zolameister Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: TAT2009 iNCA O DATA FELICITARI PTR PRIETENUL MEU VALI DUTU SI COPILOT DRUJBA :ap :ap :ap As oferi LOCUL 1CU EXCELENTA pentru CAMAREDERIEechipei de pe G,care au facut un efort fantastic. FELICITARI[/color]!!!!!! STAN CONSTANTIN siDOREL STANCIU :be :be :be NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: TAT2009 :1 :1 :1 atat organizatorilor cat si tuturor participantilor. Marele castig este organizarea, cat si participarea la un astfel de concurs. @zolameister: ma raliez parerii tale de a propune premierea pentru spirit de echipa a echipajului format din Stan Constantin si Dorel Stanciu. Pentru toti cei care participa la acest forum: desi acum propunem premierea spiritului de echipa, trebuie sa va aduc aminte ca off road-ul asta inseamna in primul si in primul rand CAMARADERIE. Pentru a intelege si mai bine ceea ce vreau sa spun, va rog sa va ganditi si sa va explicati prima regule in off-road: "In activitati off-road, egal de ce tip (auto, moto, etc.), nu se pleaca singur " Eu unul ma bucur nespus sa mai vad ca adevaratul spirit off-road, nu a disparut :bravo most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TAT2009 vreau sa va spun si povestea mea cu referire la tat 2009 -in primul rand multumesc Bunului Dumnezeu ca ne-a ferit de rele la accident caci nu am avut casca si nici centura,centura nu am avut deoarece in dimineata zilei a 4 -a mi s-a rupt scaunul si am legat scaunul cu centura. -asa arata masina in ziua 1 -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TAT2009 -vreau sa recunosc ca fara cei din echipa nu faceam nimic si astfel le multumesc si sper sa ii amintesc pe toti -in primul rand cel mai important om al echipei a fost pilotul Hidisan Ciprian care a fost si seful echipei noastre si cel ce a stiut sa ne faca sa tinem ritmul ,pentru mine un prieten de nota 10,apoi multumesc mecanicilor Dan si Gabi care in noaptea zilei a 4-a au schimbat motorul masinii noastre care s-a calat dupa nenumaratele fierberi,multumesc prietenului meu copilot Costa Cosmin care este un navigator excelent (sper sa mai mearga cu mine chiar daca l-am rasturnat),multumesc copilotului Paul . -multumesc pe aceasta cale si lui Mugur care a avut bunavointa sa ma ajute cu motorul de la troliul sau 9,5 xp caci a meu a treia zi s-a ars (a fost un troliu nou warn 8274) si fara de care am fi pierdut enorm de mult timp. -multumesc si prietenilor lui Ciprian si ai nostri care ne-au ajutat cu reparatul masinilor si cu tot ce au facut pentru noi -locul intai pe care l-a obtinut echipa noastra eu il dedic prietenilor mai sus mentionati le multumesc. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TAT2009 alte poze -ziua 1 a fost destul de usoara cu vreo 60 km in care am mers din Deva in tabara de n langa Risculita in Muntii Apuseni -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TAT2009 -in ziua 2 am plecat din tabara n pana pe varful Gaina si apoi inapoi nici aici nu a fost atat de greu poate doar ce-i ce nu au stiut sa calculeze azimutul chiar din varful muntelui -vreu sa zic ca cel mai mult mi-au placut echipele din Grecia(au abandonat in ziua a cincia) si Austria ce-a care a luat locul 2 -in ziua a 3 -a am plecat din tabara de N in Tabara de S langa Muncelu Mic in Muntii Poiana Rusca ,a fost destul de dificil si lung 120 km. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: TAT2009 Poze cu spectatori..... :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: TAT2009 Dar filmul de la TAT cand il vedem? :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: TAT2009 Dar filmul de la TAT cand il vedem? :grin: si eu l-am cautat azi...degeaba forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: TAT2009 Dupa 1 noiembrie va fi disponibil. Zilele astea o sa pun pe net selectia finala a pozelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) Re: TAT2009 Editat Ianuarie 26, 2010 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 SUUUPER TARE ! foarte bun clipul - profi ! :1 nici nu ma asteptam la altceva de la dl Macri, felicitari ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 Excelent !!! :1 :h5 :bravo http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 Foarte frumos prezentat! TAT-ul ramane the "ultimate challenge" in materie de offroad din Europa! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 filmul e si el cam gata. ma gindesc ca poate organizam o proiectie cu ocazia asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 :rsp pentru voi, Ionut. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 filmul e si el cam gata. ma gindesc ca poate organizam o proiectie cu ocazia asta. Asta chiar e o idee buna,dar mai repede ca nu mai am rabdare :h5 :grin: AAAA,sa nu uit,sa fie intr-un bar sa putem linge o bere :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 foarte frumos....cand va aparea filmul poate va aparea si pe forum sau de undeva sal putem cumpara mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 filmul e si el cam gata. ma gindesc ca poate organizam o proiectie cu ocazia asta. CAT E BELETUL??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: TAT2009 ideea ar fi sa mergem la o circiuma. deci nu e bilet, e consumatie si depinde de cit ai mincat acasa inainte :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: TAT2009 ideea ar fi sa mergem la o circiuma. deci nu e bilet, e consumatie si depinde de cit ai mincat acasa inainte :-) Ce pacat ca unii este asa departe ... :sr http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: TAT2009 ideea ar fi sa mergem la o circiuma. deci nu e bilet, e consumatie si depinde de cit ai mincat acasa inainte :-) Ce pacat ca unii este asa departe ... :sr :ha: :ha: :ha: :ha: ce tare suna asta, adevarul e ca unii este foaaaaaarte departe ! metafizic de bine suna :ha: :ha: :ha: DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: TAT2009 metafizic de bine suna :ha: :ha: :ha: Asa e ... metalofizica suna bine pentru toti acelea care este adeptul fierului ! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: TAT2009 :ha: da frate ! asa e , metalokafka, dar hai sa mutam discutia asta pe topicul "actualizare DEX" ca e muuuult de fabulat DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate