Levo Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Levo, poate ar trebui scrise conditiile "eliminatorii" de la Standard. Adica omu' nu se poate inscrie la Standard daca: are troliu, telecomanda la el :grin: (prietenii stiu de ce) , body lift , snorkel sau mai stiu eu ce gadget. Thank's! Deci... Openul este dur. Cine-i la primele experiente in materie de offroad, n-are ce cauta acolo, indiferent de echiparea masinii :wink: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Openul e duuur? atunci nu ma duc :sr ....poate extremul e mai usor? Hm sa ma dau la extrem? ioi ioi (jaj jaj) "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat dur adica tehnic. nu inseamna ca este extrem si nu inseamna ca nu se poate face. Asaca nu ai nici o scuza :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Bafta baieti (si fete) si sper sa iasa super, din pacate nu pot veni deoarece nu voi fi in tara in acea perioada, cu toate ca ma mananca talpa rau de tot. Astept poze si impresii dupa sau On-Line in timpul concursului. BAFTA !!! Multumim :banana asta ca ma mananca si nu pot sta deoparte.... nu o sa pot veni, dar in schimb imi trimit masina impreuna cu Copilotul meu pe post de PILOT si cu o incepatoare in ale OffRoad-ului pe post de COPILOT.... sa aveti grija de ei va rog frumos ! :h5 Categoria OPEN Pilot: George BOBU Copilot: Liliana MACHE Masina: JEEP WRANGLER maine la prima ora se va confirma plata taxei de participare. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Clau ! Mi se pare mie s-au ai ceva cu mine ? Te legi cumva de mine? :wink: Vad ca comentezi numai ceea ce scriu eu! Altceva nu poti sa faci? :hi Dar oricum sa trecem la subiect pentru ca suntem :off Sa scriem despre pregatirea concursului nu despre altceva. :grin: Mersi Ciao! NE VEDEM LA CLUJ Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Dragii mei! Dupa cum ati citit si voi regulamentul cadru al CNOR (eu sper ca la-ti citit si daca nu atuncea va rog sa-l cititi), categoria Standard practic nici nu exista! Oricum in campionat sunt doua competitii unde sunt prezente toate cele trei categorii: Tg.-Mures si Cupa Clujului! (restul de organizatori in cadrul CNOR nu vor s-au nu pot sa organizeze pentru toate categoriile auto, din diferite motive). Conceptia mea este ca Off Roadul Romanesc are nevoie de toate cele trei clase, pentru ca undeva toti cei care vor sa practice acest sport, trebuie sa inceapa sa se acomodeze cu aceasta! Nu poti in momentul de fata sa ceri unui sportiv care acuma face prima oara contactul cu competitii organizate, sa se dea la Open (eu asa o sa numesc aceasta categorie ,pentru ca cu totii asa il stim si asa o sa ramina degeaba vor unii sa-l schimbe, si nu numai numele chiar daca aceasta clasa este cea mai populara!!!)! Asa cel mai recomandat este aceasta categorie Standard pentru incepatori care vor sa vada cum este o competitie organizata, ce este un road book, navigare, azimut, etc practic in mare cu ce se maninca acest sport si ce poate masina fiecaruia sa faca in Off Road ( trebuie sa fii inconstient sa bagi un incepator la oricare alta categorie in momentul de fata). Eu personal o sa ma lupt cu totii, care nu vor sa existe in Romania decit numai doua categorii ( pentru existenta acestui sport este neaparat mare nevoie de ''viitori'' mari off roadisti care sa inceapa acest sport de la clasa Standard.(si nu direct la open s-au extrem pentru ca a avut bani sa-si cumpere o masina foarte bine dotata sa spunem de extrem si habar nu are sa se dea in Off Road, dar se crede cel mai tare, pentu ca are cu ce dar nu este cine !!! si din pacate sunt multi care asa au procedat) Va urez o noapte buna. NE VEDEM LA CLUJ Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat De acord cu cele scrise de With Tiger. Categoria Standard are rost, din moment ce traseele de Open devin din ce in ce mai dure. Asta, cred eu, se datoreaza si fenomenului descris de Dl. Kirkosa, adica multi incepatori sar in niste masini foarte pregatite si se dau la Open, cu toate ca masina ar fi gata si pt. un traseu de Extrem. Din acest moment, un soft offroader, cum sunt eu, nu mai are ce cauta acolo, si se duce la Standard. Ma bucur foarte mult de mentiunea lui Levo referitor la traseul de Standard ("nu plimbare pe drumuri de Dacie"), cred ca se pot face niste trasee frumoase care pun in valoare tehnica pilotului si atentia copilotului diminuand astfel diferentele dintre masini. Urez mult succes organizatorilor, ne vedem la Faget :) offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Terrano II cu MT-uri naspa :P si cu troliu fata, fara alte modificari se accepta la standard? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat ... de troliu nu o sa ai nevoie, dar hai linistit :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Platit-Multumim Georgescu Adrian Florin - Georgescu Ancuta Museteanu Andrei - Diaconescu Bogdan Popescu Daniel - Curcanu Daniel Bobu Gheorghe - Mache Liliana Craioveanu Toth Sorin (Craiu) - Ursu Daniel www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Gyula esti departe si mi-am adus aminte de anul trecut cum era. Binenteles ca nu am nimic cu tine!!!! Astept sa ne vedem la Cluj! Pana atunci salutari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Ciao Clau! Sper ca in 26 de ore sa ajung acasa, daca merg bine lucrurile si nu se intimpla nimic pe drum, sunt acasa luni pe la ora 23,30 aprox. De marti ma bag si eu la trasee si la putina ''organizare''.Abia astept si eu sa ma intilnesc cu toata gasca! Salutari la toata lumea !!!! Si................ NE VEDEM LA CLUJ Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Update http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat salut , sunt incepator in ale meseriei. Am fost de cateva ori pe deal cu prieteni mai experimentati, insa pasiunea e pasiune asa ca m-am inscris si la concurs, la standard bineinteles . Citesc mai sus si imi pun urmatoarea intrebare : pot participa la Standard ?? ca intre timp micutul Samurai a primit cadou un troliu si 4 centrimetri in inaltime, plus cauciucuri adecvate ????? Cred ca aceasta clasa este foarte potrivita pentru a incepe indiferent de dotarile masinii , cred ca la aceasta clasa trebuie sa primeze experienta competitionala si nu alteva . Degeaba ,,Utilaj'' daca soferu nu a trecut prin asta iar copilotul e si el la prima incercare . Si mai mult decat atat conteaza sa vrei sa incerci, conteaza sa vrei sa fi alaturi de prietenii tai mai experimentati ( din Piatra Neamt suntem cinci echipaje), conteaza sa intri in aceasta lume si sa cunosti oamenii pe care ii vezi activand pe acest forum. In concluzie se poate participa la Standard cu o astfel de masina ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat salut , sunt incepator in ale meseriei. Am fost de cateva ori pe deal cu prieteni mai experimentati, insa pasiunea e pasiune asa ca m-am inscris si la concurs, la standard bineinteles . Citesc mai sus si imi pun urmatoarea intrebare : pot participa la Standard ?? ca intre timp micutul Samurai a primit cadou un troliu si 4 centrimetri in inaltime, plus cauciucuri adecvate ????? Cred ca aceasta clasa este foarte potrivita pentru a incepe indiferent de dotarile masinii , cred ca la aceasta clasa trebuie sa primeze experienta competitionala si nu alteva . Degeaba ,,Utilaj'' daca soferu nu a trecut prin asta iar copilotul e si el la prima incercare . Si mai mult decat atat conteaza sa vrei sa incerci, conteaza sa vrei sa fi alaturi de prietenii tai mai experimentati ( din Piatra Neamt suntem cinci echipaje), conteaza sa intri in aceasta lume si sa cunosti oamenii pe care ii vezi activand pe acest forum. In concluzie se poate participa la Standard cu o astfel de masina ??? Ai absoluta dreptate in tot ce ai scris mai sus! Si noi consideram ca experienta in teren conteaza, cel mai mult, de aceea avem Standardul, ca si prima treapta. Hai linistit! NE VEDEM LA CLUJ http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Ciao dragii mei ! In sfirsit am ajuns acasa!!! De azi ma puteti contacta la nr.: 0728.717.323 NE VADEM LA CLUJ Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Bine ai revenit printre noi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dOll Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat M-am inscris si eu cu Ioana copilot :grin: Deci ne vedem la Cluj :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat M-am inscris si eu cu Ioana copilot :grin: Deci ne vedem la Cluj :h5 Sa ai grija la ravene! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat M-am inscris si eu cu Ioana copilot :grin: Deci ne vedem la Cluj :h5 Sa ai grija la ravene! :ha: :ha: Promit :h5 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ypu Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Platit - multumim Nagy Galaczi Andras - Benczedi Magor As dorii sa va atrag atentia ca data de 03 Aug. adica , luni -inclusiv -este ultima zi de plata prin banca la pretul afisat pe site . Nu este suficient doar inscrierea pe site, trebuie sa faceti si plata pana la aceasta data .Taxa de inscriere platita dupa aceasta data limita ,sau pe loc- la incriere , va fi mai scumpa cu 100 Ron / pers. Va rugam sa cititi toate informatiile pe site .Cei care doresc si factura pt taxa, va rog sa trimiteti un mail separat pe info@offroadtranssylvania.ro cu datele firmei, asociatiei, persoanei etc , pt beneficiar .Astfel facturile vor fi pregatite pana in data de 6 aug , si vor trebui doar semnate . Va doresc o zi frumoasa www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Am platit ieri 29 iulie pentru pilot, copilot, asistent. Nu mi s-a confirmat plata. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat D-ul Emil , asa este ati platit .Imi cer scuze daca nu va confirm platile in ritmul cel mai favorabil , dar sunt zile cand doar noaptea ajung sa ma uit pe extrase . Sper sa ne intelegeti si sa fiti linistiti platile le vad, se inregistreaza fiecare deja de acuma pe fisele de inscriere , doar poate nu am timp sa intru aici pe forum . O Seara - noapte - linistita va doresc , sa ne vedem cu bine Cluj . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate