Paragusul Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Dragi posesori de acareturi cu multi watti si nu numai, vine o vreme in viata unui om cand trebuie sa aprinda toate becurile. Va invit asadar la o iesire de noapte in zona Frumusani - Lacul Tataru si imprejurimi. Din program: - traseu premiera intr-o padure plina de mistreti, caprioare, iepuri (vazuti de mine in doua ture consecutive in zona). Bonus pentru pasarari - pasari de noapte cat cuprinde - trial edition la malul Dambovitei - gratar la un prieten ospitalier care ne primeste si la cort/la el in casa daca vrem sa ramanem peste noapte. Variante de retragere din traseu: - duminica noapte pentru cei care nu vor sa bea si intra devreme la serviciu - luni dimineata pentru cheflii. Se pot inscrie: - orice fel de Patroale (recomandat minim MT, statie) - alte marci de masini pe prietenie (numele turei de night patrol nu se refera strict la patroale, dar presimt o aglomerare mare de patrolozaure) Doritori? Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends :grin: eu parca...treb sa fac ultimele demersuri dar ......sunt satul de pascut asfalt,treb sa dau animalu la iarba macar..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Cand e plecarea? De unde? Pune mai multe date! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Omule "cu pasarici" ... Unde vrei sa ne duci? :grin: Primesti si Toyote, sau esti ca Romstalozauru misogin? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Primim si toyote :) Detalii mai pe seara, in principiu as vrea sa formam coloana pe la 6 pm si sa iesim la 7 din Bucuresti. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Primim si toyote :) Detalii mai pe seara, in principiu as vrea sa formam coloana pe la 6 pm si sa iesim la 7 din Bucuresti. Duminica la 6 seara sa fie adunarea pt plecare? Poate totusi dai mai multe detalii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Va propun sa plecam de la Hard Rock Cafe. Dar hai intai sa facem o lista de masini. 1. Paragusul + fata 2. Rzv plus catel plus ? 3. Yonutz + 4. Bullbar +? 5 ..... Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends daca vin cu fiara intreaga din traseu ma bag si eo la 6 pm ?? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Pai e tura de noapte..la cat vrei sa plecam, la 7 dimineata? :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Ma bag si eu :) + 1-4 fete, in functie de disponibilitati :)) "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Eh gata, asta a fost! S-a dat startul la inscrieri! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Va propun sa plecam de la Hard Rock Cafe. Dar hai intai sa facem o lista de masini. 1. Paragusul + fata 2. Rzv plus catel plus ? 3. Yonutz + 4. Bullbar +? 5 ..... Daca primiti Toyote si catel ma bag si eu desi la naiba luni dimineata tre sa fiu la scarbici ... presimt o noapte nedormita ... Dorule da nu poti face asta de sambata? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Ma bag si eu :) + 1-4 fete, in functie de disponibilitati :)) Adica io tre sa vin cu 1-4 baieti sau cum? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Ma bag si eu :) + 1-4 fete, in functie de disponibilitati :)) Adica io tre sa vin cu 1-4 baieti sau cum? Nu e nevoie! Tu adu bautura si haleala! :ha: Pe de alta parte, nene organizatorule....astea-s toate datele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Daca primiti Toyote si catel ma bag si eu desi la naiba luni dimineata tre sa fiu la scarbici ... presimt o noapte nedormita ... Dorule da nu poti face asta de sambata? Sambata seara/noaptea eu am o paranghelie si nu as putea veni... prefer duminica :) Si da, cu riscul ca a doua zi sa ma duc la munca nedormit :D. Adica io tre sa vin cu 1-4 baieti sau cum? Cred ca de baieti o sa fie plin :) poate sa mai aduci fete :D "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Deci: R.R + catel copilot + amic Se dau si tricouri? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends :ha: :ha: :ha: Da....ude! :ha: Cutu copilot sta acasa....fata mea munceste luni de la 06:00,deci vin singur..... Cine vrea sa fie copilot si sa vina acasa pe le 10-11? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends :ha: :ha: :ha: Da....ude! :ha: Cutu copilot sta acasa....fata mea munceste luni de la 06:00,deci vin singur..... Cine vrea sa fie copilot si sa vina acasa pe le 10-11? Cutu tau e cumva o ea? Ca la cutu meu i-ar surade companie ... spre disperarea Paragusului :grin: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Dorule pt mine e prea tarziu sa incep la ora 1900, vreau ca seara sa o petrec acasa. Am sa merg cu baietii de la valcea in munti duminica de dimineata. Distractie placuta tutulol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Cutu meu este un el......bichon.....nu prea se asorteaza cu noroiul si nu este nici prea sociabil cu alti cutu de sex tare :grin: .......se crede om..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends cine imi zice si mie unde este hard rock cafe :sr :P Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends Cred ca in Drumul Taberei,la Favorit.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends sau la pavilionul H la herastrau... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends dar avand in vedere ca spre frumusani se iese pe oltenitei... o fi in cel din dr. taberei... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Duminica 13 septembrie - Night Patrol and friends cutu lu' RZV am inteles ca este "ea" traseul cam cit dureaza ? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate