Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Multa lume se intreaba ce face daca se strica troliul TMAX

calinvas
 Share

Recommended Posts

Multa lume se intreaba ce se poate face daca se strica troliul .

Raspunsul este simplu :grin:

EU il repar GRATIS.

1. Troliul trebuie Demontat /Trimis la mine la depozit.(proprietar)

2. Eu il desfac , estimez necesarul (GRATIS)

3. Se inlocuieste ceea ce este necesar( 1/2 din valoarea piesa o suport eu-va asigur ca preturile sunt ultradecente, de EX : Telecomanda cu fir =40RON :h5 )

4. Troliul este reparat / testat (GRATIS)

5. Troliul este expediat inapoi (proprietar)

O sa va intrebati de ce fac acest lucru :ha:

Si mai simplu.

De ~18 luni nr de trolii vandute de catre mine care au avut probleme este foarte mic, sub 1%.

Am pe stoc foarte multe piese de schimb (mai bine sa ai decat sa nu ai)

Cei care au cumparat trolii de la mine au avut incredere in mine si in produs .

Sunt foarte curios cate bucati din cele vandute au avut / au probleme / defecte.

Oferta se refera la troliile T-MAX vandute de catre mine , nu conteaza de cat timp.

Salutari,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Multa lume se intreaba ce face daca se strica troliul TMAX

Interesant ...

E bine de stiut !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

O intrebare de carcotas (fara contotatie):

faci asta pentru defectiunile aparute din orice motive? Sau exploatarea incorecta/inadecvata este exclusa?

Pot sa spun din experienta colaborarilor mele ca dnul Calinvas e un tip superserios si un om la care cuvantul dat este mai presus de tone de hartii si contracte scrise! Am facut "afaceri" tur-retur (adica eu am cumparat/vandut de la el) si in ambele cazuri a fost la superinaltime ca seriozitate!

Toti cei care vor sa intre cu bocancii in comunitatea 4x4 ca megaofertori si supercomercianti ar trebui sa ia meditatii prin cateva sedinte cu domnul Calin de "tehnica vanzarilor" si "seriozitate"! :h5 JOS PALARIA, ca sa zic asa ... :x

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Orice ai cumpara se poate strica la prima folosire. Conteaza f mult cel care vinde acel produs si cum stie sa-si respecte clientii.Nu am cumparat f multe dar @calinvas si @gepetto sunt printre cei mai buni si sper sa se inmulteasca numarul celor ca ei.

Pot sa spun din experienta colaborarilor mele ca dnul Calinvas e un tip superserios si un om la care cuvantul dat este mai presus de tone de hartii si contracte scrise! Am facut "afaceri" tur-retur (adica eu am cumparat/vandut de la el) si in ambele cazuri a fost la superinaltime ca seriozitate!

Toti cei care vor sa intre cu bocancii in comunitatea 4x4 ca megaofertori si supercomercianti ar trebui sa ia meditatii prin cateva sedinte cu domnul Calin de "tehnica vanzarilor" si "seriozitate"! :h5 JOS PALARIA, ca sa zic asa ... :x

Subscriu 100% la asta. :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp

Aceleasi cuvinte de lauda le am si eu pentru Calin. :rsp

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Da da da .. numai cuvinte de lauda ... ei hai sa va spun eu ca nu ii asa ....

Acu' 3 luni am comandat de la Dl. Calin un troliu cu plata integral in avans si vreau sa va spun ca desi mi-am spus ca ii in stoc si se livreaza a 2-a zi .... a trecut o luna si numai dupa ce m-am dus la el la depozit l-am recuperat prin presiuni foarte mari .... vroia sa imi dea teapa dupa ce l-am platit .... asa ceva nu se poate. Toate bune si frumoase pana in momentul cand s-a defectat la aproximativ 2 saptamani dupa ce l-am montat pe masina.... la care imi pune ca nu are garantie pentru ca ii produs facut pe vapor si daca vreau sa am troliu pe masina sa imi cumpar altul de la el.

Ei va place povestea asta cu seriozitatea?!?!?!?!? Mie unu nu imi place asa ca vreau sa va spun ca a fost o gluma ... sper sa nu se supere pe mine ( asa sunt eu) .

Am cumparat de la el ceva si totul s-a derulat confrom intelegeri !!!! 100% recomandare si din partea mea.

Mecanismul propus de el pt remedierea problemelor acoperite de si garantie ii unul corect si macar sti ca nu trebuie sa citesti printre randuri certificatul de garantie cu care deja sunt obisnuit la alte produse.... tot ce ii frumos si ireal cu caractere de 16 iar ce ii adevarat (adica realitatea si teapa) se scrie cu caractere de 8 .... asa ca poti sa faci ce vrei tu cu hartia aia.

Bafta si cat mai putine probleme in garantie!!!

Nu vand decat ceea ce am pe stoc :ha:

Daca nu am ... nu vand .

Flyer , m-ai avut .... poate nu ai vazut caiinele negru de la poarta .... :banana .... data viitoare il aduc sa faceti cunostinta :grin:

Calinvas

P.S.Atatea laude o sa i-mi cumpar desuuri rosii sa nu ma deoache lumea :)

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Sa fii sanatos sa porti desuurile...

Si eu iti multumesc la rindul meu.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Guest motosebi

am si eu o intrebare daca sepoate

ce troliu imi recomandati pentru un IMS si cam cat costa

multumesc anticipat

• 4 weeks later...

Salut,

imi spui si mie care este adresa ta din Bucuresti pt ca la prima vizita acolo vreau sa cumpar si eu un troliu pt Y60 -ul meu. Sper ca cel de 9000 este potrivit!? Cu ocazia asta poti sa imi spui si daca ai pe stoc? Poate imi lasi si un nr. de telefon? Multumesc.

Salut,

imi spui si mie care este adresa ta din Bucuresti pt ca la prima vizita acolo vreau sa cumpar si eu un troliu pt Y60 -ul meu. Sper ca cel de 9000 este potrivit!? Cu ocazia asta poti sa imi spui si daca ai pe stoc? Poate imi lasi si un nr. de telefon? Multumesc.

ai pe partea stanga a paginii o poza cu un troliu pe care scrie T-Max. :h5

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

• 2 months later...

am cumparat un t max 10000 acum un an si ceva cred. m-am troliat de vreo 2 ori dar troliul nu mai vrea sa mearga inapoi . am desfacut carcasa la cutia de relee dar n-am vazut decat o alta cutiuta cu 3 fire si in rest totul ok. oare problema este din cutiuta acea mica? banuiesc ca sunt ceva contacte oxidate dat fiind faptul ca a mers foarte putin. astept pareri,multumesc

• 3 weeks later...

am cumparat un t max 10000 acum un an si ceva cred. m-am troliat de vreo 2 ori dar troliul nu mai vrea sa mearga inapoi . am desfacut carcasa la cutia de relee dar n-am vazut decat o alta cutiuta cu 3 fire si in rest totul ok. oare problema este din cutiuta acea mica? banuiesc ca sunt ceva contacte oxidate dat fiind faptul ca a mers foarte putin. astept pareri,multumesc

Ti-a ajuns inapoi cutia , totul OK ??

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Buna ziua domnu Calin ! am si eu o intrebare , nu vindeti si plasme pentru troliu T-MAX 12.500 ??? si daca da , cat costa ??? (daca are cineva plasme pt. t-maxul meu , sa imi zica si mie )

• 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use