Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Voi incerca sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor din sapatamina ce urmeaza. Va fi greu din cauze firesti (mai greu cu internetul offroad) dar sper sa fac update-uri zilnic.

Programul pe scurt:

-sambata inscrieri si inspectia tehnica

-duminica ora 12 startul oficial in centrul Devei, din fata Casei de Cultura (la statuie)

-trial de la ora 13 la Cabana Bejan (locul obisnuit)

-de luni pina vineri traseu, fara zile de pauza.

- vineri seara de la 21.00 concert si premierea, in centrul Devei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: TAT2009

... si o super masinarie din Rusia (castigatoare pe la Ladoga)

de remarcat combinatia de suspensie independenta cu portale.

si motorul care e inghesuit nu se stie pe unde

Link spre comentariu

Cel mai simplu mod este sa ai un colaborator conectat la internet si sa/l tii informat prin telefon. ii faci un mic rezumat , iar lui nu-i ramane decat sa tasteze. Informatii utile cum ar fi....vremea, abandonuri, evenimente placute sau mai putin placute si daca este posibil si un mic clasament pt fiecare zi.

Succes organizatorilor cat si participantilor.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

trec azi prin parcarea de la Hotel Sarmis sa vad cine a mai sosit chiar daca maine am un mare eveniment

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

... si o super masinarie din Rusia (castigatoare pe la Ladoga)

de remarcat combinatia de suspensie independenta cu portale.

si motorul care e inghesuit nu se stie pe unde

ce masinarie interesanta :bravo :bravo :bravo constructorilor are si sistem de umflare a anvelopelor din mers cred ca o sa faca minuni pe traseu

Patroll
Link spre comentariu

Multumim Ionut pentru informatii.

Oricum, o sa te mai sun si eu si o sa iti mai cer informatii care sa le postez pe forum ca sa fie cat mai "online"

Succes! :h5

Link spre comentariu

un amic a venit azinoapte din Italia .... cica din Ungaria intrau in Romania , pe platforme , vreo 20 masini modificate a apreciat el ... se pare ca e treaba seriaoasa acolo .... :W

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Azi voi ajunge la Trialul de la Bejan. Pozele pe care voi reusii sa le fac o sa le postez. Voi incerca in saptamana asta sa ajung si pe unde vor fii traseele, dar sa vad daca voi reusii sa aflu locatiile pt a ajunge din timp incat sa nu patesc ca si anu trecut cand m-am plimbat de nebun juma de zi si am gasit doar punctul de finis.

Va fi foarte interesant. Mult, foarte mult noroi. Am inteles ca la noi la Deva o plouat zilnic incat......

(doar ieri de dimineata am revenit din concediu, dar, sper ca zilelel astea sa aflu mai multe)

Link spre comentariu

Frumos :bravo si :1 pentru cei care ne vor delecta cu foto si informatii.

Se pare ca treaba este mai mult decit serioasa,judecind dupa citi participanti straini vin la competitie :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator van

:bravo organizatorilor.

Asa mai ajunge si tara noastra frumoasa subiect de lauda .

Foarte bine echipate si construite masinile de la start. SUPER

Mai asteptam poze si filmulete .

Link spre comentariu

Deci baieti :al :shock: :app :oo :t1 Ii fantasatic acolo. Am fost la speciala si la startul festiv. Masini care de care mai smechere mai lucrate. Foarte multe Defender si unele curiozitati cum ar fi VW Iltis, buggyuri pe baza de masini, o masina de Ladoga etc. Organizare super, concurenti din toate partile europei. "you've got to see it to believe it" Am facut ceva poze, o sa le postez ceva mai tarziu.

Link spre comentariu

fusei la trial

il descriu ca era mare si nu il cuprindeai in poza

-o movila mare cu urcare in bot, coborare in bot

-o groapa maaaare

-3 movile mici pt incrucisari de punti (fara blocant trebuia sa ii dai tare de tot)

-una bucata mocirna adevarata (o balta veeeche cu papura cu namol FARA FUND) ce trebuia abordata cat mai pe margine (ceva baieti loco au incercat inainte de trial sa faca traseul si avand simex... a tras 3 masini cu troliu de ea sa elibereze traseul)

-una urcare scurta si abrupta gen mal de aproape 90grade (ce venea dupa mlastina... nu era chiaro abordare piezisa si era cu mare dichis mai ales daca aveai gumele full )

- una urcare luuunga cu un S frumos dupa 2 pomi

- una coborare serioasa dar ///uscata

- una coborare scurta, pe perete aproape drept si abordata oblic (cu rasturnari serioasa pt masini inguste)

- una inclinatie laterala de au indoit toti usa dreapta

- alte incrucisari de punti , cauciucuri si gata

au fost rasturnari interesante, mastodontul ala portocaliu ce era defender de 2.5 m cu roti de 12,00/20 a mers penibil

masini pregatite sau nu, soferii au facut toata diferenta

un trial f usor pentru unii, f greu pentru altii si cred eu foarte echilibrat

felicitari la toti si mult succes

au cam rupt cativa masinile in el, dar 99% AU PLECAT IN TROMBA semn ca numa ce s-au incalzit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare