onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 pozeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 si inca........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :wink: :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :f2 :f2 :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 sa va fie de bine baieti :bravo ...regret enorm ca nu am putut ajunge nici anul asta. :sr Ionutule 73...de cand nu te-am mai vazut ti-a crescut parul cret :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Ionutule 73...de cand nu te-am mai vazut ti-a crescut parul cret :h5 bai tu parca erai cu fetele ... te-ai reprofilat? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 am cam obosit dar se merita :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Draga Onix sau Ionel, sau Ionela...sau copilotiza lui Gepetto, BRAVO. Minunate poze. De altfel, asteptam special sa iti faci aparitia foto pentru ca Agnita free spirits va multumeste din suflet tie si lui Gepetto ca ati contribuit la premiile oferite castigatorilor, si mai ales ca ati fost impreuna cu noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Daca a mai avut si timp de poze, e un adevarat Napoleon nea' sese asta :Hr Stii..Napoleon avea multi soldati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Draga Onix sau Ionel, sau Ionela...sau copilotiza lui Gepetto, BRAVO. Minunate poze. De altfel, asteptam special sa iti faci aparitia foto pentru ca Agnita free spirits va multumeste din suflet tie si lui Gepetto ca ati contribuit la premiile oferite castigatorilor, si mai ales ca ati fost impreuna cu noi. Si noi va multumim ca am avut onoarea sa fim alaturi de voi ,chiar si fara 4x4 dar nu puteam sa ratam Agnita free spirits pe aceasta cale tinem sa multumim tuturor ORGANIZATORILOR pentru efortul depus ,a fost mai mult decat bine FELICITARILE NOASTRE :h5 :bravo :bravo :bravo :10 :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Si cum spuneam sa dam drumul la poze :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :wink: :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 pozeeeee..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :grin: Adevaratii copilotiiiii .............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 tot copilotii :h5 adevartiii :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Si cred ca asa trebuie sa arate un copilot adevarat :bravo :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Revenim cu poze si de la premiere dar asta m ai pe seara :wink: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 ..ce avalansa de poze... :) ..ahaa..deci la tine erau pozele ale caror blitz-uri luminau mocirla in care incercam sa-mi gasesc calea catre finish, balacindu-ma cu gratie ca un porcusor; ai lasat tu sa treaca atata timp fara sa zici nimic ?.. dar cum le-ai facut ca parca voi plecaserati inainte de 'speciala specialei'? ma bucur ca a surprins cineva momentele in care adrenalina parca se simtea si in aer..cel putin pt unii.. :bravo "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Multumim Ionela de poze. Foarte frumoase de fiecare data . :bravo :bravo :bravo i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 ..ce avalansa de poze... :) ..ahaa..deci la tine erau pozele ale caror blitz-uri luminau mocirla in care incercam sa-mi gasesc calea catre finish, balacindu-ma cu gratie ca un porcusor; ai lasat tu sa treaca atata timp fara sa zici nimic ?.. dar cum le-ai facut ca parca voi plecaserati inainte de 'speciala specialei'? ma bucur ca a surprins cineva momentele in care adrenalina parca se simtea si in aer..cel putin pt unii.. :bravo Da asa e am plecat inainte de speciala :sr ,am fost copiloateee eu si tweety la cyo iar el nu avea masina preparata pentru a trece prin namoale-le care erau acolo :wink: dar ai uitat un lucru esential ca la noi in familie se afla 2 aparate foto si l am lasat pe domn-ul Gepetto sa suprinda momentele delicate ale specialei :bannana :bannana :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Sa revenim cu poze de la premiere :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 :grin: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate