Max Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Cea mai mare intanire a posesorilor de Toyota din Europa va avea loc in curand la Buseck-Beuern, Germania. Toate informatiile despre aceasta intalnire le gasiti pe forumul Bushtaxi, prin e-Mail sau la telefon 0049 72 44 70 27-30. Buschtaxi Meeting 2008 - de trei zile de atmosfera prietenoasa, cu informa?ii, discu?ii, conferin?e, ateliere de lucru, zona de conducere off-road ?i de câteva sute de Landcruisers, Hilux, 4Runners, FJ Cruiser ... pe scurt: Un weekend prietenos de familie cu mult timp pentru a vorbi, a face planuri, obtinerea de idei, g?sirea unor solu?ii, de relaxare, o scurta vacanta cu distrac?ie garantata! 35418 Buseck-Beuern Coordonatele locatiei: N 50° 37’ 45” E 8° 48’ 45” http://www.buschtaxi.org/cms/462.0.html Taxa de participare: 20 euro / persoana. Pt copii sub 16 ani nu exista taxa. Se asigura loc de campare (cort, rulota etc) fara legatura la curent, posibilitatea de a cumpara mancare de la o firma de catering direct in tabara la preturi mici, grupuri sanitare. Se ofera si un sticker BTT2009. - ATENTIE: Chiar si cei care nu sunt posesori de Toyota sunt asteptati cu placere in mod special posesorii de Land Rover deoarece sunt pedepsiti destul. :grin: :ha: :ha: :ha: Sunt acceptati si cei care au caini sau alte animale de companie atata timp cat stiu sa se comporte. :grin: Daca mai e cineva interesat sa mearga, am putea pleca impreuna sa reprezentam Club4x4 acolo. :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Intalnirea anuala Buschtaxi - Germania 11-13 septembrie 2009 As fi mers, dar acum e cam tarziu sa mai aranjez lucrurile. Poate la anul. Daca te duci sa faci multe poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Re: Intalnirea anuala Buschtaxi - Germania 11-13 septembrie 2009 Evenimentul este in desfasurare. Din pacate, nu am reusit sa ajung nici anul asta. :sr [youtube:2ddmxen9] [/youtube:2ddmxen9] Imagini live pe blogul Buschtaxi: http://blog.buschtaxi.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts