robert Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 DRAGI IMPATIMITI AI OFFROAD TIN SA VA ANUNT CA SE APROPIE A 7 ETAPA IN CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD:,,IASI ADVENTURE RAID2007"STAU LA DISPOZITII CU DETALII.ROBERT SAU http://WWW.OFFROADCLUBIASI.RO 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Daca e nevoie de asistenta medicala (calificata si cu experienta in competitii offroad), ma puteti contacta sa discutam... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 ... ITI MULTUMIM DAR LA IASI IN FIECARE AN EXISTA 1 ECHIPAJ DE AMBULANTA SI UNUL SMURD SPONSORIZARE DIN PARTEA AUTORITATILOR 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Re: ... ITI MULTUMIM DAR LA IASI IN FIECARE AN EXISTA 1 ECHIPAJ DE AMBULANTA SI UNUL SMURD SPONSORIZARE DIN PARTEA AUTORITATILOR OK! Super atunci! Sa aveti parte de distractie si nici un eveniment nedorit! :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Tare ma tem ca eu si domnul Popescu vom ajunge acolo. :grin: Dupa competitia de sambata, domnului Popescu a inceput sa ii fiarba sangele in vene. M-a si intrebat ce competitii mai sunt anul asta. :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 . foarte frumos din partea ta, te astept :h5 ;scuze va astept 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 De aici vom pleca 3 sau 4 masini la Iasi. Eu cu Toyota, dl. Popescu cu Samuraiul (care tocmai e in lucru, un transplant de motor Hyundai 1,6i 16valve :grin:), Bizo cu Defenderul si probabil inca un Samurai. Problema e ca eu, cel putin, am nevoie de un copilot bun. E cine va disponibil? Hai sa facem si o lista cu membri forumului care participa si facem "Echipa CLUB4x4" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 . intreb si te anunt la telefon 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Vine si presedintele , dar trebuie sa imi gasesc un copilot. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Vine si presedintele , dar trebuie sa imi gasesc un copilot. Vad ca e criza de copiloti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Problema e ca eu, cel putin, am nevoie de un copilot bun. Ia-l pe Koala. Cu orientarea sta bine, si sigur nu te vei plictisi tot concursul. :grin: :grin: :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator afantana Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Tov. Presedinte, Va anunt ca vin eu copilot.. dar.. eu am pilot. Ups... :P Pana una alta... incerc sa sterg toate pozele compromitatioare cu dumneavoastra... Cele pentru campanie... vin cam saptamana viitoare. bizi bizi... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grinch Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 nenea max....copilot Prost ma ofer eu....daca nu gasesti nici unul BUN :)) Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2007 . Max sa cauti un copilot cu conditie fizica buna :evil: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Re: . Max sa cauti un copilot cu conditie fizica buna :evil: Sa inteleg Robert ca ai pregatit TRASEUUUU :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Problema e ca eu, cel putin, am nevoie de un copilot bun. Ia-l pe Koala. Cu orientarea sta bine, si sigur nu te vei plictisi tot concursul. :grin: :grin: :grin: ... mda, e clar, am ajuns de rasu' lumii ... hmm, tre' sa ne luam merinde si apa multa, ca cine stie unde 'reaku ajungem :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Koala.....stai bre linistit Tu ai idee ce mare chestie ai realizat? Ti-ai facut NUME ........crezi ca e usor asta? :h5 Si ce daca bantui prin paduri........pai asta e adrenalina nene......lasa-i pe carcotasi sa carcoteasca........tu doar tine-te de road book ....... Road book-ul tau personal evident.Stii cum se spune......"placerea-i mare" si "intentia conteaza" RESPECT :grin: Ti pupa fratilii tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Re: . Max sa cauti un copilot cu conditie fizica buna :evil: Sa inteleg Robert ca ai pregatit TRASEUUUU :shock: da cel putin asa cred eu :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Iasi 2007 Cum este vremea la Iasi?? Vom putea lua macar startul,,,ca dupa aia stiu ce sa fac! :p Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 a chiar. cum se anunta vremea? sa stiu cata mancare imi iau la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 a chiar. cum se anunta vremea? sa stiu cata mancare imi iau la mine Poate bautura.... ca mancarea nu prea tine de vreme, ci de zile... :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Re: Iasi 2007 Cum este vremea la Iasi?? Vom putea lua macar startul,,,ca dupa aia stiu ce sa fac! :p am reusit sa termin open 120km si 2 speciale;80km si 2 speciale ziua2.vremea este extrema a plouat f mult si ... :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 . rugamintea mea este sa va inscrieti pe http://www.offroadclubiasi.ro sa va anuntati participarea din motive organizatorice ;la extrem sant 20de masini 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 o sa avem putin noroi :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 . nu o sa te saturi :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate