mosu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 cateva sute de poze de la minunatul free spritz.......... http://picasaweb.google.ro/moshululoi/A ... irits2009# http://picasaweb.google.ro/moshululoi/AgnitaFreeSpritz# http://picasaweb.google.ro/moshululoi/A ... eeSpritz2# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 explicarea metodologiei de a merge dupa roadbook.... http://picasaweb.google.ro/moshululoi/A ... 1055611506 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 A trecut ceva vreme de cand a luat sfarsit Agnita Free Spirits 2009, iar eu nu am scris nimic. Imi cer scuze :sr Au fost saptamani grele in care si eu si dragos (dream-car) eram certati si "certati" cu si de prietenele noastre ca altceva decat motoare si noroi si planetare rupte si suduri si trasee nu auzeau. Zile in care soarele statea prea putin pe cer si nopti cand ne intorceam din traseu sau de pe te miri unde . Toate acestea au meritat , dupa cum spunea si dragos intr-un post anterior , in momentul in care zambetele si rasetele voastre si-au facut aparitia. Multumim . Doresc sa multumesc tuturor oamenilor implicati la organizarea acestei editii: Mircea Ciobanu(un cantaret deosebit) Mihaela Pacurariu, Barbu Lenuta(tutty), Miruna Moldovan, Julian Junge, Anca Barbat (estelle), Roxana Baban , Tudor Manole Mihaela fata care ne-a servit pe toti cu "delicii lichide" :x Multumiri deosebite domnilor care ne-au ajutat cu traseele si transporturi si lemne ... Marian Cicitu(maestru focului de tabara) Bogdan Varga Horea Rosca Multumiri domnului primar Radu Curceanu pentru sprijinul si ajutorul acordat. Multumesc Mosu pentru ajutor :h5 ne vedem noi :x :twisted: Felicitari tuturor participantilor si felicitari castigatorilor. Ne pare rau ca nu a plouat ,dar sigur nu se plang copilotii care au avut ceva de munca :1 :1 :1 Ne bucuram ca va placut si anul acesta la Agnita si promitem ca la anu' taiem capacele de la mustar. Am cateva poze facute de Julian Junge caruia ii multumesc foarte mult pentru efortul depus. :bravo Vineri: trial i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 continuare trial i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 continuare trial i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 tot trial i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 continuare i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 O sa vedeti in poza a patra ce areusit sa faca o bara de plastic de Toyota. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 si astea sunt unltimele de la trial . am sa revin cu poze din ziua a doua pe mai tarziu :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Super tari comentariile si fotografiile :bravo :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Stie cineva cum putem sa luam legatura cu copilotul veveritei cu motor de SUBARU?Cel care a facut pe cascadorul la trial :h5 Avea ceva poze interesante prin aparat si vad ca nu a aparut nici una pe aici :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Imi cer scuze ca nu am postat niciuna din pozele facute de noi. Dupa intoarcerea in Bucuresti a inceput "balamucul" (unii dintre voi stiu despre ce e vorba) si nu am avut timp nici sa respiram. Imediat ce voi gasi aparatul foto printre lucruri, voi posta si eu pozele. Scuze inca o data. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Hai Sese, pune poze, ca stiu ca ai, nu ne mai fierbe atata. :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Daca a mai avut si timp de poze, e un adevarat Napoleon nea' sese asta :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 din pacate nu am avut timp de poze :sr ,dar am avut pe cineva, Julian Junge :bravo , care a facut multe multe poze. si cele de mai sus si cele ce vor urma in seara asta sunt sub semnatura lui. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Niste poze si de la mine: http://picasaweb.google.com/liliana.mac ... directlink 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Superbe fotografiile :h5 Sunt citeva care trebuie neaparat postate pe forum...parca ar fi prelucrate :h5 Sensei in actiune... CristiBlondu in namol la speciala si in tura... Bulbar,Navara si Samuraiul alb in extrem....si multe altele :h5 :bravo :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Cateva poze si de la mine ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 pozeeee.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate