Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiunea "Autobuzul"

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 399
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala

Re: Operatiunea "Autobuzul"

@44-WLD : ... ai dreptate, asa este ! :banana ...

@r3dscorpion : ... hmm, exact asa ceva doresc sa montez si eu pe masina ! ...

@nissan4x4 : ... Don Luigi, merci de sfaturi si de aprecieri !

- nu prea am avut cum sa las proiectoarele si mai jos [ distanta dintre plafon si portbagaj este cam "la limita" ] ... daca wind-deflectorul acela o sa le acopere prea tare, am sa vad eu ce tiganie fac :ha: [ o sa-l decupez in dreptul proiectoarelor, in partea de jos, da-l 'reaku ! :ha: ] ...

- cu blocantu' pe fata, nu e problema de bani ... pur si simplu imi este teama ca am sa rup planetarele, eu nu sunt un tip foarte tehnic si nu-mi dau seama "cand ceva merge si cand nu" ... asa ca precis o sa-i dau "talpa" cu rotile bracate si amaratele alea o sa se rupa ca grisinele :ha: ...

- cu sarmele, ce sa zic :banana ... mie imi place cum arata masina cu ele montate, e vorba de aspect ! ... daca tot ma da nevasta afara din casa, barem sa-mi placa locu' unde dorm peste noapte :ha: ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Auzi nea Luigi alea IE bune cand ploua afara si ramai cu masina inchisa aruci rapede o foaie de cort si gata ieste acoperisu :x :x :bannana

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

nu ai matali anvelope de dimensiunea si de agresivitatea necesara ruperii unei planetare de y61! Oricum , pt stiinta dvs , din pozitia mentionata poti rupe si fara blocant, daca rotile au ambele o buna aderenta.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

1.Koala, felicitari pentru noul portbagaj ADEVARAT ARB !...sper ca ai sesizat din secunda 2 diferenta si ulterior te vei convinge in proba aspra a timpului, zise BABA !... :grin: :h5 :ha:

2.As fi fost mult mai fericit si impacat daca iti luai cu MESH; sper ca atunci cand plutesti in aburii euforiei bahice sa nu calci cu piciorutele tale delicate printre traversele actuale si sa produci demage-uri la oameni sau masini... :roll: :P :ha:

3.Sa vii cu "AFTOBUZUL" la C.T.C. deoarece asa cum zice Don Luigi, la prima vedere am dubii cu privire la pozitia / eficienta proiectoarelor dupa instalarea wind deflector-ului ARB + situarea in cea mai buna pozitie a portbagajului, repectiv prea in spate, asa la o vedere superficiala ( "ochi ager, brat de fier / ma numesc, braconier" )... :roll: :banana :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

@Mugur :

1. Multumesc ! ... invat si ma straduiesc, chiar daca nu-mi iese mereu din prima :ha: ...

2. Cu MESH nu sa egzista pa stoc ... ar fi trebuit sa astept sfarsitu' lunii octombrie si n-am avut rabdare ...

3. Vine baiatu' la controlu' tehnic, cum sa nu ? :ha: ... mereu e loc de mai bine ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Daca tot montezi rezerva sus.. cauta si o invelitoare sau protectie solara pt ea...

In rest.. tot respectul.

Sa fiu cinstit nu as face asta, pentru ca imi place cum se vede roata cocotata sus pe roofrack ... e doar o chestie de gust si de optica personala ... in plus, acu' pot sa-mi permit sa le las sa se coaca, pentru ca se gasesc destule second-hand, la preturi omenesti ...

Link spre comentariu

ca doar nu o sa traisti 200 ani ca broasca testoasa ... mai schimbi si tu 1-2 rezerve..si gata ... oricum...pe a 3-a ori nu o mai apuci .... ori nu-ti ajunge pensia ... ori uiti ca mai e acolo si o rezerva ....

( e un pamflet .. a se citi ca atare ..)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

....( e un pamflet .. a se citi ca atare ..)

Nici prin cap nu-mi trecea sa ma supar ... ce naiba, dintr-atata lucru ? ...

PS : Broasca testoasa esti tu :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala

ARB RoofRack - Accesorii

Astazi au sosit : WindDeflectoru' & suportul roatei de rezerva ... maine poate reusesc sa fac niste poze explicite, ca astazi am fost prins cu operatiunea "Calaretul singuratic" si n-am avut timp ...

WindDeflector : ... este o "coaja" de plastic, mai subtire decat am crezut eu ca va fi ... se prinde de portbagaj cu banda dublu-adeziva, foarte puternica [ vine la pachet ] ... e foarte usor si arata bine finisat, nu stiu insa cat va fi de rezistent la lovituri ... in sfarsit, am sa vad eu la prima iesire !

La prima vedere, wind-deflectorul nu acopera prea tare proiectoarele alea aflate dedesubtul portbagajului ... am sa fac proba intr-o seara, sa vad daca acopera ceva din lumina ...

Suport roata-rezerva : ... este de fapt o tija lunga, filetata ... la un capat are un carlig ce se agata de una din barele portbagajului, iar la celalalt capat are o piulita-fluture ... roata se fixeaza prin presarea cauciucului pe barele de metal ale portbagajului ... fixarea pare solida si roata nu se misca de pe locul ei ... o sa verific in timp daca piulita aceea nu se slabeste [ nu cred, dar voi fi cu ochii pe ea cateva zile ] ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

@nissan4x4 : ... nea' Luigi, nu lasa lumea sa tremure de nerabdare :ha: ... crezi ca n-o sa stea doar in banda aia de dublu-adeziv ? ... de ce ?

@svejk : ... lupule mic, de ce te miri asa ? ... facem fapte bune pe lumea asta, ca sa prindem fecioare multe si bautura destula pe lumea cealalta :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator Cristian

Salutare tuturor :W ! sunt nou pe forumul asta :x ...si pentru inceput as vrea sa ii felicit pe toti pasionatii de off-road de pe acest forum si pe Koala pentru ce a facut din acea masina :1 .

Link spre comentariu

Salutare tuturor :W ! sunt nou pe forumul asta :x ...si pentru inceput as vrea sa ii felicit pe toti pasionatii de off-road de pe acest forum si pe Koala pentru ce a facut din acea masina :1 .

:W Dar ai gresit topicul , o fi din cauza de :x prezentarea membrilor se face AICI

aaaa si vezi ca in profil este o rubrica '' locatie '' e obligatorie

Link spre comentariu

Vizitator koala

ARB RoofRack - Accesorii

Astazi au sosit : WindDeflectoru' & suportul roatei de rezerva ... maine poate reusesc sa fac niste poze explicite, ca astazi am fost prins cu operatiunea "Calaretul singuratic" si n-am avut timp ...

WindDeflector : ... este o "coaja" de plastic, mai subtire decat am crezut eu ca va fi ... se prinde de portbagaj cu banda dublu-adeziva, foarte puternica [ vine la pachet ] ... e foarte usor si arata bine finisat, nu stiu insa cat va fi de rezistent la lovituri ... in sfarsit, am sa vad eu la prima iesire !

La prima vedere, wind-deflectorul nu acopera prea tare proiectoarele alea aflate dedesubtul portbagajului ... am sa fac proba intr-o seara, sa vad daca acopera ceva din lumina ...

ARB_WindDeflector.jpg[/attachment:3qanmnel]

Am facut proba de noapte si proiectoarele "n-au treaba" cu paravantul ... lumina nu este obturata absolut deloc, asa ca pentru mine asta e solutia definitiva ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Inca 2 poze, o vedere de ansamblu si un detaliu cu sistemul de prindere al rotii de rezerva ...

... am verificat si roata de rezerva sta bine, la fel "de fixa" ca in prima zi ... deci solutia gasita de astia este in regula ...

Link spre comentariu

Nu am vrut sa ma bag cind ai spus ca ai comandat piesele.

Mi-am facut si eu un suport de roata pentru portbagaj.

Hornbach sa traiasca!!! Am dat 30 ron pe doua suruburi (1 in forma de J si 1 cu cap ca un "ochet"), un distantier filetat la cele doua capete, o saiba mare din tabla groasa si o piulita fluture mare. Am mai cumparat un cablu de bicicleta de 1 m cu cheie si l-am trecut prin "ochetul" surubului. Cam asta este suportul. Pentru exemplificare o sa va fac niste poze miine.

Daca te pot ajuta cu ceva da un telefon. Cred ca este mai sigur si mai solid al meu.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator koala

Chiar sunt curios foc, deci te rog sa postezi imaginile acelea ... eu nu am dat bani multi pe acesta al meu [ pana in 40 eur ], si oricum pentru mine un drum pana la Hornbach inseamna o zi pierduta [ ursu stie ! :ha: ] ... deci nu ar fi o problema sa adopt si eu acelasi sistem ca in cazul tau, daca mi se pare ca merita deranjul ...

merci,

Link spre comentariu

eu unul nu as avea curaj sa-mi las roata prinsa intr-un singur carlig anemic, tinut de un fluture care nici macar nu are autoblocare .

da unde sa plece?

ca e in "cos" oricum

sincer, cred ca trebuie daca nu sa ii pui un lacat pe surub (care sa fie baban cat un prezon) macar un "lant" de bicicleta, care are atat rolul de antifurt cat mai ales siguranta suplimentara

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare