Levo Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Va anuntam ca intre 6-9 august 2009 va avea loc cea de a patra etapa din Campionatul National de Offroad langa Cluj Napoca. Spre deosebire de anii trecuti, cand concursul s-a tinut la Baisoara, anul acesta il vom organiza in apropierea municipiului Cluj Napoca in Padurea Faget - Valea Garbaului. Cei interesati pot concura in 4 categorii: Auto Standard, Auto Open, Auto Extrem si ATV. Concursul este individual pe toate categoriile. La Auto pe baza de roadbook, la ATV pe baza de track GPS. Inscrierile si plata se fac online pe siteul nostru http://www.offroadtranssylvania.ro , unde totodata gasiti toate detaliile referitoare la concurs. Daca aveti nelamuriri, puteti intreba aici sau pe telefoanele si emailurile postate pe offroadtranssylvania.ro. Pentru cei interesati TRIALul de duminica se va tine chiar langa Supermarket Cora la marginea orasului, sa fie usor accesibil tuturor. Va fi spectacul total! :grin: Program JOI (6 august) 14 - 22 - Sosirea si validarea concurentilor la centrul de concurs(Camping Faget) 19 - 23 - Verificare tehnica 19 - 22 - Cina 22 - ... - Alte activitati VINERI (7 august) 07 - 09 - Mic dejun ?i briefing 10 - Start în competi?ie 18 - 21 - Sosire din competi?ie 19 - 22 - Cina 22 - ... - Alte activitati SAMBATA (8 august) 07 - 09 - Mic dejun ?i briefing 10 - Start în competi?ie 18 - 21 - Sosire din competi?ie 19 - 22 - Cina 22 - ... - Alte activitati DUMINICA (9 august) 07 - 09 - Mic dejun 11 - 14 - TRIAL (la supermarket Cora) 15 - Premiere Va asteptam cu drag! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat La auto se ia in considerare track-ul GPS, adica reg 2009, sau se intampla ca la Mures? Nu de alta, dar ar fi bine sa stim dinainte... :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Concursul se desfasoara conform regulamentului 2009, pe care il gasiti si pe site la "download" si la "inscriere" http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Levo te rog postezi si pe topics regulamentul 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat http://offroadtranssylvania.ro/regulament_2009.pdf Iar pentru Standard este obligatoriu: centuri de siguran?? din dotarea masinii, sting?tor, trus? de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roat? de rezerv?, trus? de scule, cheie de ro?i, suf? lung?, busol?. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut dragii mei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De trei ani tot ma hotarasc sa intru pe site ca si utilizator, dar numai acum am reusit fiind departe de tara! Pina acum doar am citit (si i-am lasat pe altii sa tot comenteze, dar dupa spusele lui Max ''ar fii bine sa intrati si voi aia mai vechi in ale off roadului, pe forum si sa va spuneti parere), dar de acuma incolo o sa fiu prezent va promit (si prind ''gustul'' asa cum a spus si Ioana, nu mai scapati de mine). Sper sa reusesc sa ajung inainte de concurs la Cluj, sa-mi pot pune umarul un pic la miscarea carutei mai incolo! PS. Sunt Gyula Kirkosa dar de acum incolo pe forum With Tiger (nu White). Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat PS. Sunt Gyula Kirkosa dar de acum incolo pe forum With Tiger (nu White). off topic - Bine ai venit Gyula, Cu Tigru cu tot! Intr-adevar e nevoie de cei cu experienta! on topic - Va tinem pumnii baieti, sa iasa bine etapa de la Cluj. Sper sa putem veni macar sa va vedem, la Trial. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut dragii mei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De trei ani tot ma hotarasc sa intru pe site ca si utilizator, dar numai acum am reusit fiind departe de tara! Pina acum doar am citit (si i-am lasat pe altii sa tot comenteze, dar dupa spusele lui Max ''ar fii bine sa intrati si voi aia mai vechi in ale off roadului, pe forum si sa va spuneti parere), dar de acuma incolo o sa fiu prezent va promit (si prind ''gustul'' asa cum a spus si Ioana, nu mai scapati de mine). Sper sa reusesc sa ajung inainte de concurs la Cluj, sa-mi pot pune umarul un pic la miscarea carutei mai incolo! PS. Sunt Gyula Kirkosa dar de acum incolo pe forum With Tiger (nu White). Bine ai venit :) . Se pare ca , in sfirsit nu am vorbit degeaba :f2 . :) :W Si dragi viitori participanti ,sau spectatori, va asteptam cu drag www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Bine ca ti-ai facut curaj sa scrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat off topic : ce vrei sa sugerezi cu aceasta afirmatie Clau? Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat ca parerile tale conteaza si ar fi trebuit de mult sa scrii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Multumesc pentru apreciere Clau dar nu de asta suntem aici. Am hotarit ca a venit timpul sa-mi dau cu parerea si eu ( dupa ce citesc acest forum de trei ani ). Pentru ca nu trebuie sa uitam de ce ne aflam cu totii pe acest forum ! PENTRU CA CU TOTII IUBIM ACEST SPORT!!!!!!!!!! Din acest simplu motiv suntem cu totii pe acest site , pe acest forum si practicam acest sport minunat!!!! Pe aceasta cale i-i rog pe cei avizati sa inceteze cu toate circurile si improscaturile cu noroi in toate directiile ( nu dau nume dar deja se ajunge prea deperte ). Dar nu vrea deja sa fiu prea lung cu povestile mele. Fiti mai buni si mai rabdatori unii cu altii. Cam atit deocamdata. Va salut din Olanda! Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Gyula, te salut. Anul asta vin si eu prima data la concurs la Cluj si tu nu esti acolo! Bogdan Pavlov Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Gyula sa lipseasca de la concurs? :grin: Guess again! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Ciao Bogdane!!!!!!!!!! Acest fapt maret va fii consemnat in marea carte a Off Roadului din Cluj!!!!!!!!!!! Multumim Bogdane ca in sfirsit ne onorezi cu prezenta ta!!! Nu va faceti griji, vom face dracunpatru sa ajung acasa inainte de competitie pentru a ajuta un pic la pregatire (daramite am fost 8 ani dir de concurs si cred ca am reusit sa dovedesc impreuna cu tot clubul Transsylvania Off Road Club, ca putem si stim sa organizam un concurs bun si de alungul aniilor am adus citeva noutati absolute in Off Roadul Romanesc). Dar acest lucru las sa hotareasca concurentii si ei sa-si spuna parerea nu eu sa ma laud! Vorbim mai tarziu Ciao!!!! PS. va rog sa i-mi scuzati greselile de orografie si de compunere Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Servus Gyula! Nu iti urez bine ai venit pt ca erai deja pe forum. Bine ca te-ai apuca de scris si tu. :grin: Abia astept sa ne vedem, la Cupa Clujului. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut Max! Bine v-am gasit!!!!!!!!(dar asa cum spui tu eram deja pe forum numai nu i-mi dadeam cu parerea) Va asteptam cu drag pe toti! Abia astept sa ma intilnesc cu voi. Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salutare Gyula,sper sa ne vedem la Cluj asa cum ne-ai obisnuit :h5 Tupau :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut Tzuparu ! Eu sper sa ajungeti si voi anul acesta, pentru ca tare neati lipsit anul trecut. O sa incerc sa ajung si eu cit mai repede acasa si speram ca nici anul acesta sa nu va inselam increderea pe care de atitia ani ne-o dati (mai precis unii dintre voi de 8 ani ). Datorita voua concurentilor am reusit sa ajungem la cea dea opta editie a Cupei Clujului. Multumim. NE VEDEM LA CLUJ Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Ce liniste a fost azi? Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat In teren nu-i liniste :grin: Desi pana acum nu am reusit, sper ca weekendul acesta sa pot surprinde momente interesante cu aparatul, sa vedeti si voi cate ceva din pregatirile noastre. Cine nu a observat inca, puteti urmari inscrierile pe siteul nostru. NE VEDEM LA CLUJ http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Domnilor, secretariatul va saluta :hi .As dorii sa confirm platile facute pana in data de 17.07 vineri . Echipajele : Cirap - Biciu Dreiciuc -Fermesanu Dreiciuc - Mariscariu Floricescu - Limoncu Metea Totodata va rog pe toti ,ca pe formularul de inscriere sa completati toate datele cerute ,astfel ne usurati putin munca si bineinteles astfel reducem si timpul si imbulzeala , la completarea formularelor din prima zi . CNP- ul este foarte important ! In legatura cu platile - se fac doar pe baza de OP(Ordin de plata) cine nu are un cont in careva din bancile existente ,rugam sa sune la secretariat pt informatii si detalii. OP - rile va rugam sa le trimiteti scanate pe oricare dintre cele doua mail-uri afisate pe site. Va multumim . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Domnilor, secretariatul va saluta :hi .As dorii sa confirm platile facute pana in data de 17.07 vineri . Echipajele : Cirap - Biciu Drelciuc -Fermesanu Drelciuc - Mariscariu Floricescu - Limoncu Metea Totodata va rog pe toti ,ca pe formularul de inscriere sa completati toate datele cerute ,astfel ne usurati putin munca si bineinteles astfel reducem si timpul si imbulzeala , la completarea formularelor din prima zi . CNP- ul este foarte important ! In legatura cu platile - se fac doar pe baza de OP(Ordin de plata) cine nu are un cont in careva din bancile existente ,rugam sa sune la secretariat pt informatii si detalii. OP - rile va rugam sa le trimiteti scanate pe oricare dintre cele doua mail-uri afisate pe site. Va multumim . Cu scuzele de rigoare revin asupra celor care au platit ,cu corectarea de mai sus. www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Primele poze http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :wink: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate