Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiunea "Autobuzul"

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala
[ :mrgreen: ... in prima zi masina era murdara ca un porc si nu se vedea nimic ...

zici ca au zgiriato aia la spalatorie :mrgreen:

... Aha, si ca dupa aia, de nervi, l-am dat pe ala cu capu' de masina pana cand s-a 'nfundat tabla :mrgreen: ....

... hehe, ma rog, cam asta ar fi masina mea :

- Patrol Y61 - model 2004 - full options

- motor 3 litri

- cutie automata [ o minune in teren :mrgreen: ]

- suspensii OME + 50 mm

- cauciucuri BFGoodrich - profil MT - 33 inch [ 285/70 R17 ] - by Oresti

- bara fata / spate / praguri laterale / roofrack - by Tracoservice

- scuturi Asfir - frontal, directie, cutie transfer, cutie viteze

- troliu Warn 9.5 XP

- statie CB Alan 42

... alte mici maruntisuri :

- carlige tractare - by Costin Fantana

- carlig remorcare fata

- preincalzitor de motorina

- buton de ridicare / coborare antena

- schimbat luminile in bord cu leduri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 399
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala

Am mai modificat ceva la masina - am montat la atelierul lui Luigi [ nissan4x4 ] overfendere de cauciuc [ 40 mm latime ] ... asta deoarece rotile de 33" ieseau in afara caroseriei si stropeau ingrozitor ... lucrarea a fost executata in aproximativ 4,5 ore si a necesitat demontarea plasticelor originale, prinderea benzii de cauciuc pe ele si apoi remontarea ... arata foarte bine si sunt multumit de lucrare ... mersi don Luigi !

... sper ca maine sa nu uit iar aparatul foto ! :cr ...

PS : Urmeaza roofrack-ul si scara pe spate [ custom by Traco - sunt gata, mai asteapta doar vopseaua ] ...

NEXT STEP : ... pun ban / ban pentru troliu : Warn 9.5 xp ! ... sunt in cercetarea pietei :mrgreen: ...

Link spre comentariu

Am mai modificat ceva la masina - am montat la atelierul lui Luigi [ nissan4x4 ] overfendere de cauciuc [ 40 mm latime ] ... asta deoarece rotile de 33" ieseau in afara caroseriei si stropeau ingrozitor ... lucrarea a fost executata in aproximativ 4,5 ore si a necesitat demontarea plasticelor originale, prinderea benzii de cauciuc pe ele si apoi remontarea ... arata foarte bine si sunt multumit de lucrare ... mersi don Luigi !

... sper ca maine sa nu uit iar aparatul foto ! :cr ...

PS : Urmeaza roofrack-ul si scara pe spate [ custom by Traco - sunt gata, mai asteapta doar vopseaua ] ...

NEXT STEP : ... pun ban / ban pentru troliu : Warn 9.5 xp ! ... sunt in cercetarea pietei :mrgreen: ...

Salutare Koala, ii prevad un viitor destul de glorios masinii tale , felicitari pentru cele facute pana acum, si pentru cele ce o sa faci de acum inainte. :lol:

Link spre comentariu

Vizitator koala

@terrano & DragosDim :

... domnilor, mai subtire cu laudele ca odata mi se deoache autobuzu' :mrgreen: ... adevarul este ca doar acu' mai pot sa bag bani in ea, cat e fiica-mea inca mica si "nu cere" multe cheltuieli ... cand o veni vremea s-o dau la scoala [ pe copila :mrgreen: ] tre' sa am masina "ready" ...

PS : Am reusit sa-mi aduc aminte de pozele promise cu overfenderele si de dimineata am luat cu mine aparatul de fotografiat ... stateam eu cuminte la semafor, ma uitam in oglinda si ma autofelicitam : "Hmm, nu esti chiar rablagit domnu' koala, daca ti-ai adus aminte de treaba asta !" ...

... din pacate acumulatorul era descarcat [ nu l-am reincarcat de la Cheia ] asa ca sunt ca in bancu' ala cu : "nu se mai scoala, da' atarna foarte misto !" ...

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala
Eram dator cu ceva poze ... overfendere de cauciuc - latime 40 mm - montate direct peste plasticele originale ale masinii ... inca o data, multam' don Luigi ! ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
ce a patit masina?ai gasito zgiriata in parcare? :lol: :lol: :lol:

... te faci ca ploua :mrgreen: ? ... am dat-o cu capu' de un copac, la Cheia, vineri seara, la coborarea de la stana ... poteca era in panta si i-a alunecat spatele pana s-a oprit intr-un trunchi ... cum s-ar zice, are "semne de buna purtare" :mrgreen: ... si nu, nu ma oftic deloc :lol: :lol: :lol: ...

Link spre comentariu

ce-a zis doamna?

... a fost "doamna" :mrgreen: ...

Cea mai mare comoara a unui barbat, este o sotie intelegatoare... :mrgreen:

Din punctul asta de vedere eu sunt foarte bogat. :)

E drept ca nu scap de comentarii dar accepta pana la urma. Fac moaca de milog si se moaie. :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator koala

@Mugur : ... hehe, sa stii ca nu "musc" din nada aia ref. comoara si locul sau de depozitare sigura :lol: :lol: :lol: ...

@Max : ... tu esti super norocos din punctul asta de vedere, am vazut eu la Cheia ce nevasta faina si cumsecade ai ! ...

In alta ordine de idei, Safari roofrack-ul s-a montat pe masina ... arata belea ! ... mersi Tudor si Costica !!! ... poze in curand :mrgreen: ...

- pentru cei interesati, am un set de piulite antifurt roata Nissan - 80 RON ... am luat 2 seturi, unul e pe rotile mele si pe cel de-al doilea speram sa-l folosesc pentru "asigurarea" rotii de rezerva ( sus pe acoperis ) ... nu s-a potrivit socoteala, asa ca e disponibil ...

Link spre comentariu

Vizitator koala
Don Ricardo, vad ca esti pe drumul cel bun !... :mrgreen:

Cu asa mentori, nici ca ma mira :mrgreen: ...

... Urmeaza ( sa vad cum ascund niste bani :mrgreen: ) troliul : Warn 9.5 xp si proiectoare ... am pe roofrack, in fata, 4 locasuri, lasate special ... vreau 4 proiectoare dreptunghiulare, 2 de faza lunga ( flash :mrgreen: ) si 2 de faza scurta ( sa pot merge cu ele aprinse prin padure ) ... ceva sugestii sau sfaturi ?

Link spre comentariu

... Urmeaza ( sa vad cum ascund niste bani :mrgreen: ) troliul : Warn 9.5 xp si proiectoare ... am pe roofrack, in fata, 4 locasuri, lasate special ... vreau 4 proiectoare dreptunghiulare, 2 de faza lunga ( flash :mrgreen: ) si 2 de faza scurta ( sa pot merge cu ele aprinse prin padure ) ... ceva sugestii sau sfaturi ?

1)Exista un kit IPF, firma acreditata / partener ARB pentru Lights, de 4 proiectoare speciale fata pentru roof rack... :mrgreen:

Si la mine, exista acele 4 locuri pe portbagajul ARB, pe care voi monta in viitorul apropiat acel kit IPF.

2)Nu uita kit-ul de lumini pe spatele roof rack, IPF - reversing and camp / work light kit , 2 X 60 W, IMPORTANT !... :mrgreen:

Bafta in continuare !... :mrgreen:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Operatiunea "Autobuzul" continua ... astazi prezentam etapa : Safari RoofRack

... custom made by TracoService [ many thanks to Tudor si Costica ! ] ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

... nu e niciun secret :

- bara fata = 500 euro [ culoare neagra ] - idem pentru bara spate

- vopsitul la culoarea masinii = 50 euro / bara

- roofrack = 450 euro [ culoare neagra ]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare