Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

:1 pentru organizatori.

Ca beginner in ale off-roadului si avand in vedere ca a fost prima mea participare la o competitie de gen, m-am simtit super fain. A fost intr-adevar o experienta unica si am avut multe de invatat. Primul lucru, cum se foloseste un roadbook si terratripul. Cu toate ca am abandonat dupa etapa a-2-a pot sa zic ca am parcurs toata distanta din concurs. De la start pana in Curtea de Arges am facut cei 105 km. Frumos, foarte frumos. Inca o data, felicitari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot respectul pentru organizatorii Kamikaze Team si Corb44!!

Din pacate, din cauza unei defectiuni tehnice la cutia de viteze am fost fortat sa urmaresc din tribune toata competitia, asa ca iata niste imagini, deocamdata nefiltrate si nemontate. Sper sa am timp sa fac un montaj ca atare..

:1

[youtube:3dqggfjo]

[/youtube:3dqggfjo]

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Salut,

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere transmit felicitari si mii de multumiri organizatorilor :1 Dupa parerea mea acest eveniment a fost organizat cu mare atentie, munca multa si mai ales cu mult suflet... :bravo :tk :B ... speram sa ne putem bucura si la anul de aceasta cupa :h5

De asemenea tin sa transmit aprecierile si multumirile noastre tuturor concurentilor care au stiut sa dea dovada de fair play si nu au uitat ca omenia este mai presus decat orice alt orgoliu sau premiu... :rsp

Felicitari tuturor participantilor!!!

:c1

Link spre comentariu

Dragi PRIETENI,

sa-mi fie cu iertare ca am intrat asa tarziu, dar am recuperat orele de nesomn si treburile lasate in urma.

Am citit si iar am citit mesaje trimise de voi toti si m-au bucurat si pentru asta tin sa va multumesc mult voua participantilor pentru prezenta la aceasta cupa.

De asemenea vreau sa multumesc echipei din care fac parte, prietenilor mei, fara de care nu puteam realiza acest proiect;

Miron Sorin, Adrian Balasoiu (adrian01), Adrian Floricescu (adikamikaze), Rentea Mircea (flash4x4) Petre Niteanu (bullbar) dar si celor care au venit din urma si ne-au dat timpul lor, au pus umarul si sufletul (si... masinile :ha: ) ca totul sa iasa cum ne-am dorit

Cornel Biciu, Neacsu Razvan (RZV), Razvan Caloinescu (HEM), Nita Cristian (cheliosu), Popa Ionel (gepetto) Pana Daniel (johnhelot)

Binenteles urmaeza Clubul off road Bucuresti CORB44, Silviu Bulugioiu, care a fost alaturi de noi in sprijinirea acestui proiect, ma inclin pentru profesionalism si ofer un oficial ''multumesc pentru o frumoasa colaborare!''

Fratilor aceasta este echipa kamikaze off road team!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare