Lipoveanu Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi am avut okazia sa ma dau cu masina asta .... chiar aseara ....( daca se poate spune seara' la 01 noaptea ... :ha: ) pana la 100km/h nici o vibratie , semn ca a avut noroc de gume bune . pentru asfalt masina trage destul de bine si franeaza excelent ... iar ca sa vedem decupaturile am fost pe niste dealuri , cu tot felul de inclinatii unde am ramas placut surprins sa observ ca nu atinge pe nicaieri , in special fatza cand e virata , poate foarte putin pe spate unde necesita mici ajustari ,care nu necesita nici multa munca ... pante de ~40 grade le urca aproape la relanti .... totusi ar fi ideal o imbunatatire a rapoartelor fie din grup sau reductor ..( asta ptr carcotasi ... oricum masina poate mult mai mult decat pretentiile propietarului ) iar cum nu a umblat la suspensie si intentioneaza cred ca un kit de +60 ar rezolva cam toate problemele care le implica o guma de 37 .... incantat ..... BRAVO !!! :1 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi Off-topic: si acuma, toti cei care au zis: "bai copile, nu-ti merg 37" fara sa schimbi rapoartele, nu merg si gata, ca am auzit noi si stim", data viitoare cand vine un junior si intreaba: "Saru'mana, vreau si eu sa pun 37" pe un Y61, merge?" or sa zica: "Da, merge, cum sa nu, am auzit noi, si stim sigur ca merg, urca pante la relanti, asa se zice". Noroc ca vine din cand in cand un junior curajos (bravo Adrian Udeanu !), care nu "stie" ca nu se poate, incearca, si darama apoftegma adoptata de toata lumea.... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi am avut okazia sa ma dau cu masina asta .... chiar aseara ....( daca se poate spune seara' la 01 noaptea ... :ha: ) pana la 100km/h nici o vibratie , semn ca a avut noroc de gume bune . pentru asfalt masina trage destul de bine si franeaza excelent ... iar ca sa vedem decupaturile am fost pe niste dealuri , cu tot felul de inclinatii unde am ramas placut surprins sa observ ca nu atinge pe nicaieri , in special fatza cand e virata , poate foarte putin pe spate unde necesita mici ajustari ,care nu necesita nici multa munca ... pante de ~40 grade le urca aproape la relanti .... totusi ar fi ideal o imbunatatire a rapoartelor fie din grup sau reductor ..( asta ptr carcotasi ... oricum masina poate mult mai mult decat pretentiile propietarului ) iar cum nu a umblat la suspensie si intentioneaza cred ca un kit de +60 ar rezolva cam toate problemele care le implica o guma de 37 .... incantat ..... BRAVO !!! :1 "Testele" tot in Politehnica le-ati facut? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi Off-topic: si acuma, toti cei care au zis: "bai copile, nu-ti merg 37" fara sa schimbi rapoartele, nu merg si gata, ca am auzit noi si stim", data viitoare cand vine un junior si intreaba: "Saru'mana, vreau si eu sa pun 37" pe un Y61, merge?" or sa zica: "Da, merge, cum sa nu, am auzit noi, si stim sigur ca merg, urca pante la relanti, asa se zice". Noroc ca vine din cand in cand un junior curajos (bravo Adrian Udeanu !), care nu "stie" ca nu se poate, incearca, si darama apoftegma adoptata de toata lumea.... Ca sa nu vorbim din auzite....37/10.5 e ciudat pt un patrol Y61! Iata de ce: fiind inguste, dar cu profil agresiv, se vor infunda imediat din cauza greutatii masini mai ales in pante cu pamant afanat la suprafata. Au fost martori la acest eveniment nefericit flow, tractozaurul, goganul si inca 4-5 prieteni cand am fost in munti. Acolo unde ei au urcat fara probleme, eu am sapat si m-am dus pe burta din cauza ingustimii exagerate a rotilor raportata la greutate (precizez ca nu vorbim aici decat de 37/10.5 si de y61 nu de care e mai buna anvelopa "cea ingusta" sau "cea lata"). Dar cel mai urat aspect al raportului 37/10.5 este cel de span! Dupa cum bine cred ca stii, cand te afli la baza unei rampe si ai solul noroios, ca sa urci ai nevoie de "momentum" adica de o leaca de viteza! Ce faci daca nu iti poti lua avant iar distanta pana la rampa este de 3 metri? Simplu: a doua la greu, nu? Ei bine...abia atunci ai sa realizezi de ce ai nevoie de roti un pic mai mici! Ca sa ai demaraj si o leaca de viteza pana incepe masina sa urce! Pt ca motorul de 3 litri nu te va ajuta, nu ai timp sa schimbi I-a si apoi a II-a si deci....vei injura! Adriane, sunt convins ca masina ta face insa fata oricarei situatii descrisa de tine si chiar arata si bine pe 37! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi petre.... are motor in 6 pistone ... don't forget cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi @yo3lcd & gabitzu multumesc mult:D: :tk :tk :tk :tk :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi Astazi am facut si eu o tura cu masina .... merge impecabil nimic nu iti da de banuit ca moificarile ar afecta in vre-un fel capacitatile masinii....urca super bine pante atat lateral cat si atacate frontal...il ajuta diferantialul blocabil si aproape ca nu este nevoie sa foloseasca acceleratia....astept sa vad masina cum se comporta pe namol desi nu am nici cel mai mic dubiu ca nu o sa se descurce ireprosabil Felicitari Adriane pentru ce a iesit din mainile tale, sa te bucuri de ea si sa nu mai bagi de seama toti cainii ce latra mai mult aiurea....mai ales pe aia ce latra din auzite nu din practica Multa bafta si spor la treaba incontinuare ca mai ai de terminat lateralele de la bare Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi merci mult fratioare:) abia astept si eu sa fie gata, sa mai facem o tura:D. putem face si pana atunci, desigur, pe mine nu ma incurca faptul ca nu sunt gata barele:D :tk :tk :bannana :bannana :bannana :h5 :h5 @bullbar, suntem oarecum vecini, eu stau in dorobanti, tu cred ca parchezi la omv-ul de langa gara de nord. sau poate confund eu. putem face o tura oricand:) salutari :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi Exact! Acolo imi las masina! Inseamna ca stai pe langa biroul lui worldscape...bai nene ce mic e Bucuretiul asta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi el e la perla parca. eu stau pe langa piata dorobanti, langa cafenele:) daca ai drum pe aici, da un semn, daca vrei, desigur :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Taiere aripi Patrol Y61 - Probleme si sfaturi el e la perla parca. eu stau pe langa piata dorobanti, langa cafenele:) daca ai drum pe aici, da un semn, daca vrei, desigur :h5 Clar nu pot rata o cafea la fite! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate