Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

am inteles locul 6 GPScu, locul 2 Lozinca, dar.....................................

exista un DAR locul 1 CINE?

nu GPScu ci negrotauru si nu 6 ci locul 5, locul 1 masina cu nr 23 atat pot sa va spun numele mai tarziu

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am inteles locul 6 GPScu, locul 2 Lozinca, dar.....................................

Pana vine tot tabelul si pentru a linisti curiozitatea celor ce nu au fost la Curtea de Arges, locul 1 a fost castigat de Tibi Stan.

trebuia sai mai ti in suspans :banana :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor ! Se para ca spiritul Kamikaze a ajuns si la mine care am ramas in pana pe autostrada desi nu am participat decat ca spectator la trial :ha: :ha: :ha: ! Multumesc lui Dan Barbu :x care ma carat `in carca ` pana in Bucuresti !!!

Deasemenea felicitari lui asfalttango care a reusit , cu Veverita , sa ma faca sa se `zbarlesca` parul pe mine cand am vazut cum a mers la trial ! (masina aia am vrut sa o cumpar eu dar ...am renuntat :P ) !

Link spre comentariu

:bannana :bannana :bannana

Multumesc @Adionveb :h5 Eu asa am considerat ca merita sa rasplatesc efortyrile organizatorilor...Spectacol si SPAHN in....vorba unui mare cunoscator...Semaca :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:bannana :bannana :bannana :bannana

EEEEEH?Ce zice-ti de traseu? :bravo

Diverse treceri prin apa...

Link spre comentariu

Asa crezi tu sau mai bine zis n-ai inteles nimic.GPScu nici nu a participat iar locul intai o sa-l afli cand o posteze Silviu clasamentul final , pe care il stiu doar participantii :h5

Link spre comentariu

Asa crezi tu sau mai bine zis n-ai inteles nimic.GPScu nici nu a participat iar locul intai o sa-l afli cand o posteze Silviu clasamentul final , pe care il stiu doar participantii :h5

merci de sfaturile pertinente pe care mi le-ai dat dar am aflat cine a castigat.

Link spre comentariu

Pana vine tot tabelul si pentru a linisti curiozitatea celor ce nu au fost la Curtea de Arges, locul 1 a fost castigat de Tibi Stan.

trebuia sai mai ti in suspans :banana :h5

Daca tot s-a dus suspansul, iata si clasamentul final pentru toti cei nerabdatori sa-l afle

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Stimati Colegi participanti sau organizatori,

In putinele noastre concursuri la care am participat, adica 2(doua) asta a fost primul pe care l-am si terminat si nu oricum ci cu masina intreaga si bineinteles cu multa buna dispozitie.

Am ajuns de putin timp acasa , si nu am descarcat deocamdata nici o poza, dar am vrut sa fiu printre primii care ii felicita pe organizatori care au facut ca acest eveniment sa fie unul pe care il vom tine minte pana la....urmatorul(mai bine asa decat sa aruncam cu superlative)nu ca n-ar fi meritate dar am facut acest lucru tet-a-tet si stiu deja ca au toata stima si aprecierea noastra.

Pentru cei care nu au participat va spun cu mana pe inima ca a fost un concurs foarte reusit, cu trasee frumoase pe alocuri grele, baieti dedicati care au avut grija sa nu se intample nimic rau, dar si concurenti adevarati iubitori de offroad care au aratat ca si offroad-ul poate fi un sport care sa merite mai multa atentie decat fotbalul(apropo serbia-romania 5-0 :P ).

Asadar FELICITARI si la mai multe :h5

Link spre comentariu

:h5

Din pacate acestea sunt toate fotografiile....memoria aparatului s-a blocat.

Pentru trial am o mentiune pentru @blueheart....propun sa isi schimbe nick-ul in braveheart :h5 si se vede ca a mers cu BULLBAR si ZOLI....doar :"calc-o!" stie sa spuna :1

Link spre comentariu

:h5

Din pacate acestea sunt toate fotografiile....memoria aparatului s-a blocat.

Pentru trial am o mentiune pentru @blueheart....propun sa isi schimbe nick-ul in braveheart :h5 si se vede ca a mers cu BULLBAR si ZOLI....doar :"calc-o!" stie sa spuna :1

aaaa @blueheart era cu tine in masina ! Am incercat sa vorbesc cu el cand era in opel :h5 ! Dupa nu am reusit sa va prind !

Link spre comentariu

:1 organiztorilor!

felicitari pentru organizare, traseele au fost de nota 40, totul a fost extraordinar.

Poze, nu prea avem, Am facut vreo 6,7 poze pe traseu ..... si ce traseu! Regretam ca nu am putut continua si in etapa 5 , asta este, la anul vom termina. Apropos: sa ne puneti deja pe lista de inscriere pentru cupa din 2010.

FELICITARI KAMIKAZE si CORB 44.

Dupa ce ne vom odihni si noi un pic vom pune si niste poze de la trial. Pana atunci parte din "multele" poze din traseu:

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare