept de apel, in fiecare zi terminand primii traseele. :grin: Mai mult, dupa cum a spus si Floyota am fost unul dintre putinele echipaje care am reusit sa gestionam cu brio intrega cursa, reusind sa protejam masina si sa nu avem probleme tehnice. Ma gandeam ca ploaia ptr care m-am rugat atata sa vina cand am organizat Bucovina a cazut la Buzau din belsug ceea ce ne-a bucurat mult ptr ca traseele au devenit f tehnice si aceasta ne-a ajutat sa stabilim ecarturi mari fata de ceilalti. Felicitari lui Floyota si fratilor G ptr organizarea traseelor, au fost exact cum trebuie sa fie niste trasee de extrem, iar road-bookurile au fost concepute perfect. :grin: As vrea sa mai amintesc un lucru: un echipaj de la Offroad Bucovina a fost castigatorul moral anul trecut, iar anul asta tot un echipaj de la Bucovina castiga. Nu-i rau, nu? :grin: :h5 KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari celor de pe podium. Bravo Silviu! :no11 Merci! :h5 As vrea sa mai amintesc un lucru: un echipaj de la Offroad Bucovina a fost castigatorul moral anul trecut, iar anul asta tot un echipaj de la Bucovina castiga. Nu-i rau, nu? :grin: :h5Si mai pui ca ambele echipaje erau pe masini Toyota.... :1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Buzau - Online :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp felicitari castigatorilor si tuturor participantilor Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari castigatorilor si participantilor, Bravo baieti ! :bravo :bravo :bravo Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Unde putem sa vedem si noi un clasament mai amplu? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari tuturor participantilor, dar mai ales celor care au urcat pe podium! :1 :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Felicitari maxime concurentilor si organizatorilor! :bravo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Buna dimineata! (caci dimineata e atunci cand te trezesti) Rezumat din partea echipei de secretariat a organizatorului: cineva ne-a teleportat in Malaiezia in plin sezon musonic... ne-a plouat si-n c... de cate 3 ori pe zi. Am avut 155 de concurenti, 50 persoane asistenta, 60 de organizatori, fotografi, cameramani... A fost cel mai greu concurs din a carui organizare am facut parte (si am depasit majoratul organizarilor). Echipa de secretariat va multumeste tuturor pentru ambitia, munca, si nebunia de a ajunge la finish-ul acestui concurs. Eu personal va multumesc pentru faptul ca mi-ati demonstrat cu totii ca un loc in clasament este mai putin important pentru voi decat soarta celor cu care concurati. Mi-ati demonstrat ca spiritul off-road-ului nu s-a pierdut. Multumesc! Stefania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online Pentru mine personal a fost cel mai greu concurs organizat. Pentru cei care au fost in organizare a fost pesemne un calvar sa va tina piept tuturor fiecare cu problemele voastre si in acelasi timp sa le mai ramana puterea sa si zambeasca. Insa pentru concurenti cred ca a fost un efort supraomenesc sa participe LA CEL MAI GREU CONCURS DE 7 ZILE. SUNT ONORAT CA VA CUNOSC PE TOTI SI VA RESPECT PENTRU PUTEREA DE CARE DATI DOVADA. MULT RESPECT TUTUROR. Stima Floyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Buzau - Online vreau sa remarc la Buzau rezolvarea cea mai eficienta a vesnicei probleme a CP-urilor. CP cu om si verificarea track-ului GPS. nu de alta, dar e frustrant sa mergi bine, perfect pe road-book si la sfarsit sa vezi ca n-ai observat un CP. cred ca este prima oara cand nu au mai fost discutii. :h5 KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Buzau - Online Domnilor stau si ma minunez cat de spectaculos a fost organizat acest concurs de moto. Gresesc cand zic de moto ? NU , pt ca dupa ce am asteptat in fiecare zi ore intregi privind la moto si la atv ( scuze sunte-ti sportivi minunati si am printre voi multi prieteni) cum iau startul si noi auto ne bronzam ,observ astazi uitandu-ma pe listele cu rezultate ca clasa auto OPEN nu exista. Asta este ,dupa ce o saptamana am concurat pe traseele de EXTREM cu masinile noastre de incepatori la 3 zile de la terminarea concursului inca nu avem si noi un clasament. Nu vreau sa continui cu mirarea ce bine a fost organizat totul, dar cred ca cei care au avut fler s-au dus la TAT. Sper ca la anul sa avem toti fler.Si inca ceva daca suntem asa de ciumati ca, clasa nu crede-ti oficial ca ar trebui sa ne facem un campionat separat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Buzau - Online Baieti cand o sa rupeti pisica-n doua odata. De ce nu impuneti niste reguli, ca sa nu se poata merge la open (promo daca vreti) cu masini pregatite de extrem. Cine are putirinta sa prepare o masina Ok pt extrem dar fara rollcage de ex. , sa aiba si boase sa se dea la extrem. Parerea mea :p On topic- se pare totusi ca a fost un concurs reusit pana la urma. Felicitari participantilor si organizatorilor. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Vreau sa multumesc organizatorilor si concurentilor, indiferent de clasa la care au luat startul. A fost o saptamana pe care nu cred ca o voi uita prea curand. Felicitari invingatorilor, in special lui Andrei Oprea (BGS jr.) de la clasa Auto Open (aproape extrem). :1 Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online ...dar cred ca cei care au avut fler s-au dus la TAT. Sper ca la anul sa avem toti fler. datorita acestei optiuni in alegere, imi este teama ca se vor lua toate masurile pentru ca "pericolul" sa fie indepartat si TAT ul sa fie cu neste bete foooarte mari in roate pe anul viitor dar asta este offtopic... oare? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Salut, Din punctul meu de vedere daca nu ar fi fost ploaia vietnameza traseele erau ok. Fratii G au facut o traba excelenta. Dar. Nu pricep de ce exista doua clase auto: open si extrem. Ni se da posibilitatea sa alegem la care clasa participam dar este exact acelasi lucru. Aceleasi trasee dar prin rotatie Credeam ca o proba speciala ce are quantum si timp maxim trebuie sa aiba intrarea si iesirea "la vedere" pentru ca echipajul sa o poata refuza si sa-si asume penalizarea in functie de posibilitati sau de clasarea in clasament. La Buzau intrarea era la vedere fireste iar iesirea dumnezeu stie unde asa ca cine refuza speciala refuza si restul traseului. Niciodata in viata mea nu am stat 6 ore la coada sa intru in speciala. si asta s-ar fi intimplat indiferent de vreme. Nu pricep de ce la un concurs de 7 zile unde sigur aveai nevoie de comunicare cu exteriorul pentru: piese, bani, probleme etc, s-a ales o zona de campare cu semnalul telefonic la 30 de km si fara internet. Nu pricep de ce organizatorii nu au negociat cu firma de catering niste preturi decente la produsele vandute(cel mai apropiat magazin la 30 de km) caci era vorba de un grup de prieteni chiar daca eram 300. o cafea limpede 3 lei 50 ml JB 12,5 lei 400 ml bere Ursus draft 4 lei 1 mic 2,5 lei Casunaeanu pe care probabil nu l-ar fi interesat aceste preturi avea propiul dozator de bere. Masini de asistenta zero ( erau de la Adventure Raid cateva si ati uitat sa-i pomeniti la premiere, pacat) Pe cine intrebai nimeni nu stia nimic, incredibil. Felicitari lui Andrei Oprea sincer dar data viitoare cand imi mai cereti permisul de conducere mie si copilotului va dau cu el in cap. Multumim lui Mishu pentru recuperarea din padure a masinii lui Gogo. In rest, Felicitari Stefaniei si restului fetelor, baietilor de la gps si tuturor celor de la organizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Multumim lui Mishu pentru recuperarea din padure a masinii lui Gogo. In rest, Felicitari Stefaniei si restului fetelor, baietilor de la gps si tuturor celor de la organizare Recuperarea lui Gogo a fost o lectie de unde am avut de invatat cate ceva ... frumos, un spectacol pe cinste, o recuperare perfecta, fara graba si fara damage-uri in conditiile in care se facea speciala de extrem in sens invers cu o masina 'moarta' in sufa! Cu ce am ramas dupa cursa asta: In primul rand cu mult RESPECT pentru concurentii care au stiut sa se dea, sa repare fierul, sa se distreze! Respect pentru UNII organizatori/asistenta care au inteles sa sprijine si sa suporte concurentii in situatiile date! Respect pentru ORR, zic ca am reusit sa fim un grup unit de la prima cheie pana la ultima bere! Un gust AMAR, chiar o usoara greata din cauza fitilistilor, "strategilor" si vedetelor de 2 lei ... f u tel pe ala, contesta ca ala e mic, contesta ca altul e prea mare, contesta ca ala a schimbat chilotii, contesta ca a schimbat masina, contestaaaaaaaaa. Trasee de exceptie, atat cat ne-a lasat tigaia sa vedem! Nu am inteles de ce nu ati reusit sa 'umpleti' zilele ... cu un trial, o speciala ceva ... practic marele concurs de 7 zile a avut doar 3 etape! Locatia prost aleasa, distanta mare fata de Buzau, semnal ioc, drum prost la limita distrugerii platformelor, altfel organizarea camparii foarte buna! PS. Finu Ghita Flacarica e tare, cu toata ploaia tot incendiar a ramas! PPS. Chiar nu are nimeni poze, filme ... daca ieseam 5 masini la un gratar avea topicul 18 pagini din care 15 poze. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Clasamentele de la auto open au fost afisate mai tarziu deoarece stiti bine ca a fost o eroare de calcul (dupa atata oboseala cred ca puteti intelege ca poti uita sa tragi o formula pana la capatul randului, mai ales cand in jurul tau zbiara 30 de oameni) Ne-am recuperat si noi copiii, am ajuns si noi la realimentare (mancare si somn pe la parinti / prieteni), ne-am scos si noi hainele si bocancii aproape putreziti de prin masini. In ceea ce priveste preturile: aveti dreptate. Este si motivul pentru care, dupa 7 zile de calm (macar aparent) in care nu am avut nici o discutie contradictorie cu nici un concurent, mi-am iesit din fire fata de reprezentantii firmei de catering. Singurul lucru pe care mai vreau sa-l punctez: nu cred ca este normal, oricare ar fi conditiile, sa jignesti organizatorrii si ceilalti concurenti, sa arunci invective si aprecieri personale fata de alte cluburi si fata de alti oameni. Suntem oameni maturi si cred ca putem sa ne controlam limbajul. Glume si mishto-uri face toata lumea, dar vehementa si rautatea nu au ce sa caute. este parerea mea personala, pe care, ca sa nu deviem, o inchei aici. Sper ca cel care s-a comportat asa sa aiba puterea sa recunoasca, macar fata de propria persoana, ca a gresit. Cu respect, Stefania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online La amploarea care au luat-o competitiile in ultimii doi ani, este inevitabil ca sa apare probleme legate de organizare. E extrem de dificil atunci cand te bazezi pe cineva (persoana, firma etc) care sa faca un anumit lucru, stai linistit si te ocup de altele, iar acel cineva isi face treaba in bataie de joc. Nu sunt suficiente resurse umana pentru a controla totul la perfectie. Regula generala la noi este urmatoarea. La un eveniment vezi 20-30 de insi cu statut de "organizator" dar cei care fac efectiv treaba poti sa ii numeri pe degete. De aceea daca ii intrebi pe unii ceva, habar n-au de nimic. Unora le place sa se dea mari cu titulatura de "organizator" dar nu fac mare lucru pentru asta. Sunt convins ca si la Buzau a fost asa. Garantat si in alte parti. Sunt multe de povestit pe tema asta. Legat de locatia de campare... Credeti ca a fost aleasa speciala o zona fara semnal? Probabil ca a fost aleasa o locatie din care sa se ajunga usor la trasee. Daca aveati de facut 30 de km pana la intrarea in trasee, nici asa nu era bine. Sunt convins ca organizatorii s-au chinuit sa isi faca treaba ca lumea dar e dificil sa controleze totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Probabil ca STEFANIA se refera la mine cand spune ca am tipat ( la FLOYOTA). Da intradevar am recunoscut ca am fost pripit si nervos si a doua zi mi-am cerut scuze lui FLOYOTA. Oameni buni eu nu am facut scandal ca au fost trasee grele. Traseele au fost minunate si de o diversitate de teren remarcabila dar nu de asta este vorba.Faptul ca ai un traseu in care organizatori nu stiu ce variante de retragere sunt, si ca la un concurs auto sunt organizatori in puncte destul de grele care au ca dotare o punga de plastic si o statie atunci e grav consider eu. Parerea mea personala este ca fata de anul trecut cand concursul mi sa parut foarte bine organizat anul asta doar frumusetea traseelor a meritat. Cineva din sustinatorii concursului mi-a zis ca sunt tigan pt ca sunt nemultumit.Da sunt tigan din 2 motive: 1 pt ca m-am bronzat la soare 5 ore la un trial fara valoare pt clasa auto dar facut ca sa vada cine trebuia ce frumoase sunt motocicletele, si 2 pe bani mei pot sa cer cate ceva. Eu zic sa ne mai gandim cu privire la penalizarea MURESULUI pt ca ce sa intamplat acolo sunt nimicuri tehnice fata de cazul de fata. Inca ceva ,aceasta etapa a avut o foarte slaba vizibilitate MEDIA. Trialul pe care publicul,sponsori,media,familiile il savureaza nu a mai avut loc si asta inseamna ca lumea nu ne cunoaste si acest lucru nu e bun, pt ca un sport fara sponsori nu poate creste. Toate aceste sunt pareri personale si daca au legatura cu realitatea inseamna ca eu vad bine daca nu au legatura imi cer iertare pt ca imi permit sa vorbesc. Un amanunt care sa va distreze: una din persoanele de la organizare a trimis si mecanici la vizita medicala pt ca asa trebuie.Deci daca nu ai statura atletica si conditie fizica nu poti sa schimbi planetare. Apropo in tabara a aparut un cantec. Sunt curios daca cineva are curaj sa puna pe forum acest cantec.Are doar 2 litere din care una este A Domnilor va doresc succes si multa bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online cantecul: ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta TAT :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online . Inca ceva ,aceasta etapa a avut o foarte slaba vizibilitate MEDIA Eu zic ca e fix asa dar invers - concursul asta a fost cel mai mediatizat concurs de off road. Si in mare masura datorita participarii si implicarii lui Dani Otil. Va place, nu va place de el, dar realitatea e ca nu mi-a venit sa cred cati oameni care nu au nici o legatura cu off roadul stiau de concurs, mi-au zis ca a fost greu, ca a plouat, ca e super aventura, etc - vecini, colegi, mama .... s-a facut o emisiune in direct din campare. Si nu la vreun post de nisa. ci la antena1. Va fi un film de o ora intr-o sambata la aceeasi televiziune. E f tare. Din punctul asta de vedere .... respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Cu chestia media sunt de acord si eu. Pina si mama stia de concurs si nu i-am zis eu sa nu se ingrijoreze. multa lume a vazut la Antena 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Buzau - Online Intrebare. Din cei care canta cantecul acesta, a fost cineva acolo??? sau ne dam asa cu presupusu. TAT-ul are elementele lui bune. Buzaul are alte elemente bune. Cine a fost la amandoua intelege bine. Personal cred ca au fost cam dure traseele si de aici sunt asa discutii aprinse. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate