Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 cazarea e limitata cumva (nr de camere)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Re: . nu o sa te saturi :twisted: pentru asta traim :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 cazarea e limitata cumva (nr de camere)? din cate stiu 40 camere dar fa bine si inscriete pe sait 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 noroi mult zici a? cam cate ore dureaza o zi la open? daca nu te duci pe campii cu copilotul? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Daca traseul e facut de Robert, garantat ziua de concurs are in jur de 36 ore, nu ca asi vrea sa te descurajez cumva :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Daca traseul e facut de Robert, garantat ziua de concurs are in jur de 36 ore, nu ca asi vrea sa te descurajez cumva :lol: :lol: :lol: :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2007 noroi mult zici a? cam cate ore dureaza o zi la open? daca nu te duci pe campii cu copilotul? :grin: depinde ce copilot ai :oops: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Am ajuns si noi acasa de la Iasi. Na noi stam "oleaca" mai aproape. :D Am terminat concursu pe roti intr-un final si din ce am vazut in clasament pe locu 4 la extrem. In prima zi ne-a picat servodirectia la NISSAN si Sorin (Deceneu) a facut restu traseului in sedinte de culturism la bicepsi si pectorali :dr2 Si ca sa sa fie si o cireasa pe tort a mai sarit si un tampon de motor. A doua zi s-a rupt cardanu fata (tot la NISSAN) si am facut 35Km de traseu numa cu tractiune spate. In rest a fost ok. Ne-am mai invartit de 2-3 ori prin padure ca dadea cu virgula la toata lumea Road-book-ul. Concursu in principiu a fost ok ca trasee. Tot respectu pentru Robert, am vazut ca a muncit mult sa scoata ce a putut mai bun din dealurile de pe la Iasi. A fost un traseu (la extrem) cu grad de dificultate spre mediu, mai mult un traseu de orientare si atentie a copilotului (parere personala). Personal consider ca nu a fost bine ca s-a dat a doua zi acelas traseu si la Open si Extrem. Noi am fost incurcati de cateva echipaje de Open care erau realmente aerieni. Dar dupa ce am stat de vorba cu Robert si ne-a spus motivu pt care a procedat asa, am inteles si personal sunt deacord cu el. Cred ca ce-i de la open care tot au completari fata de trasee au inteles care este diferenta dintre OPEN si EXTREM. In rest ca concurs cred ca organizatori au avut o problema de comunicare intre ei pt ca nu prea stiau intre ei "care, ce si cum". Am vazut si cativa TINERI organizatori care personal nu cred ca stiau ca 4x4 inseamna toate patru rotile. Personal mi-au placut traseele, pt ca am stat in priza sa fiu atent la toatele sleaurile si ii recomand lui Robert ca data viitoare sa bage si mai multe azimuturi si atunci sa vezi distractie si off road. :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Am ajuns acasa pe la 19 . In prima zi de competitie a fost ok cu unele mici probleme legate de racire la ambele masini si suportul de alternator al coechipierului rup si legat cu saram, am ajuns la finish nu au fost nimeni care sa ne ia timpul, ma intreb daca e normal sa fie asa. A doua zi in schimb a fost cu ghinion ,dupa 8km de trase mi-a cedat punte fata ceea ce ne-a incetinit , dupa 4 incercari de desfacut si mesterit am reusit sa o reparam , la proba speciala de la cariera colegului de pe nisan ii sa rupt bara panhard pe spate care am rezolvato in satul din apropriere .Inainte de finish cu 10km mi s-a rupt sau spart furtunul de retur deasupra rezervorului , curgea benzina ca la robinet am reusit sa ies din padure dupa care am oprit si urma operatiunea sufa.Abandon la 8km de finish. Pareri legat de trasee ce pot sa spun mult noroi lutos multe intersectii prin paduri mai putin vizibile, errori pe roadbook nu foarte mari trebuia sa stai bine cu orientarea altfel o muscai.In schimb mi-a placut unele trasee prin padure si specialele. Ca asta a fost . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Felicitari participantilor! :rsp Poze nu are nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 eu nu am apucat sa fac , sorry GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ziua 1 start si speciala a 2 ua trial partea 1 trial partea a 2 le-am loat de pe alt forum ! sper ca sunt de actualitate !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Am de spus numai de bine, dar am si niste intrebari ( ca de la competitor la organizatori ) tinand cont ca am si prieteni pe la Iasi.... Cazarea OK ( nu si mancarea ) Trasee OK ( tinad cont ca ploase 1 saptamana ) Speciale OK ( nu si cele facute cu ajutorul lui Floiota, ex speciala 4 ) Nu am inteles dece: doar jumatate din speciale au fost parcurse cu masina de catre organizatori ? Road Book-urile, le strangea ba unu ba altu, si nu erau din Organizatori ? nu am avut un clasament in 2 zile de concurs ? au ajuns Openul pe traseul de extrem si pe trial 90% ? Plavlov ne dadea raspunsuri la misto ? s-a tinut premierea la ora 20, si tot nu se cunoaste un clasament clar ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Apropo Mongli ca spui ca erai pe locul 4, nu am mai stat la premiere si pe ultimiul clasament eram pe locul 4 la 100 de puncte de locul 3 si la 200 de puncte de locul 5, si in trial am scos timpul 2. Ce schimbari au fost facute ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 inca sunt nedumerit de ce s-a intimplat acolo. Astept sa vad pe ce loc am iesit si dupa vin cu comentarii. Am senzatia ca in afara de Robert care a facut un traseu super cu de toate si ma refer la ziua a doua precum si trialul nimeni nu i-a facut treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 poze am eu si am sa pun dupa amiaza cand imi mai revin cu somnu :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 inca sunt nedumerit de ce s-Astept sa vad pe ce loc am iesit si dupa vin cu comentarii. Am senzatia ca in afara de Robert care a facut un traseu super cu de a intimplat acolo. toate si ma refer la ziua a doua precum si trialul nimeni nu i-a facut treaba. si cu voi am poze :h5 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 scuzati calitatea dar astea sunt o mica serie din ce am reusit sa pun :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Ideal ar fi sa vedem ce parere au organizatorii vis a vis de observatiile descrise de TAdy pa care le consider pertinente pana una alta la finalul acestui concurs pot spune ca s-a meritat, am avut multe de invatat, ziua a doua a fost unul dintre cele mai grele trasee de concurs pe care l-am avut de parcurs in tot acest an dar ne-a placut, probleme mari am avut din cauza distantelor mari la care erau punctele de azimuth, neavand GPS pe masina ne-a fost foarte greu sa identificam pozitiile ce urmau in roadbook numai cu ajutorul busolei, iar in consecinta am bobinat in plus aproximativ 40km. Plavlov ne dadea raspunsuri la misto ? inca de la inscriere si in zilele ce au urmat colegul meu a solicitat factura pentru taxa de participare primind mereu acelasi raspuns "nu vedeti ca nu stam?" :P nu stiu de ce am ramas cu impresia ca singurul caruia i-a pasat de noi a fost tizul meu @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Noi am fost incurcati de cateva echipaje de Open care erau realmente aerieni. Mda....dar si cateva echipaje de la open au trecut ca avioanele pe langa cei de la extrem, deci e discutabil... Revenind la cursa, a fost foarte mare indiferenta organizatorilor pentru sectiunea moto, pot spune ca a fost bataie de joc. PS: Nu imi pare rau ca am venit la Iasi(pentru ultra cunoscatori :wink:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 scurt noroi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate