Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiunea "Autobuzul"

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Operatiunea "Autobuzul"

"Cutia cu maimute"

Functionalitate :

- Este un spatiu unitar, ce acopera portbagajul masinii dintr-o parte in cealalata ... nu ramane descoperit niciun centimetru din lungimea / latimea spatiului interior ...

- In partea din spate este amenajata o lada foarte incapatoare in care se pot tine tot felul de scule si acarete ... sufele, ochetii, toate prostiile care se gasesc intr-un portbagaj de masina ... lada este atat de incapatoare incat am bagat si hiliftul acolo !!! ...

- In partea din fata am 2 sertare ... sertarul din stanga este mai mic, si se poate trage afara fara sa trebuiasca sa deschid ambele usi din spate ... sertarul din dreapta este mai mare, cam dublu ca si latime fata de primul sertar ... acolo am de gand sa pun "efectele de lupta" :) ...

- in stanga sertarului mic este lasat un loc deschis, pentru stingatorul de incendiu ... ca sa-l pot scoate repede ...

Constructie :

- Pitonul a considerat [ si pe buna dreptate ] ca OSB-ul este foarte greu, asa ca a folosit un placaj mai gros, un fel de lemn stratificat ... prinderile s-au facut cu ajutorul holzsuruburilor speciale ... pentru "fundul" sertarelor s-a utilizat placaj tip "TEGO" ...

- toata cutia a fost croita pe dimensiunile interioare ale portbagajului si a fost prinsa pe pozitie cu ajutorul celor 4 puncte de ancorare pe care Patrolul le avea din dotare ... sunt suruburi de 6 mm, este o structura usoara dar rigida si bine fixata ...

- peste lemnul de deasupra a fost lipita, cu prenandez, o bucata de mocheta ... la fel, pe fetele sertarelor ...

- peste mocheta de deasupra vine un pres din cauciuc striat, prins in partea din fata intr-un cornier de aluminiu ... astfel ca, la o prima vedere, nu sunt vizibile decat cele 2 sertare ...

- accesul la "lada de scule" se face foarte usor, prin "rularea" presului de cauciuc ...

Finisajul este de mare exceptie, iar Pitonul are "maini de aur" ... inca o data, profit de ocazie ca sa-i multumesc pentru ajutorul dat si pentru disponibilitatea aratata ...

PETRU, ITI MULTUMESC FRUMOS !!!

... am facut poze si le voi posta deseara ... o sa vedeti ca n-am exagerat cu nimic :grin: ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 399
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sertarul din stanga este chipendale .... iar ala din dreapta rococo ...

totusi cu usile deschise si moketa gri tradeaza o influentza baroca ....

manerele lasa de dorit .... prea vizibile....fa-le negre ... lipeste un buretel pe usi in dreptul lor sa nu faca galagie , sa le tina presate ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

sertarul din stanga este chipendale .... iar ala din dreapta rococo ...

totusi cu usile deschise si moketa gri tradeaza o influentza baroca ....

manerele lasa de dorit .... prea vizibile....fa-le negre ... lipeste un buretel pe usi in dreptul lor sa nu faca galagie , sa le tina presate ...

manerele ; s-a dorit a semana cu modelul expus pe "accesorii". Se pot scoate si trage sertarul din partea inferioara unde este taiat la 45 grade special ptr. aceasta. Au siguranta si nu se misca in timpul mersului. Din cate am inteles de la koala, merge cu usile inchise si nu sunt deranjante la privire deloc. :banana

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

buna treaba daca nu cari si altceva cu masina ...

nu de multe ori sa intamplat sa cauti ceva....si binenteles toate bagajele erau peste ele ....

asa ceva o sa-mi fac si eu ...o masca cu moketa pe ea sa acopar bateria din portbagaj ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Foarte frumos! Mai ales ca, uneori, cand vei iesi in teren este posibil sa patesti asa si sa nu mai stii din ce sertare ti-au sarit acaretele! :ha: :ha:

P.S. Sper sa nu se supere domnul Blako pentru poza. Nu am furat-o, ci doar am pus-o aici de la iesirea dansului de la Cheia pentru a-mi ilustra spusele!

P.S.2 La tine in portbagaj este mai frumos decat la mine in sufragerie!

Link spre comentariu

Domnu' Koala, acuma ca sifonierul ieste gata, ieste cazul sa va ginditi si la bucatarie, recte un frigider Waeco si un aragaz pe masura, ieventual un invertor de la 12V la 220V pentru resoul electric, in caz ca se termina gazul sau pentru reteaua de calculatoare si server. Apoi ieu as trece la rezervorul suplimentar (ARB), cortul de portbagaj (Maggiolina neaparat) si cabina de dus aferenta si cred ca aici m-as opri deoarece MMA este un pic depasita :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Glumesc si sunt rau :grin: Arata ok, si pentru tura e foarte util, dar fereasca sfintu' sa te proptesti cu spatele de un pom si sa-ti trebuiasca ceva din sertare :twisted:

Link spre comentariu

Scule, sufe,hi-lift si alte jucarii necesare si in teren sunt puse in lada din spate unde poti avea acces si din interior. Intamplarea a facut ca inaltimea cutiei sa fie aceesi cu nivelul banchetei rabatate , avand o continuitate suficienta ptr. a putea pune o saltea si dormi .

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Scule, sufe,hi-lift si alte jucarii necesare si in teren sunt puse in lada din spate unde poti avea acces si din interior. Intamplarea a facut ca inaltimea cutiei sa fie aceesi cu nivelul banchetei rabatate , avand o continuitate suficienta ptr. a putea pune o saltea si dormi .

A da? In cazul asta chiar si domitorul meu este mai putin utilat... De bucatarie nu mai vorbesc! :P

Link spre comentariu

Vizitator koala

Asta era "bomboana de pe coliva" si vroiam sa o las mai la urma :ha: ... acoperisul cutiei si bancheta rabatata au aceeasi inaltime, asa ca patul e gata ... adio cort ! ... webasto am, aer conditionat am, 2 baterii am, asa ca Grand Grey Bus Hotel :ha: este gata de inaugurare ...

- accesul la lada de scule, sufe, etc. este facil si din interior, nu trebuiesc deschise usile din spate ale masinii ...

- manerele sunt pe placul meu [ gusturile nu se comenteza, da ? :grin: ] si nu fac niciun zgomot in mers ...

Link spre comentariu

Asta era "bomboana de pe coliva" si vroiam sa o las mai la urma :ha: ... acoperisul cutiei si bancheta rabatata au aceeasi inaltime, asa ca patul e gata ... adio cort ! ... webasto am, aer conditionat am, 2 baterii am, asa ca Grand Grey Bus Hotel :ha: este gata de inaugurare ....

super, nashule! in cutiute poate ca sa incapa...fro' doi chinezi...iar...si cu pat si tout condicion....seamana deja cu ce-mi doresc eu mult (printre altele...) cu...un sex-mobil... :ha: :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

o consola pe plafon ..... cand apesi pe un buton ca cada,atarnand vreo 3 siraguri de prezervative capsuni,banane,gutui .... la alegere ...

da'...perdelute, perdelute rosii sa fie, la geamuri...nu punem??? :ha: :ha: :ha: sa nu se vaza d' afara... si, lipovene, de pa laterale sa iasa (la boton bun inteles...) diverse catuse...bice...carice.... :ha: :ha: :ha: (iarta-ma nashule, ca nu stiu ce fac!!!)

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Foarte frumos! Mai ales ca, uneori, cand vei iesi in teren este posibil sa patesti asa si sa nu mai stii din ce sertare ti-au sarit acaretele! :ha: :ha:

P.S. Sper sa nu se supere domnul Blako pentru poza. Nu am furat-o, ci doar am pus-o aici de la iesirea dansului de la Cheia pentru a-mi ilustra spusele!

P.S.2 La tine in portbagaj este mai frumos decat la mine in sufragerie!

"domnul" Blako... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

... Sper sa nu se supere domnul Blako pentru poza...
"domnul" Blako... :ha: :ha: :ha:

Mihai, eu am zis ca nu comentez aspectele acestea :ha: ... pe vremuri, nevestei de primar i se spunea "Doamna Primar" ... s-o fi intors lumea cu susu'-n jos, mai stii ?

PS : De ce ai taiat masina aia ? :cr :cr :cr

Link spre comentariu

Tare koala ca de obicei...

Pai de ce sa nu o tai? Ca o doamna ce e,vrea si ea un alt look...glumesc,nu mai tine si strada si teren,una din doua,si pentru ca tot "poate",am ales pt ea varianta "teren"...pacat de ce a fost bagat in ea pt strada si confort,asta e...alta la rand.

Link spre comentariu

da'...perdelute, perdelute rosii sa fie, la geamuri...nu punem??? :ha: :ha: :ha: sa nu se vaza d' afara... si, lipovene, de pa laterale sa iasa (la boton bun inteles...) diverse catuse...bice...carice.... :ha: :ha: :ha: (iarta-ma nashule, ca nu stiu ce fac!!!)

Si neaparat geamuri termopan... cu dubla deschidere! :P ... la cat de gurmand esti domnu' koala urmatoarea investitie in autobuz se impune a fi un Fram cu doua usi ... un compartiment ptr bautura si al doilea ptr mancare ...si deasupra daca mai intra un gratarash cu hota, cu burlanul scos prin plafon ...mai sari o ravena, mai frigi o chiftea, mai iei un gat de cetirica! ... :ha:

Io nu ma gandesc la prezerbatiste si dildorese sau cacatuse, pervers convins cum ma stii zic una mica da' adevarata...haleala si bautura sa fie din belsug ...ca marginea drumului e plina de curve! Si pana la urma si la curve li se face foame! Iar pe prafu' asta, ai halat, esti imparat, n-ai frapiera ...esti hahalera! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

:1 pentru proiect.am citit tot despre masina si as vrea sa va intreb urmatorul lucru:ce modificari s-au facut la eliminarea EGR-ului?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare