Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: TAT2009

destul de serioasa treaba pe acolo

incepe sa semene cu Ladoga :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da bine inteles ca vor tine minte......doar fiecare tat a avut urmari din astea si se tine minte....doar e cel mai greu din europa nu?????

pacat ca ai fost accidentari din cate am inteles destul de grave....dar face parte din competiei......deabia asteptam filmuletze....si cat mai multe...poze....si tu ionut macri mai scriene tinene la curent cu ceea ce se int....multumim :bravo :bravo

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

suntem in teren mai tot timpul, e cam greu sa pun poze acum.

joi a fost o vreme superba, azi la fel. asteptam concurentii in Deva. primii vor aparea dupa prinz.

diseara de la 9 concert si premiere in centrul orasului.

cele 2 echipe romanesti de la hobby se bat pt locul 1. de ieri Stan si Dorel ii cara la sufa prin traseu pe Vali si Andrei (motorul lor e calat). probabil si azi va fi aceeasi situatie.

ieri am recuperat 4 masini de hobby de pe traseul de extrem, probabil se luasera dupa urme. daca nu ii gaseam intimplator probabil ca si acum mai erau acolo.

la extrem Boros Csaba se pare ca nu poate fi batut nici anul asta. dar pina la finish orice e posibil.

diseara revin cu clasamentul

Link spre comentariu

Sa termini concursul la sufa prin noroiul ala,doua zile la rind...... :1 :1

il premiem pe Drujba narti intre prieteni indiferent ce se intimpla!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Incredibil!!! ma lasa nervii!!! astia da offroaderi !!! Bravo baieti, tot respectul!!!

Crezi ca numai pe tine te lasa nervii!? O s-o lase nervii pe sotia mea daca mai stau mult pe forum savarand cu invidie relatarile de la competitiile la care nu pot merge. :roll:

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

de ieri Stan si Dorel ii cara la sufa prin traseu pe Vali si Andrei (motorul lor e calat). probabil si azi va fi aceeasi situatie.l

asta mi se pare cea mai tare faza! Bravo Dorele!

Jos palaria!

.....si Bravo Stane!!!! probabil s-au hotarat sa termine impreuna cel putin pe acelasi loc ca in prima zi, bafta baieti, urcati toti 4 pe podium, banuiesc ca ar fi o premiera!:))))

Link spre comentariu

Foarte distrat echipajul belgian - observati trompeta din roll cage si emblema bestiei

Dealtfel, foarte bine au coborat, folosind troliul numa' de vreo trei ori

Utilaj mai usor si cu suspensii independente = garda mai mare, fund plat = sanie de noroi

Felicitari oricum!

Link spre comentariu

O s revin si cu neste filmari, ale b.m.b. -ului si ceva cu LR

Observati un '' refill'' al bestiei... :ypu scos stutu' si mutat in canistra nr. 2!!!

B.M.B. ''mare'' - ca era mai mare, curatel si cu o planetara schimbata de curand

Interesant - suspensie pe foi??

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare