Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O iesire STRATEGICA

asfalttango

Postări Recomandate

Re: O iesire STRATEGICA

Foarte frumos baieti ! Superbe poze !

P.S. Am primit azi o vizita surpriza... ! Ma suna cineva , numar necunoscut , ma intreba : aveti un Touareg cu numarul SJ-02-RCW ?

- Da , am !

- Sunt asfaltango si sunt langa masina ta ! :ha:

Eu pe malul celalalt al lacului... zi la om sa urce in barca , sa treaca lacul , etc. El mi-a povestit de aventurile voastre ! Primul lucru cand am venit azi acasa ( de 5 saptamani stateam acolo in Apuseni la coliba mea ) am cautat topicul si tot ce pot sa spun e : superb !!! :1

0745634366
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@TAVI......ne-ai lasat singuri.......data viitoare nu mai scapi....sa ne faci niste trasee genu plecam 4 ne intoarcem 3 :ha: :ha: :h5

Va astept cu cea mai mare placere...acum, daca-s "homeless", o sa-mi arda mai mult de stat pe drumuri... :ha:

CAnd vreti sa veniti, dati un semn, ca rezolvam si cu traseele! De intors, tot toti o sa ne intoarcem, garantat! :banana

Link spre comentariu

Super zona LACUL FINTINELE :h5

Gogane gasesti urcari si drumuri namoloase cite vrei :h5

O sa pun foto cind ajung acasa sa vedeti cum arata un colt de rai in jurul lacului Fintinele......acolo unde DAN CILAN desfasoara un proiect agroturistic extraordinar.

Recomand tuturor zona IC PONOR-POIANA HORIA-GIURCUTA-CIURTUCI-BELIS-FINTINELE-MARISEL

Si inca nu am vazut nici 10% din ce este aici.Poate in aceste 3 zile reusesc sa vad imprejurimile Clujului.

Si alte foto

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

La CLUJ ploua si se anunta o etapa de campionat super(in ultimile 3 zile a plouat) :banana :banana

Din nou foto :h5

Link spre comentariu

Cu acordul colegului care a deschis topicul, postez si eu aici cateva randuri.

Imi cer scuze si regret ca nu am putut petrece ceva timp pe munte cu baietzii, dar am plecat cam tarziu din Craiova, aveam cateva intalniri pe munte care s-au decalat/intarziat, trebuia sa ajungem si la Voineasa sau la Obarsie…inca nu se stia….

Traseul a fost asa: din Novaci am plecat cu totii, motociclisti, masini, biciclisti....., pe cheile Gilortului pana la Ranca, apoi am coborat pe Transalpina pana in Obarsie, am mers la Voineasa si am petrecut. A doua zi am urcat la Lacul Petrimanu si de acolo in Curmatura Oltetului si apoi am coborat la Polovragi. Am avut cu noi si un prieten care a facut toate coborarile astea cu bicicleta si asta a luat ceva timp.

[youtube:2316a56r]

[/youtube:2316a56r]

Asta e prima parte a filmului si sper ca in weekend sa-l termin pe tot

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

:1 tineti-o tot asa :h5 :bravo :Gr

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu

"Ranca", un loc pe care vi-l recomandam si in care trebuie sa revenim!!!

Pasha, vorba asta de mai sus poate ramane de referinta si se poate aplica cu repetitie, sunt sigur.

Multumim PASHA pentru initiativa!

Multumiri tuturor si pentru intelegre - o parte din intarzieri au fost cauzate de Lupushorul meu batran :p --> l-am trimis inapoi la 'tratament' si sper sa revina mancand nori. Multumiri multe baietilor care m-au ajutat sa 'pansam' Lupushoru pe traseu - in special profesorului Luigi si invatatorului Iulian!

Multuri tuturor - companie de calitate 'prima'!

:tk

Am sa prelucrez ceva poze si revin

Toate bune tuturor si la mai multe iesiri reusite!

Donatello

e inca mic dar se face el mare...

Link spre comentariu

Gata si partea a doua

youtube]=1Zg1hRuDZRc

Editat de Astral

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

neclaritate:

bai baieti, am batut zona descrisa in cateva randuri: si cu wranglerul, si cu Aprilia si mai ales cu ATV-ul Diesel (mai ales pe nici un drum). Am o intrebare simpla: care anume sector de drum se numeste "strategic" din toate cele de prin zona?

are cineva din gasca trasa excursia asta pe GPS?

multam

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Pe track o am eu...dar nu stiu sa o scot din GPS :sr

Foto cu TRANSALPINA in ceata cu colegii de la CLUJ cu care am plecat pina la lacul OASA :h5

Link spre comentariu

:h5 Si ca sa nu se trezeasca vreun iubitor de mierla....eram in zona unde se construieste podul si unde suntem obligati sa intram in albia piriului

Link spre comentariu

FELICITARI!!! Minunata iesire ati avut... Stau si suspin aici in fata calculatorului.... La mai multe si tot la fel de voioase! :1

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Vizitator FLORIN

Cu scuzele de rigoare daca am postat unde nu trebuie...exista vreo sansa sa am o intalnire ”strategica”la sfarsitul acestei saptamani?Din pacate o sa fiu singur in masina si cum am de gand sa misun cateva zile prin zona sunt deschis si la variante colaterale

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare