Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova

Postări Recomandate

• Răspunsuri 535
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova

Tot filmulete

[youtube:26iexbno]

[/youtube:26iexbno]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot filmulete

[youtube:1d4wgxsx]

[/youtube:1d4wgxsx]

Link spre comentariu

clasamentul "cupa ORR - 2009" il gasiti aici: http://picasaweb.google.com/dragos.osta ... teORR2009#

urmeaza si cel de la standard.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

sall , am si eu o intrebare ! cum fac sa incarc poze , trebuie neaparat sa le micsorez ca mi zice ca sunt prea mari ? Am observat la un coleg ca le a incarcat asa cum le a scos din aparat , adica foarte mari Merci salutare!

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

Si cu x5-ul pe care ne-am chinuit peste o ora sa-l scoatem de unde se blocase, pana la urma l-am lasat la vale cu troliul dupa ce a intors cu greu. Si n-a fost singurul care a stat pe urcarea aia. A avut si standardul blocajele lui :banana

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

M-am mai mirat, un pic, si de premiul de fair acordat lui abortscape (n.r. worldscape) dar, n-am fost acolo ca sa judec si, de ce nu, poate, oamenii se mai schimba...probabil ca atasarea de Marius Lupu ii face bine la naturel...il sileste sa devina mai simtitoriu... :grin:

Don semaca, premiul primit de worldscape nu are nicio legatura cu Marius Lupu! Daca worldscape nu beneficia de fair play-ul altcuiva, nici macar nu urca pe podium. Probabil este vorba de altceva, dar nu suntem noi cei care judecam. A....si...oamenii nu se schimba!

zic, ca nu numai elementele de spectaculos adrenalinic trebuie mentionate ci, si cele care tin, nu neaparat de fair-play, cat de latura noastra umana, care pot spune cate ceva despre noi...deci, daca aveti cunostiinta despre oameni si faptele lor, fiind martori la acestea, lasati-ne si pe noi sa le cunoastem!

eu am auzit ceva de Cornel al nost'...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

...eu am auzit ceva de Cornel al nost'... [/qoute]

CORNEL al nostru e super baiat... nu stiu cum sa uploadez filmuletul, dar dupa ce "mi-a dat foc la roata, suav", Bullbar poate sa confirme, cum m-am "dematerializat" instantaneu in padure.... de abia a mai apucat sa-mi pozeze luminile de la stopurile masinii care se pierdea in ceata :h5

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

M-am mai mirat, un pic, si de premiul de fair acordat lui abortscape (n.r. worldscape) dar, n-am fost acolo ca sa judec si, de ce nu, poate, oamenii se mai schimba...probabil ca atasarea de Marius Lupu ii face bine la naturel...il sileste sa devina mai simtitoriu... :grin:

Don semaca, premiul primit de worldscape nu are nicio legatura cu Marius Lupu! Daca worldscape nu beneficia de fair play-ul altcuiva, nici macar nu urca pe podium. Probabil este vorba de altceva, dar nu suntem noi cei care judecam. A....si...oamenii nu se schimba!

zic, ca nu numai elementele de spectaculos adrenalinic trebuie mentionate ci, si cele care tin, nu neaparat de fair-play, cat de latura noastra umana, care pot spune cate ceva despre noi...deci, daca aveti cunostiinta despre oameni si faptele lor, fiind martori la acestea, lasati-ne si pe noi sa le cunoastem!

eu am auzit ceva de Cornel al nost'...

Probabil ca la alte iesiri nu si-a castigat titlul de fairplay-er dar la concursul asta nu stiu cum l-au vazut altii dar pentru noi , respectiv Eugen si Nicu, a fost chiar mai mult decat fair play :bravo :bravo

Acuma nu stiu ce actiuni din teren sunt categorisite ca fiind fair dar din punctul meu de vedere cel care isi aloca din timpul lui de concurs si din concentrarea lui pentru asi ajuta un coleg aflat la greu, sau cel care are probleme dar cu un plus de efort face in asa fel incat sa nu incurce pe altii, eu ala consider ca este FAIR PLAY.

Concluzia mea: Felicitari pentru worldscape si sa ne vedem la start :1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare