Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009

Vizitator free spirits ride

Postări Recomandate

• Răspunsuri 415
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009

Draga Onix sau Ionel, sau Ionela...sau copilotiza lui Gepetto, BRAVO. Minunate poze. De altfel, asteptam special sa iti faci aparitia foto pentru ca Agnita free spirits va multumeste din suflet tie si lui Gepetto ca ati contribuit la premiile oferite castigatorilor, si mai ales ca ati fost impreuna cu noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga Onix sau Ionel, sau Ionela...sau copilotiza lui Gepetto, BRAVO. Minunate poze. De altfel, asteptam special sa iti faci aparitia foto pentru ca Agnita free spirits va multumeste din suflet tie si lui Gepetto ca ati contribuit la premiile oferite castigatorilor, si mai ales ca ati fost impreuna cu noi.

Si noi va multumim ca am avut onoarea sa fim alaturi de voi ,chiar si fara 4x4 dar nu puteam sa ratam Agnita free spirits

pe aceasta cale tinem sa multumim tuturor ORGANIZATORILOR pentru efortul depus ,a fost mai mult decat bine FELICITARILE NOASTRE :h5 :bravo :bravo :bravo :10 :10

Link spre comentariu

..ce avalansa de poze... :)

..ahaa..deci la tine erau pozele ale caror blitz-uri luminau mocirla in care incercam sa-mi gasesc calea catre finish, balacindu-ma cu gratie ca un porcusor; ai lasat tu sa treaca atata timp fara sa zici nimic ?.. dar cum le-ai facut ca parca voi plecaserati inainte de 'speciala specialei'?

ma bucur ca a surprins cineva momentele in care adrenalina parca se simtea si in aer..cel putin pt unii.. :bravo

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

..ce avalansa de poze... :)

..ahaa..deci la tine erau pozele ale caror blitz-uri luminau mocirla in care incercam sa-mi gasesc calea catre finish, balacindu-ma cu gratie ca un porcusor; ai lasat tu sa treaca atata timp fara sa zici nimic ?.. dar cum le-ai facut ca parca voi plecaserati inainte de 'speciala specialei'?

ma bucur ca a surprins cineva momentele in care adrenalina parca se simtea si in aer..cel putin pt unii.. :bravo

Da asa e am plecat inainte de speciala :sr ,am fost copiloateee eu si tweety la cyo iar el nu avea masina preparata pentru a trece prin namoale-le care erau acolo :wink: dar ai uitat un lucru esential ca la noi in familie se afla 2 aparate foto si l am lasat pe domn-ul Gepetto sa suprinda momentele delicate ale specialei :bannana :bannana :ft :ft

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare