Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

:grin:

@asfalttango ... toyota (normal, only toyota) racise si tusea! Copilotul in lipsa de ocupatie se apucasa s-o spele ...ca nu mai luceau overfenderele de inox! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@bullbar - se lua azimut in grup ...n-ai vazut spirala MISA mai misto decat asta (nisa rupt de roadbook ...ne-am orientat dupa carul mare si recunosc, v-am tras putin in piept la un moment dat cand am sarit de la pagina 2 exact la pagina 5 ....) Mai multa dixtractie si mai putina competitie ...mare pacat ca am uitat gratarul acasa! :ha:

Link spre comentariu

Ioane, precis urmeaza "ZDRENTSELE CUP!!! Cu CP-uri de berbecuti la protap, cu roadbookuri unsuroase de la fleicile de porc, si cu finishul intr-o ravena unde nu incapi deat tu si zdreanta de copilot a.k.a. Gaganu sa haliti voi totul cu fundul la concurenti! :ha: :ha: :ha: :ha:

P.S. Felicitari Negrutaurului si lui Evgheni care au mers impecabil. La dubla troliere erau masina 4 cu doar 15 minute in fata mult mai titratilor Lozinca si Stan. Asta spune mult, mai ales ca Evgheni a vazut prima oara roadbookul cu putin timp inainte de aceasta cupa! Felicitari inca o data! :1 :1 :1 :1

A....trebuie sa adaug ceva: Negrotaure si in mod special musiu Evgheni...cand in teren dati de unul cu masina rupta, intrebati-l macar daca are nevoie de ajutor! Asta asa...ca ne cunoastem de prea mult timp! :h5

Link spre comentariu

Deci,

Echipajul 1

Copilot si pilot - zdreantza sefa (gaganu')

Copilot si pilot - zdreazta mijlocie (je)

Copilot si pozar sef (reprezentant oficial cu media, purtator de cuvant, navigator, cazat temporar cu acte in regula - viza de flotant in hostelul albastru pe roti etc etc) "Zdrentele team"- zdreantza mica, cuminte si educata nu golani spargatori de concursuri ca noi - Georgica Blueheart

Echipajul 2

Pilot si copilot - Horatiu

Pasager clandestin recalcitrant ca nu-si putea face somnul - pretenarul lui Horatiu (n-am retinut numele)

Damageuri - 0

Distractie - maxima

Desi initial ne propusesem sa terminam traseul miercuri, din pricina unei stari de cacare cronica capatata in urma blestemelor celorlalti participanti care n-au putut dormi noaptea din cauza noastra am ajuns chiar si la CP4 in prima zi! :ha: Dezamagiti ca am ajuns prea repede acolo (cred ca ultimii sau penultimii), in urma descurajarilor organizatorilor ne-am hotarat sa abandonam pe ultima turnanta sa nu-i chinuim pe saracii oameni sa ne caute noaptea prin padure!

@bullbar "Voi fi acolo!" Daca dadeai un telefon fratica sa spui ca ai probleme, luam azimut caru mare 10 grade stanga si te gaseam dupa miros ... de nissan sa te scoatem din kkt!

Cam asta a fost istoria "Kamikaze cup 1st edition" din prisma masinilor noastre!

Ultima poza ...cu Negrotaurul la start ...vor mai urma niste filme dar trebuie sa le mai cenzuram ca sa nu cumva pe viitor sa ne furati "tehnica si tactica"!

Link spre comentariu

Salutare. Subscriu si eu la felicitarile si multumirile care trebuie aduse organizatorilor; data viitoare vin garantat.

@ asfaltango: :ha: cred ca se mai putea inventa un premiu ad-hoc "cea mai kamikaze coborare", fiind de fapt singura coborare cu shpaaaaaan, pe care o trec fara dubii, incontestabil, la capitolul senzatii tari - exact ce cautam (multumesc asfaltango); bulangioaica trambulina aia din vale, ca in loc sa ne 'propulseze' cu mai mult aplomb pe 'orbita' (mai departe in traseu), ne-a fortat sa 'incasam' o 'aterizare de urgenta'. Cat despre propunerea ta, asta e de bine pt mine dak duc cu gandul la 'braveheart'; multam', ma gandesc la ea.

@ Adionweb: scuze ca n-am putut vorbi mai mult, dar ai vazut ca eram in panta, si aveam in spate un Patrol cam grabit; dupa ce am parcat, m-am uitat fara sa te mai gasesc dupa 'tipul care ma intreba dak sunt din slobozia' (ca nu te cunosteam), asa ca bine ca ai intervenit aici ca m-am lamurit si eu; poate mai vii si la ORR, ca incerc sa ajung si eu, doar la trial de data asta, din pacate.

@ Yonutz: :ha: pai cum sa nu-mi placa sa merg in teren cu "Zdrentzele Team"??...unde este densitatea cea mai mare de caterinca?.. Am ras copios si am invatat multe de la tine si Gaganu: spirit de distractie veritabil, fair play, tehnica. Va sunt f recunoscator ca m-ati luat cu voi. Astept cu nerabdare pozele noastre.

Sa ne vedem cu bine.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

@bullbar - nu te-ai convins ca toyotarii/padurari nu vor fi capabili sa scoata niciodata din kkt un nissan? :ha: La ce naiba sa opreasca ?...poate doar sa-ti faca niste poze sa te puna pe forum sa te faca de ras! Ce naiba Petre, avem pretentii de la tine...de ce n-ai format 112-Zdrentzele ...sa vezi cum apaream din padure ... :ha: "Padurarii" au venit chititi sa ia Toyota, nici pe noi nu ne-au asteptat la start! :grin:

Link spre comentariu

Nu voiam sa ma scoata, ci sa ma intrebe! Sa stii ca te=am sunat sa vii sa ma treci trolierea dubla, ca nu mai aveam troliu deloc, dar dracu' stie pe unde balaureai tu in afara ariei de acoperire! :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Deasemenea, mii de multumiri lui RZV ca m-a ajutat cu o casca putand astfel sa intru in concurs.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Multumesc si eu plus copiloata, tuturor celor din Kamikaze, pentru distractie, traseu super, organizare excelenta... nici nu stiu ce sa mai zic, cei care au fost acolo stiu despre ce a fost vorba, ceilalti cu greu pot fi introdusi in atmosfera!

Adi ca de obicei, jos palaria, Vali multumim pentru modificarea de traseu de trial ca am incaput si noi cu autobuzul :1

A, si bineinteles multumirile maxime si pentru echipa noastra de oameni plecati "sa balauresca" :x si care la ora pranzului au zis sa facem picnic decat sa plecam mai departe :ha: cristiblondu' si copilot cornelia, vitalie si natalia (motanul a ramas in dormitor saracul, ce ar mai fi alergat si el pe coclauri), orly4x4 si orlyca (cum? nu stiti cine e orly4x4 ????? :ha: ) precum si copilotului meu curajos care asa ar fi dormit pe bancheta din spate daca era drumul mai lin... :grin:

poze:

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Cum s-a vazut de pe bancheta din spate!

[youtube:26lmwxx0]

[/youtube:26lmwxx0]

Gagane de ce n-ai sapca? :ha:

Link spre comentariu

@ bullbar - Petre iti dai seama ca daca dau un part fac traseul pe sus - d-aia m-am incordat acolo sa nu devin aeroplan :ha: :ha:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor si bravo participantilor :bravo

:Gr

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

:1 organizatorilor

:bravo participantilor

Merci fain coechipierilor din team-ul incropit adhoc :hi

Si poza ce am reusit sa o fac in traseu :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

...cred ca ieseam pe locul 4.!

:ha: asta daca te chema Iosefini sau Houdini :h5

:uameni kamikazii astia au reusit sa faca 38 de echipaje sa se simta bine!

:bravo :bravo :bravo chiar v-a iesit de nota 10, cazare, distractie, ce sa mai .. ne vedem la anu'!

PS. In 2010 poate puneti premiu un Nissan ... asa, sa vin mai motivat :ha:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

A fost interesant si spectaculos trialul, privitorii l-au gustat din plin. :bravo

Pacat ca nu ati mai lasat putin traseul pentru joaca....poate asa venea si primarul mai repede.

:s :ang1

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare