Vizitator koala Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 [ :mrgreen: ... in prima zi masina era murdara ca un porc si nu se vedea nimic ... zici ca au zgiriato aia la spalatorie :mrgreen: ... Aha, si ca dupa aia, de nervi, l-am dat pe ala cu capu' de masina pana cand s-a 'nfundat tabla :mrgreen: .... ... hehe, ma rog, cam asta ar fi masina mea : - Patrol Y61 - model 2004 - full options - motor 3 litri - cutie automata [ o minune in teren :mrgreen: ] - suspensii OME + 50 mm - cauciucuri BFGoodrich - profil MT - 33 inch [ 285/70 R17 ] - by Oresti - bara fata / spate / praguri laterale / roofrack - by Tracoservice - scuturi Asfir - frontal, directie, cutie transfer, cutie viteze - troliu Warn 9.5 XP - statie CB Alan 42 ... alte mici maruntisuri : - carlige tractare - by Costin Fantana - carlig remorcare fata - preincalzitor de motorina - buton de ridicare / coborare antena - schimbat luminile in bord cu leduri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ... Cheia 2007 ... masina asta "poate" mai mult decat "pot" eu, asta mi-e foarte clar ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bravo, da-i 'nainte! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bravo, da-i 'nainte! nu era cu "da-i la deal..."? Bine ai venit! :D Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Am mai modificat ceva la masina - am montat la atelierul lui Luigi [ nissan4x4 ] overfendere de cauciuc [ 40 mm latime ] ... asta deoarece rotile de 33" ieseau in afara caroseriei si stropeau ingrozitor ... lucrarea a fost executata in aproximativ 4,5 ore si a necesitat demontarea plasticelor originale, prinderea benzii de cauciuc pe ele si apoi remontarea ... arata foarte bine si sunt multumit de lucrare ... mersi don Luigi ! ... sper ca maine sa nu uit iar aparatul foto ! :cr ... PS : Urmeaza roofrack-ul si scara pe spate [ custom by Traco - sunt gata, mai asteapta doar vopseaua ] ... NEXT STEP : ... pun ban / ban pentru troliu : Warn 9.5 xp ! ... sunt in cercetarea pietei :mrgreen: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Tot respectul koala, deja ai o masina fain pregatita, daca-i pui si troliu esti cel mai tare :D Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Am mai modificat ceva la masina - am montat la atelierul lui Luigi [ nissan4x4 ] overfendere de cauciuc [ 40 mm latime ] ... asta deoarece rotile de 33" ieseau in afara caroseriei si stropeau ingrozitor ... lucrarea a fost executata in aproximativ 4,5 ore si a necesitat demontarea plasticelor originale, prinderea benzii de cauciuc pe ele si apoi remontarea ... arata foarte bine si sunt multumit de lucrare ... mersi don Luigi ! ... sper ca maine sa nu uit iar aparatul foto ! :cr ... PS : Urmeaza roofrack-ul si scara pe spate [ custom by Traco - sunt gata, mai asteapta doar vopseaua ] ... NEXT STEP : ... pun ban / ban pentru troliu : Warn 9.5 xp ! ... sunt in cercetarea pietei :mrgreen: ... Salutare Koala, ii prevad un viitor destul de glorios masinii tale , felicitari pentru cele facute pana acum, si pentru cele ce o sa faci de acum inainte. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 @terrano & DragosDim : ... domnilor, mai subtire cu laudele ca odata mi se deoache autobuzu' :mrgreen: ... adevarul este ca doar acu' mai pot sa bag bani in ea, cat e fiica-mea inca mica si "nu cere" multe cheltuieli ... cand o veni vremea s-o dau la scoala [ pe copila :mrgreen: ] tre' sa am masina "ready" ... PS : Am reusit sa-mi aduc aminte de pozele promise cu overfenderele si de dimineata am luat cu mine aparatul de fotografiat ... stateam eu cuminte la semafor, ma uitam in oglinda si ma autofelicitam : "Hmm, nu esti chiar rablagit domnu' koala, daca ti-ai adus aminte de treaba asta !" ... ... din pacate acumulatorul era descarcat [ nu l-am reincarcat de la Cheia ] asa ca sunt ca in bancu' ala cu : "nu se mai scoala, da' atarna foarte misto !" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Bine ai venit. Este ca iti place sa bagi bani in 'autobuz"? :mrgreen: Ai sa vezi, nu mai scapi. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Eram dator cu ceva poze ... overfendere de cauciuc - latime 40 mm - montate direct peste plasticele originale ale masinii ... inca o data, multam' don Luigi ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce a patit masina?ai gasito zgiriata in parcare? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce a patit masina?ai gasito zgiriata in parcare? :lol: :lol: :lol: ... te faci ca ploua :mrgreen: ? ... am dat-o cu capu' de un copac, la Cheia, vineri seara, la coborarea de la stana ... poteca era in panta si i-a alunecat spatele pana s-a oprit intr-un trunchi ... cum s-ar zice, are "semne de buna purtare" :mrgreen: ... si nu, nu ma oftic deloc :lol: :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce-a zis doamna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce-a zis doamna? ... a fost "doamna" :mrgreen: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce-a zis doamna? ... a fost "doamna" :mrgreen: ... Cea mai mare comoara a unui barbat, este o sotie intelegatoare... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce-a zis doamna? ... a fost "doamna" :mrgreen: ... Cea mai mare comoara a unui barbat, este o sotie intelegatoare... :mrgreen: Din punctul asta de vedere eu sunt foarte bogat. :) E drept ca nu scap de comentarii dar accepta pana la urma. Fac moaca de milog si se moaie. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 @Mugur : ... hehe, sa stii ca nu "musc" din nada aia ref. comoara si locul sau de depozitare sigura :lol: :lol: :lol: ... @Max : ... tu esti super norocos din punctul asta de vedere, am vazut eu la Cheia ce nevasta faina si cumsecade ai ! ... In alta ordine de idei, Safari roofrack-ul s-a montat pe masina ... arata belea ! ... mersi Tudor si Costica !!! ... poze in curand :mrgreen: ... - pentru cei interesati, am un set de piulite antifurt roata Nissan - 80 RON ... am luat 2 seturi, unul e pe rotile mele si pe cel de-al doilea speram sa-l folosesc pentru "asigurarea" rotii de rezerva ( sus pe acoperis ) ... nu s-a potrivit socoteala, asa ca e disponibil ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Don Ricardo, vad ca esti pe drumul cel bun !... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Don Ricardo, vad ca esti pe drumul cel bun !... :mrgreen: Cu asa mentori, nici ca ma mira :mrgreen: ... ... Urmeaza ( sa vad cum ascund niste bani :mrgreen: ) troliul : Warn 9.5 xp si proiectoare ... am pe roofrack, in fata, 4 locasuri, lasate special ... vreau 4 proiectoare dreptunghiulare, 2 de faza lunga ( flash :mrgreen: ) si 2 de faza scurta ( sa pot merge cu ele aprinse prin padure ) ... ceva sugestii sau sfaturi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 ... Urmeaza ( sa vad cum ascund niste bani :mrgreen: ) ... Dusmanul asculta... nevasta citeste ... pazea! :lol: Succes! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 ... Urmeaza ( sa vad cum ascund niste bani :mrgreen: ) troliul : Warn 9.5 xp si proiectoare ... am pe roofrack, in fata, 4 locasuri, lasate special ... vreau 4 proiectoare dreptunghiulare, 2 de faza lunga ( flash :mrgreen: ) si 2 de faza scurta ( sa pot merge cu ele aprinse prin padure ) ... ceva sugestii sau sfaturi ? 1)Exista un kit IPF, firma acreditata / partener ARB pentru Lights, de 4 proiectoare speciale fata pentru roof rack... :mrgreen: Si la mine, exista acele 4 locuri pe portbagajul ARB, pe care voi monta in viitorul apropiat acel kit IPF. 2)Nu uita kit-ul de lumini pe spatele roof rack, IPF - reversing and camp / work light kit , 2 X 60 W, IMPORTANT !... :mrgreen: Bafta in continuare !... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 pune totusi poze cu roofrack-ul :P apropo, nu cred ca am vazut pe la noi un patrol ca al tau modificat!!!! supertare 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Operatiunea "Autobuzul" continua ... astazi prezentam etapa : Safari RoofRack ... custom made by TracoService [ many thanks to Tudor si Costica ! ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 foarte misto. cat te-a costat? poti sa imi spui si pe pm. am un amic cu un dicovery 3 , pe care vreau sa-l trimit la celeasi operatii... si bara fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 ... nu e niciun secret : - bara fata = 500 euro [ culoare neagra ] - idem pentru bara spate - vopsitul la culoarea masinii = 50 euro / bara - roofrack = 450 euro [ culoare neagra ] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate