Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11

Maresalul
 Share

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11

Kermit draga, ma bucur ca ai ajuns cu bine si sanatos acasa. :h5 . Promit ca data viitoare facem traseul complet si nu mai sar peste etapele intermediare :ha: . Oricum unii inca se tavaleau in noroi cand noi am ajuns la finish :grin:

Hell is my Paradise

Kermit draga, ma bucur ca ai ajuns cu bine si sanatos acasa. :h5 . Promit ca data viitoare facem traseul complet si nu mai sar peste etapele intermediare :ha: . Oricum unii inca se tavaleau in noroi cand noi am ajuns la finish :grin:

Cine n-are un batran... sa-si cumpere!

Cine n-are un prieten buzoian... sa-si faca! :bravo

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

• 3 weeks later...

CERCETATORUL VASILE RUDAN, DESPRE EXPERIMENTELE DIN MUNTII BUZAULUI: CEATA ALBASTRA

In urma unor teste experimentale efectuate intre 1978 - 1981, in regiunea Bozioru, (n.a. - zona Nucu Poiana Cozana in partea dreapta a vaii si sus in platoul Martirei) a rezultat ca in anumite situatii cand se intruneste un numar nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici si de alta natura) este posibila disparitia instantanee a unor persoane. In aceasta zona au loc unele fenomene paranormale ce inca nu pot fi explicate prin legile fizicii asa cum le cunoastem in prezent. Inexplicabila este si „ceata albastra“, stralucitoare, cu irizari ciudate, care se manifesta sub forma de cupola, masurata cu un dispozitiv pentru radiatii luminoase si avand 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este insotit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasa frecventa (3, 4 Hz) si de un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii. Omul poate avea stare de greata, cefalee, simte ca ii vibreaza toate celulele. In acele momente pot aparea halucinatii, vizuale si auditive. In cazul in care subiectul uman depaseste o limita de siguranta, el poate fi „aspirat“ violent in interiorul acelei ceti albastre, care ia forma unui vartej relativ orizontal. Doi subiecti umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei“, experimentele fiind facute la un interval de doi ani. Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare.

DILATAREA TIMPULUI : In acel tunel energetic, timpul se dilata. Omul este supus unor solicitari fizice si psihice foarte puternice, simte ca se sufoca. La „expulzarea“ subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, stralucitor, este o liniste totala, omul se simte bine, are senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simtul orientarii in teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca in oglinda si crede ca cei din jurul sau nu sunt cum ar trebui sa fie. In zona respectiva s-au facut si experimente de comunicatie telepatica, efectuate pe grupe de subiecti copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apararii Nationale. S-a constatat ca in timpul cetii albastre turbionare, comunicatiile telepatice au o acuratete de 96-98 la suta in perceptia mesajului. Testele au fost repetate si in prezenta unei comisii militare. Fenomenul cetii albastre este insotit si de fenomenul descarcarii temporare a pilelor electrice. Nu mai functiona dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea cetii albastre, aparatele si-au reluat functionabilitatea.

Poate la urmatoarea Luanafest ajung sa va arat si locul cu pricina... :grin:

CERCETATORUL VASILE RUDAN, DESPRE EXPERIMENTELE DIN MUNTII BUZAULUI: CEATA ALBASTRA

Poate la urmatoarea Luanafest ajung sa va arat si locul cu pricina... :grin:

FFFinteresanta abordare. Cand apare aceasta ceata, frecvent, odata pe an, in ce perioada.....

S-au abandonat cercetarile ? dar la cat interes de stiinta e la ora actuala in Romanica cred ca pauza :P

SAMURAI SJ stock

Cand apare aceasta ceata, frecvent, odata pe an, in ce perioada.....:P

Stiu ca e f. posibil sa fiu luat de nebun dar asta e, imi asum acest risc.

Treaba e ca ceata albastra sau acest fenomen care nici azi nu suntem siguri de ce provenienta este (gravitational / electromagnetic /alt tip de camp de forte/sau toate amestecate la un loc...) apare cand vrea muschiu lui si trebuie sa fii f. norocos sa te afli prin preajma, daca e noroiu mare la gatuitura de la sfarsitul catunului Nucu e f. greu de trecut cu masina stock si chiar cu una mai slabutz pregatita, plus ca ar trebui sa lasi masina la baza stancii si sa urci pana pe Tiharie/Talharie, acolo unde fenomenul se manifesta mai intens. Partea proasta e ca in afara de senzatiile tari nu stii ce se mai poate intampla. Personal - am mers acolo cu familia unei biochimiste care acum traieste in UK si care mi-a confirmat ca a facut parte din grupul care avea cunostinta de acest fenomen inca din anii 80 si inca de atunci se vorbea de un fel de poarta temporala care te poate "azvarli" de colo colo in timp si spatiu. Stiu ca voi fi blamat de cei care mi-au cerut sa pastrez discretia asupra acestor lucruri dar ... am un singur crez: Doar adevarul ne salveaza!.

Cum eu voi fi blocat inca o lunga perioada de timp departe de off-road si natura, nu vreau sa se piarda informatia asa ca incurajez pe toti care vreti sa aveti ceva de povestit sa mergeti in zona chit ca dati sau nu de fenomenul respectiv.

Eu unul sunt cam sceptic (pana nu vad cu ochii mei). Dar chiar vreau sa ajung la Talharie.

Povestiri sunt multe, dar problema este ca nu prea pot pune baza in ele, deoarece, cam toti care spun asta pe la televiziuni par cam dusi cu pluta. Cel putin asta este impresia pe care mi-a lasat-o dl Rudan, nu numai in povestirile despre Luana.

http://www.antena1.ro/index.php?page=we ... w&item=179 de la minutul 19:05

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Ce sa zic Busule, eu cu tipu asta (Rudan) nu am avut vreun contact direct, stiu de chestiile astea de la alte persoane, de la oamenii din zona, chiar de la locuitori ai zonei Bozioru - Nucu si de la cei cativa care in anii 80 au trecut pe acolo. Rudan e unul din "vorbaretii" care apare la TV, altii care stiu tot atat cat el nu apar ca nu au de ce, sta vrea sa mai demonstreze cev, nu stiu ce. Dar mergi la inceput de luna mai acolo si dupa aia mai vorbim.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use