Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiunea "Autobuzul"

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Operatiunea "Autobuzul"

Soimule, te enervezi degeaba :hi ... sa stii ca oamenii iti spun, inca de la inceput, ca tre' sa iei la flex carcasa ... ba mai mult, locurile respective iti sunt aratate [ cu poze ] in instructiunile de montaj ... si pe forumuri se spune treaba asta, baietii care au montat deja acest kit au spus ... pana si eu am stiut de la inceput :ha: ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 399
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala

"Operatiunea Autobuzul" continua timid cu etapa "Schimbarea la fata" :ha:

... azi dimineata am fost, impreuna cu Marele Urs Alb, pe la Atelierele Harniciei, acolo unde se va desavarsi operatia estetica de infrumusetare a masinii ... am dat jos bara spate si urmeaza sablarea + vopsirea in camp electrostatic ... am dat la vopsit si scara de acces pe portbagaj ... o sa colantez cu negru si overfenderele ... am de gand sa-l rog pe Maestrul Trooper sa-mi conceapa un desen pe capota masinii ... o "koala", evident :ha: ...

Link spre comentariu

Ce raport are Patrolul original la reductor? Diferenta nu e 44% ci diferenta intre raportul nou (2.86) si cel vechi. Eu l-as lua pe cel de 3.05 la 1. Acum am aproape 2.3 deci ar fi ceva diferenta. Oricum eu am mers cu o masina cu Gearmaster si urca oriunde mult mai usor (pante de 40 de grade urcate la ralenti in a doua). Este o alegere foarte buna!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ce raport are Patrolul original la reductor? Diferenta nu e 44% ci diferenta intre raportul nou (2.86) si cel vechi. Eu l-as lua pe cel de 3.05 la 1. Acum am aproape 2.3 deci ar fi ceva diferenta. Oricum eu am mers cu o masina cu Gearmaster si urca oriunde mult mai usor (pante de 40 de grade urcate la ralenti in a doua). Este o alegere foarte buna!

La masina mea raportul original era de 2,02 : 1 ... acum, dupa montarea kitului, am raportul 2,86 : 1 ... intr-adevar, "43% crestere" inseamna diferenta intre cele 2 rapoarte de demultiplicare [ cel original si cel nou ] ... mie mi-a fost frica sa-l iau pe cel mai mare, pe site-urile unde am mai gasit cateceva amanunte [ francezii de la patrol-gr.net si australienii de la patrol4x4.com ] lumea spune ca raportul acela este potrivit in special pentru rockcrawling ... ma rog, asta e acum ! ...

Raportul "cel mare" are o crestere de 85% fata de original si este de 3,743 : 1 !!!

Link spre comentariu

Acela mai incapea in carcasa originala (cu tot cu polizare) sau vine cu alta carcasa? Si la LJ cand a montat prietenul meu Gearmasterul a polizat putin din carcasa, insa este normal.

De exemplu pentru LandCruiser cu raportul 4:1

http://advanceadapters.com/product/2437 ... e+Kit.html

Link spre comentariu

Vizitator koala

Cred ca si acela incape tot in carcasa originala, evident, tot cu polizare ... de altfel, la ei pe site se specifica ce piese contine fiecare pachet [ au un fel de "checking list" ] si n-am vazut ca printre ele sa apara si vreo carcasa ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Da' de unde, nea' Luigi ? ... pacatele mele, am ascuns doar ceva banisori de ochiul aprig al consoartei :ha: ... acu', pana nu strang banii pentru concediul de la anu', nu mai "pupa" autobuzul nimic :banana ...

Link spre comentariu

Koala , NU rade! da spune-mi si mie ce culoare are masina ta? gri metal? ca nu imi dau seama din poze :). merci mult.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Vizitator koala

@Miron Sorin : Din pacate, nu ne vedem la tura din Apuseni ... anul acesta mai am voie :ha: doar la o iesire cu baietii ... si sunt deja "antamat" :banana ...

@Irod : ... cred ca gri-metalizat este termenul cel mai potrivit ... in talon scrie doar : Gri ... daca vrei, iti pot da codul scris pe placuta aceea de identificare ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Astazi am definitivat etapa "Schimbarea la fata" :

... le multumesc frumos prietenilor mei de la Atelierele Harniciei : Dragos [ trooper ] , Costin [ tzuparu ] , Ionutz si, nu in ultimul rand, finului Ghita ... de asemenea, multam' tare mult ursule alb, de sfaturi si de ajutor ! ...

- Bara spate a fost sablata si vopsita electrostatic ... de asemenea, scara de acces pe portbagaj a suferit aceeasi soarta :ha: ...

- Am colantat overfenderele ...

- Am "incropit" sarme anti-crengi : sarma de otel 2,5 mm , carabine, intinzatoare, opritoare [ magazin de fierarie ] ... urechile de prindere [ bara si portbagaj ] sunt originale ARB - merci Mugur ! ...

- Am taiat 1 cm din capatul de sus al snorkel-ului [ ca sa nu-l loveasca sarma aia ] ...

Si, cum o poza face cat o mie de cuvinte, haideti sa lasam aparatul foto sa glasuiasca ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Facand o mica si scurta retrospectiva : "Operatiunea Autobuzul" : Nissan Patrol - automat - 2004

- masina cumparata din Germania - iunie 2006 - motor 3 litri - 159 CP - 354 Nm

- bullbar ARB - Tudor [ tracoservice ]

- roofrack ARB + WindDeflector ARB - Tudor [ tracoservice ]

- praguri heavy-duty - Tudor [ tracoservice ]

- kit suspensii OME + 50mm - Tudor [ tracoservice ]

- troliu Warn 9,5 XP - Tudor [ tracoservice ]

- snorkel Safari - Tudor [ tracoservice ]

- proiectoare fata IPF [ 100 W ] - ceata si spot - Tudor [ tracoservice ]

- scuturi : frontal, directie, cutie viteze, cutie transfer - Asfir

- kit de putere - Florin [ MasterTuner ]

- kit overfendere cauciuc 40 mm - Luigi [ nissan4x4 ]

- blocat EGR-ul - Luigi [ nissan4x4 ]

- kit avansare punte - Luigi [ nissan4x4 ]

- kit bucse caster [ excentrice ] - Luigi [ nissan4x4 ]

- jante tabla 16JJx8 [ ET -25 ] - Luigi [ nissan4x4 ]

- roti 33 inch [ 255/85 R16 - BFGoodrich MT ] - Gabi_Badea

- filtru aer K&N -

- preincalzitor motorina - BadsiNissan

- kit Marks 4WD - demultiplicare cutie transfer 43% - BadsiNissan

- relocat luminile din spate in lampile mari de pe caroserie - BadsiNissan

- luminile interioare schimbate cu leduri - baietii de la Zexstar

- comanda antenei radio pe buton separat - baietii de la Zexstar

- instalatie xenon - Gepetto

- statie CB - AlanMulti42 + antena Sirio5000 - Gepetto

- amplificator statie 90 W - Gepetto

- sistem dual-baterry - Projecta/Piranha - Gepetto

- HiLift 120 cm - Nike

- 2 acumulatori Varta Blue Dynamic [ 95 Ah si 830 CCA ]

- proiectoare spate Hella [ 55 W ] - Dragos [ trooper ]

- sarme anti-crengi - Dragos [ trooper ]

... poate ca am mai uitat cate ceva, da' o sa mai adaug daca imi aduc aminte ... mai am in plan sa montez un Webasto de la Adi Popa ... asa arata masina astazi, 01 noiembrie 2008 ...

Link spre comentariu

Ricardo, felicitari inca o data pentru aceasta masina preparata cu cap. O treaba excelenta.

Eu am doua sugestii. Una tine de protectie iar a doua de design

1. Un set de bare laterale pt protectia aripilor fata . Vin prinse de pe bullbar pe prag. Ceva de genul asta: http://i109.photobucket.com/albums/n57/ ... lBar07.jpg

2. Overfenderele acelea care acum sunt negre, eu le-as fi lasat in culoarea masinii.

Sunt convins ca masina asta lasa gura apa multora. :bravo

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare