asfalttango Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Astazi am facut Strategica +jumate de TRANSALPINA Protagonisti: 1.AlfonsoALF-DMAX-IZUZU 2.Atar-Wrangler TJ 3.Sxn-Wrangler GK 4.Astral2000-Mazda BT 50 5.Goganu-Patrol 6.Asfalttango-Pajero Sport Traseul a fost in felul urmator: Rimnicul Vilcea-Brezoi-Malaia-Strategica-urcare-mers pe coama-Ciunget-Lacul Vidra-Rinca Am facut si o tura de noapte mai extrema unde s-a mai smuls cite ceva sau cite un scut strimbat(cazul meu). Peisaje magnifice ,drum placut cu un 4x4. Foto pot pune dupa ce ajung acasa ...dupa 13.08 pentru ca nu am cablul de transfer...poate o sa puna colegii care vor ajunge mai repede acasa. :h5 Acum dezbatem la o bere rece traseele de miine :x :x :x :x :x Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: O iesire SRATEGICA :h5 buna treaba! :bravo asteptam pozele ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Aveti grija de voi , veniti repede cu pozele :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Hai baieti cu ceva frumos sa ne clatim si noi ochii ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O iesire SRATEGICA foarte frumos baieti ,i mi pare rau ca nu am fost acasa sa vin si eu , astept pozele cu nerabdare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Felicitari! Sper ca ati fost incantati de traseu! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Distractie placuta si asteptam poze !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Astazi am fost 13 masini.Traseul a fost urmatorul:Polovragi-Lacul GALBEN-Lacul Petrimanu-Voineasa si din nou traseul de ieri dar de noapte ....Am placat la ora 21 dupa ce am mincat cu totii si am ajuns la 00,30.Asi plouat intre timp. Pe traseu ne-am intilnit cu SUZUKER +mai multi domni printre care o mai veche cunostinta a mea si a sotiei care ne-a ajutat la alegerea traseelor de MAD pentru CONSTANTA. Am avut placerea sa ne intilnim pe drum si cu colega de forum JOHANNA VON R impreuna cu tatal dinsei si cu superbul IMS restaurat...se intimpla in CIUNGET. Deasemenea ne-am intilnit cu colegul RACE TO BAMAKO si in Ranca se mai afla trupa de la CLUJ :h5 Celelalte 7 echipaje vor fi recunoscute din poze...cind vor fi postate de colegi :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Se marira gasca ... :grin: Asteptam poze! :less consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Acum de dimineata la cafea am indentificat si celilalti participanti :h5 1.Dok-Nissan Patfinder 2.Donatello-Jepp Cerokee 3.Luigi-Nissan 4.Oliver-Suzuki Samurai 5.George-Ford Ranger 6.Iulian-Toyota 7.Vlad-Mercedes G Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Avem si foto :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Haaaiii nu te zgarcii , mai baga poze super iesirea :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Cu foto e greu pe conexiunea de telefon :sr dar pina pun si colegii aveti cu ce sa va clatiti ochii :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Peisaje pe STRATEGICA SUPER si ziua si noapteaSe vede Valea Oltului,Ciunget si Voineasa...Transalpina la fel....Am facut-o ziua,noaptea si ziua pe ceata....Dupa despartirea de trupa eu am plecat spre lacul OASA cu trupa de baieti din CLUJ pe care ii salut inca odata si le multumesc pentru harta detaliata dupa care m-am ghidat si am ajuns prin VALEA FRUMOASEI,GITUL BERBECULUI si RIUL SADULUI linga SIBIU de unde va scriu :h5 ...dar o sa fac un topic separat :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Sa va fie de bine baietii :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire SRATEGICA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Bravo man, sa va fie de bine! Eu la Constanta si voi invers??? Numai bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ..........am aterizat si noi.......referitor la iesire nu pot spune decat un singur lucru.......OAMENI DE CALITATE SUPERIOARA....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ........ :banana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA .......in continuare @don luigi se lupta cu niste bolovani babani.....si eu incercand sa fur un pic de meserie :P :ha: ..... P.S....era sa uit si o dedicatie pt amicul meu cu ML @vladruse :ha: :h5 ....nu te supara dar nu am putut sa ma abtzin.....si daca totusi te ai suparat itzi trece pana ne vedem...... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA P.S....era sa uit si o dedicatie pt amicul meu cu ML @vladruse :ha: :h5 ....nu te supara dar nu am putut sa ma abtzin.....si daca totusi te ai suparat itzi trece pana ne vedem...... :ha: :ha: :ha: Mersi de dedicatie ! Nu ma supar stai linistit. :h5 Imi place ca va distrati, frumoase poze... Ce zici daca veneam si eu reuseam sa ma tin dupa voi pe traseele alea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Completam.....cu alte poze.... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA .... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate