BogdanD Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ...... Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Bullbare..., vezi d'aia nu-mi place Mircea Badea... :ha: :ha: :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Bullbare..., vezi d'aia nu-mi place Mircea Badea... :ha: :ha: :ha: Tuturor le place Mircea Badea! D'aia m-au si scos de pe sticla: nu dau bine la public! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Poze de la speciala de extrem pe DOJO :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova 20xxl-ul nu e aia care a fost a lui Oresti? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova 20xxl-ul nu e aia care a fost a lui Oresti? Ba da si acum e a lui Bogdan Oprea BGS. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Vai de capul meu ce a fost acolo, la extrem! Nenea ala care se catara pe stancile alea avea rolul de a pune "sus" troliul? :p I.N.C.R.E.D.I.B.I.L. Pai d'aia din 11 masini au mai ramas 3! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Bravo Andrei Fantana "our little space man" :grin: . Ai facut din nou niste fotografii extraordinare :1 Daca ai face un "serial" cu ele duminica pe Pro la 7 seara nu l-as rata :ha: :ha: :ha: . Si acum serios :bravo :bravo :bravo i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Vai de capul meu ce a fost acolo, la extrem! Nenea ala care se catara pe stancile alea avea rolul de a pune "sus" troliul? :p I.N.C.R.E.D.I.B.I.L. Pai d'aia din 11 masini au mai ramas 3! Nenea ala care se chinuia sa urce sa agate troliu era SEMACA :ha: Pana la urma a ocolit si a reusit :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova In sfarsit, astazi pot sa scriu si eu. Nu stiu care sa fi fost cauza dar de duminica seara am fost anchilozat de mijloc pana astazi si cu greu am putut sa vizionez pozele si comentariile . Traseul de la open mi s-a paruta fi crima organizata in conditiile in care a plouat la greu. Daca nu aveam rezerva serioasa de tuica, nu ma bagam, asa cu capul gol, in treaba asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Prima panta de la start am urcat-o fara probleme iar in traseu cred ca am legat troliul o singura data pe o inclinatie laterala . Din pacate s-a facut noapte si fara terratrip sau macar un gps n-am mai putut continua mai ales ca mi-era foame si ma gandeam la spritul care ma astepta nerabdator sa-l beau. Asa ca am coborat in Drajna si ne-am intors la pensiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova In alta ordine de idei, referitor la comentariile lui @Bullbar , inclin sa-i dau dreptate intrucat si eu am gandit la fel . Adicatelea m-am gandit ca daca tot nu fac fata la traseul cu noroi poate se acorda vre-un premiu pentru cel mai bun bautor , drept pentru care m-am si pus pe treaba. Ce sa mai ! ! ! ... in doua cuvinte "m-am sacrificat" De aceea nici n-am mai luat startul in teren a doua zi. Am venit la trial asa ca am vrut eu pur si simplu sa vin. Pe langa mine deja fluturau laurii victoriei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova In final, cu multumiri organizatorilor pentru aceasta competitie voi mai aduce cateva oservatii si anume : 1. Pentru competitia off road: Clasamentul nu trebuia intocmit unul general ci unul pentru participanti si castigatori si unul numai pentru abandonuri 2. Pentru competitia "cel mai frumos barbat" trebuiau alocate trei premii nu unul singur 3. Asemeni si pentru fairplay 4. Sa se infiinteze si premiul si cupa pentru cel mai bun bautor .....ar fi avut cativa aspiranti, i-am vazut eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova sustin propunerile "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Zoli cine era "doamna" cu sapca? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova 4. Sa se infiinteze si premiul si cupa pentru cel mai bun bautor .....ar fi avut cativa aspiranti, i-am vazut eu . Pana si la categoria asta au fost cateva abandonuri :h5 :ha: :banana FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Zoli cine era "doamna" cu sapca? :ha: asemenea poze ar trebui sterse ptr ca au fost facute la betie,dar daca vede cine nu trebuie s-ar putea sa iasa nasol.Aveti control si nu mai puneti asemenea poze nici din gluma! :uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Zoli cine era "doamna" cu sapca? :ha: asemenea poze ar trebui sterse ptr ca au fost facute la betie,dar daca vede cine nu trebuie s-ar putea sa iasa nasol.Aveti control si nu mai puneti asemenea poze nici din gluma! :uameni Scuze! Au fost facute la betie dar postate pe trezie... Il rugam pe admin sa o stearga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Zoli cine era "doamna" cu sapca? :ha: Doamna cu sapca eram eu Clau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Zoli cine era "doamna" cu sapca? :ha: Doamna cu sapca eram eu Clau Clau...normal ca vb invidia din noi dar cred ca-mi dai dreptate :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Cu intarziere, ca deh, DGR-eii se trezesc mai tarziu, am vrea sa multumim si noi pentru tot, trasee, petrecere, organizatori, participanti, toti si toate au fost la mare inaltime. Ca de obicei, Trooper & CO nu se dezmint si fac lucrurile profi. Felicitari si asteptam noi evenimente marca ORR cu deosebita stima si respect fritz & naui Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Cu multumiri lui Oraan pentru film. [youtube:1t9fsuii] [/youtube:1t9fsuii] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Mai Raul,,,da nu te recunosc ,, vezi daca a tipat Rasti la tine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Mai Raul,,,da nu te recunosc ,, vezi daca a tipat Rasti la tine :grin: Dupa ce a trecut Raul s-a cam facut bulevard pe ravena :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate