Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Si aici unde eu, cica sef recovery, asteptam ca prietenii sa ma salveze. Damage: planetara fata rupta, blocant distrus, troliu ars, plasma rupta....DAR arat bine in poza, nu? :grin:

P.S. Pt echipajul din Sibiu care m-a insarcinat sa plimb o persoana in teren: "Tot ce auziti despre mine sa stiti ca nu este adevarat" :twisted:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt eu abilitat sa vorbesc despre asta. O vor face "oficialii". Eu fusei ultima gaina din cotet! :ha: :ha: :ha: :ha:

pacat ca nu ai reusit sa ramai,fara tine nu a avut asa farmec trialu ,ca noaptea din naintea concursului haaaaaaa haaaaaa :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Nu sunt eu abilitat sa vorbesc despre asta. O vor face "oficialii". Eu fusei ultima gaina din cotet! :ha: :ha: :ha: :ha:

:uameni Pai vezi Bullbare cum sunt unii ... ii ajuti, ... ii sustii si apoi :P ajungi "ultima gaina din cotet". Si nici nu-ti dau voie sa vorbesti :ha: Cum ie cu libertatea presei ? :ha: :ha: :ha:

:h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

pacat ca nu ai reusit sa ramai,fara tine nu a avut asa farmec trialu ,ca noaptea din naintea concursului haaaaaaa haaaaaa :h5

Ba gagane....si asa fusei certat ca nu i-am lasat pe concurenti sa doarma toata noaptea. Ai vazut cum aratau toti cu degetul spre mine , desi tu erai ala cu gura mare? :ha: :ha:

Link spre comentariu

:bravo echipei KAMIKAZE am vazut intradevar oameni ff multumiti din toate punctele de vedere , cu zambetul pe buze , in ciuda oboseli ...ff distrati . :grin: :grin:

Inca obata :1 se vede ce inseamna intradevar echipa ...KAMIKAZE ....seriozitate maxima ...si asta spune tot :gr1 :Gr :rsp :rsp

Cu regret am ajuns doar la trial anul acesta :P

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

bravo . super organizare. super concurs . felicitari

:bravo echipei KAMIKAZE am vazut intradevar oameni ff multumiti din toate punctele de vedere , cu zambetul pe buze , in ciuda oboseli ...ff distrati . :grin: :grin:

Inca obata :1 se vede ce inseamna intradevar echipa ...KAMIKAZE ....seriozitate maxima ...si asta spune tot :gr1 :Gr :rsp :rsp

Cu regret am ajuns doar la trial anul acesta :P

Link spre comentariu

A...si o priveliste calma de dupa amiaza cu natura vie si Nissan mort in rapa! :banana
mdaaa ...privelistea e super...cat despre nissan stim cu totii ca e mort. Numai ca unii nu recunosc asta..... :ha: :ha: :ha: :ha:

Lasand caterinca.....se pare ca a fost un concurs bine organizat, felicitari celor implicati cat si participantilor.....si nu in ultimul rand asteptam poze. :W

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

mdaaa ...privelistea e super...cat despre nissan stim cu totii ca e mort. Numai ca unii nu recunosc asta..... :ha: :ha: :ha: :ha:

Nu te contrazic! Unele masini se strica putin cate putin, a mea deloc sau tot odata! Cum naiba in 30km s-a bulit tot...nu-mi dau seama, dar ...ma apuc sa citesc manualul de intretire de la Nissan. Poate e vreo parte pe care am ratat-o!

Cat despre concurs, sper ca toata lumea a fost multumita si nimeni nu a fost lasat in urma sau neajutat. (asta era jobul meu pana sa mi se strice masina si sa am eu nevoie de ajutor! :bannana )

Oricum. CUPA KAMIKAZE si-a meritat numele. Nu cred ca sunt multi care sa spuna ca au plecat cu masina intreaga acasa in conditiile in care au terminat si traseul si trialul!

Link spre comentariu

Bullbare ai sa razi ...in ciuda faptului ca a terminat traseul pe locul 6 si trialul pe locul 3 NEGROTAURUL nu a venit cu nici o zgarietura intrucat are folie 3M de protectie vopsea :ha: :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Am ajuns acasa. Afost belea totul nimic de reprosat BRAVO ORGANIZATORILOR :10 :10 :10

:Gr

Si 3 poze cu o super echipa :banana :banana :banana

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

felicitari pentru organizare, nota 10+ pentru trasee, totul multiplicat de inca 10 ori.

A fost superb, poze din pacate nu stiu citi au apucat sa faca, traseu foarte complex, desi nu am facut decat 75-80% din el, ne-a epuizat fizic si psihic, urcari de iti amortea piciorul pe pedala de acceleratie, sleauri cu norori pana la gat si nu 1-2 metrii, vreo 100-150 - daca te opreai te mai luau cu elicopterul, peretii laterali aveau 2-2.5m, coborari abrupte in cap, inclinari laterala .... parca s-au strans toate la Curtea de Arges sa ne faca noua viata amara. In primele ore - 8 la numar parcursesem fantastica distanta de numai 8 km - apoi odata cu ivirea zorilor treaba a inceput sa mearga mai alert, Greu si Frumos sunt cuvintele care caracterizeaza foarte bine aceasta cupa.

BRAVO KAMIKAZE

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor!

KAMIKAZE TEAM & CORB 44

:bravo :bravo :bravo :bravo

Atmosfera a fost desavirsita.

S-a vazut ca s-a muncit mult pentru a se obtine un eveniment minunat din toate punctele de vedere.De la cazare pina la asistenta din teren :h5

Traseul a fost minunat ,la fel si trialul. :1

Am incercat sa fiu in spiritul KAMIKAZE :bannana si sa ofer (eu si Veverita Dale) tot ce putem la nivelul la care suntem acum.Veverita DALE putea sa ofere mai mult daca avea un pilot mai bun :ha: ,care din neatentie pe traseu a si asezat-o pe partea dreapta :sr

Participantii au dat dovada de fair-play dar au si aratat ca stiu sa se distreze :bannana :banana :ypu

Multumiri speciale @adikamikaze :h5

Asteptam CUPA KAMIKAZE 2010 :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Buna seara tuturor :hi

Abia am ajuns acasa, dupa 4 zile la Curtea de Arges extrem de intense si, retrospectiv vorbind, extrem de placute (cu toate plusurile si minusurile aparute).

Si incep prin a multumi tuturor ce au participat la aceasta Cupa, atat participantilor cat si celor ce au pus umarul la buna ei desfasurare :1 . Ma bucura nespus sa vad, deja, atat de multe pareri pozitive legate de Cupa Kamikaze.

Continui insa cu o precizare, in urma unei sesizari facute dupa terminarea probei de trial de astazi, am constatat introducerea unei greseli in calculul clasamentului. Astfel echipajul format din Adi Lozinca si Serban Mircea, a fost penalizat nejustificat suplimentar cu 100 de puncte pentru evenimentul (rasturnarea din final). Din aceasta cauza echipajul a terminat concursul pe pozitia a 6 a a clasamentului general. Prin insusirea sesizarii facute (mea culpa) clasamentul general al Cupei Kamikaze a suferit o modificare.

Astfel echipajul Adi Lozinca - Serban Mircea a terminat competitia, pe locul 2 in clasamentul final.

Revin cat pot de repede, sa va prezint clasamentul final.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Ba gagane....si asa fusei certat ca nu i-am lasat pe concurenti sa doarma toata noaptea. Ai vazut cum aratau toti cu degetul spre mine , desi tu erai ala cu gura mare? :ha: :ha:

bulbare au venit sau doarma ? unde mai este aventura si caterinca ,cum pot sa arate spre tine cand tu esti trup si suflet, nu si-au dat seama ce inseamna "ZDRENTZELE TEAM"

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

am inteles locul 6 GPScu, locul 2 Lozinca, dar.....................................

exista un DAR locul 1 CINE?

Pana vine tot tabelul si pentru a linisti curiozitatea celor ce nu au fost la Curtea de Arges, locul 1 a fost castigat de Tibi Stan.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare