Astral Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Eu am ramas cu grupul lui Pasha care coborase din Rânca si am mers la lac, iar restul au urcat spre Rânca. Desi lacul are o intindere f mare, doar o "mica" portiune este propriu-zis lac. http://ro.wikipedia.org/wiki/Barajul_Vidra REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Portiunile cu vegetatie, desi cu sol aparent solid, erau adevarate capcane....prin care AT-urile mele n-au facut fata! Multumesc Iulian! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA .... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA .... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Duminica dimineata am plecat pe Cheile Gilortului spre casa REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA ....Si cum se putea incheia altfel selectia mea de poze decat cu.....Goganu in actiune!!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA .....Iar ochiul, mana si talentul pentru pozele prezentate,apartin copiloatei !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Felicitari! Sper ca ati fost incantati de traseu! :banana Super !!! Ne-ai auzit vineri dimineata cand am claxonat toti in dreptul casei tale ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Intrebati-l voi ce facea acolo..... :ha: :ha: :ha: Eu banui ca testa cat sunt de bune OME-le cele noi !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA f tare excursia incercati si pe cindrel, merita :hi http://harti.mielu.ro/dl.php?file=cindrel.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA @vladruse......o mare parte din traseu puteai sa l faci fara probleme..... @astral.......tare aia cu vaselina......i-ai auzit cand ma implorau sa le dau alifie? :ha: :ha: :ha: P.S....in pozele de mai jos @astral suporta cu stoicism cum se dezmembreaza utilsjul sau....si pe @vlad cu G.....care ne arata cum se lucreaza la MERCEDES......cu calculatorul (ciocan) :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA @astral2000 - :ha: 1. Aia nu e "cetate", ci castelul de apa de la Ciunget. "Sub" el se afla Pensiunea Luminita, unde va recomand cu caldura sa mergeti ptr cateva zile de liniste. 2. Centrala aia electrica nu e la "Cheile Oltetului", ci chiar in Ciunget. Fac pariu! :banana Prin partea stanga a centralei ( catre urcare) se afla drumul forestier ce duca la Petrimanu, Galbenu, Lacul Violeta, etc. Interesant de abordat, de altfel On topic: Popozele sunt superbe, ma bucur ca v-ati distrat pe cinste si...imi pare rau ca nu am putut fi si eu prezent! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire SRATEGICA Felicitari! Sper ca ati fost incantati de traseu! :banana Super !!! Ne-ai auzit vineri dimineata cand am claxonat toti in dreptul casei tale ? DIn pacate nu am auzit nimic...:(( @astral2000...o fi fost din cauza faptului ca tocmai am demolat casa? :ha: ( e vb de casutza veche ce statea fix in mijlocul curtii si care trebuia data jos ( asta e unul din motivele ptr care nu am putut fi si eu prezent ) .N-are nimic ! Poate next time, daca sunt cuminte! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA -Da, dar asa o denumise Asfalttango pentru ca asa parea de pe versantul pe care eram noi : ca o cetate. -Noi am iesit din valea aia si am gasit Uzina electrica in stanga. Parca totusi nu era Ciunget, dar nu sunt sigur.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA -Da, dar asa o denumise Asfalttango pentru ca asa parea de pe versantul pe care eram noi : ca o cetate. -Noi am iesit din valea aia si am gasit Uzina electrica in stanga. Parca totusi nu era Ciunget, dar nu sunt sigur.... Daca tocmai incepuserati sa urcati pe Drumul Strategic, erati la Ciunget, sigur-sigur! Cheile Oltetului sunt pe undeva prin zona Horezu...mai exact Polovragi ( zona superba, de altfel ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Sa va fie de bine domnilor. :sr ca nu am putut merge si eu Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA foarte misto intalnire,foarte fain traseul....dar seara ...chefuri...focuri de tabara.....ati uitat? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA :1 foarte frumos bv voua SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA frumoasa iesirea si pozele bravo voua :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Re: O iesire STRATEGICA Si alte foto :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate