Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 si pana la urma clasament ceva? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :f1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 best time Am ajuns acasa pe la 19 . In prima zi de competitie a fost ok cu unele mici probleme legate de racire la ambele masini si suportul de alternator al coechipierului rup si legat cu saram, am ajuns la finish nu au fost nimeni care sa ne ia timpul, ma intreb daca e normal sa fie asa. A doua zi in schimb a fost cu ghinion ,dupa 8km de trase mi-a cedat punte fata ceea ce ne-a incetinit , dupa 4 incercari de desfacut si mesterit am reusit sa o reparam , la proba speciala de la cariera colegului de pe nisan ii sa rupt bara panhard pe spate care am rezolvato in satul din apropriere .Inainte de finish cu 10km mi s-a rupt sau spart furtunul de retur deasupra rezervorului , curgea benzina ca la robinet am reusit sa ies din padure dupa care am oprit si urma operatiunea sufa.Abandon la 8km de finish. Pareri legat de trasee ce pot sa spun mult noroi lutos multe intersectii prin paduri mai putin vizibile, errori pe roadbook nu foarte mari trebuia sa stai bine cu orientarea altfel o muscai.In schimb mi-a placut unele trasee prin padure si specialele. Ca asta a fost . si ai uitat sa spui ca am facut best time pe speciala comuna cu extremul a doua zi 2'20" PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator helga Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 pacat ca nu stiti clasamentu.............. :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Subscriu la chestia cu organizatorii. De ex. Cand Robert si cativa se straduiau sa faca clasamentul, ceilalti stateau la discutii/glumite/etc. in parcare. Nu vreau sa acuz pe nimeni, mie asa mi se pare ca ar fi trebuit sa se duca, sigur ar fi fost ceva de facut si pt ei. Cum a spus Rasty: Robert a reusit sa beneficieze de toate avantajele terenului de la ei. Bravo, super concurs a fost, au fost probleme numai la logistica. :h5 Bafta la anu! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Apropo Mongli ca spui ca erai pe locul 4, nu am mai stat la premiere si pe ultimiul clasament eram pe locul 4 la 100 de puncte de locul 3 si la 200 de puncte de locul 5, si in trial am scos timpul 2. Ce schimbari au fost facute ? Am sunat pe Pepi de la Cluj, ca el a stat pana la "sfarsit" si asa mi-a spus. Dar oricum cred ca clasamentu e o VARZA si cred ca le-a dat totu cu virgula :roll: Pe noi oricum nu ne intereseaza clasamentu. Am inteles de la Pepi ca o sa afiseze clasamentu final pe site la ei. Probabil dupa ce rezolva INTEGRALELE. :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Apropo Mongli ca spui ca erai pe locul 4, nu am mai stat la premiere si pe ultimiul clasament eram pe locul 4 la 100 de puncte de locul 3 si la 200 de puncte de locul 5, si in trial am scos timpul 2. Ce schimbari au fost facute ? Am sunat pe Pepi de la Cluj, ca el a stat pana la "sfarsit" si asa mi-a spus. Dar oricum cred ca clasamentu e o VARZA si cred ca le-a dat totu cu virgula :roll: Pe noi oricum nu ne intereseaza clasamentu. Am inteles de la Pepi ca o sa afiseze clasamentu final pe site la ei. Probabil dupa ce rezolva INTEGRALELE. :oc ...in max 6 zile de acum http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Cat pot de pe scurt ca sunt multe de povestit :grin: Ziua 1-plecam pe locul 4 depasim tot pana in prima speciala si ajungem acolo primii.Scoatem timp bun in speciala si ii dam batai mai departe da in 5 min Sorin dejanteaza si pierdem 20 de min sa schimbam roata. Bineinteles ca rezerva era mai mica si nu era simex era un mt tocit motiv pt care ritmul de mers nu a mai fost acelasi dar ajungem pe locul 3 la finish. Aici surpriza nu era nimeni sa ne ia timpul doar cei care ajunsesera in fata si ne-am jucat si de-a arbitrii pana la urma. Seara spritul binevenit a fost din partea organizatorilor :grin: Ziua 2-ordinea de start nu era afisata,strigau organizatorii nr. echipelor ce trebuie sa se prezinte la start de pe o foaie scrise cu pixul :grin: Aici surpriza echipa cu cel mai bun timp din ziua anterioara pleaca pe pozitia 11,noi plecam pe 7. Ce mai conteaza ne-am zis important e sa mergem bine.Talpa prin padure si crengi si antena de la Gepeto montata pe aripa fata imi sparge geamul dreapata.De aici a fost mult mai greu pt frate'meu care si-a luat multe crengi si mult noroi pe fata. Reusim sa gresim drumul atat de rau incat la 2 ore dupa start eram la pozitia 14 din RB.Deja ne luasem gandul de la concurs.Reusim sa ajungem in speciala si aici surpriza,eram al doilea echipaj sosit. Facem speciala fara probleme si talpa.Talpa mai putin ca a inceput sa iasa fum din ambreiaje :grin: Si-au revenit mergem bine si sorin cade intr-un sant in padure (sant sapat sa nu treci pe acolo) .Asa soc a avut la aterizare ca i s-au retezat suruburile care prind bullbarul si troliul.Il scot,legam bara,legam toba si continuam. Iar alergatura printr-un sat unde noroiul avea 20cm pe ulita principala,scap de sub control masina si o pun pe partea dreapta.Aici chiar am avut noroc cu ATVistii cara erau in spatele meu si am reusit sa o punem repede pe roti,dar nu atat de repede incat sa nu pierd vre-o 10 litri de benzina. Plecam si de acolo si in padure incepe sa fiarba.Elicea de la ventilator ramasese blocata in deflectorul de aer de pe radiator,radiator care in urma rasturnarii se deplasase spre dreapta.Scot un briceag tai deflectorul si viteza mai departe.(a mancat si 1.5 litri de apa la faza asta) Cu 4 km inainte de finish sorin ramane fara benzina iar eu rup suportul de la cutia de transfer.Cu toate astea masinile au fost credincioase si ne-au dus fara probleme pana la sosire si hotel. Pt trial am legat cutia de transfer cu o sufa,am verificat si tinea ok. In trial am scos timp bun iar la iesire ies cu saritura si reusesc sa mai rup un arc pe stanga fata :evil: Dupa am stabilit cu sorin ca daca suntem pe podium ramanem si ne imbatam daca nu plecam acasa. Pana la festivitate oricum bausem 2 beri si aveam presimtirea ca o sa ramanem. Iesim pe locul 2 si drept urmare bem pana la 5 dimineata. Frumos a fost ca luni la plecare,la un cedeaza in Iasi,eu care in loc de geam aveam un carton in dreapta ii dau una unui Logan si ma mai scuteste de 15 mil :evil: Dar concursul a meritat si il felicit pe Robert pentru ce a reusit sa faca aproape singur :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 felicitari Tzupare :1 sudeaza si lipeste ca mai e o etapa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Sa va povestesc cum a fost pentru mine. Joi dimineata, am plecat pe la 11 din Cluj cu un Mitsubishi Pajero (2.8 diesel, automat) si pe platforma cu un Patrol. Deja la primele damburi seioase, in sus, masina nu tragea, temperatura apei crestea si uleiul din cutie facea figuri. Insa totul a decurs ok pana la Carpati, unde, inainte de Borsec pe panta "vezi ca iese fum". Ne-am oprit, apa fierbea de ziceai ca-i locomotiva cu abur. Am asteptat pana lucrurile au revenit la normal, am continuat drumul in LOW, cu incalzirea la max. Am trecut Carpatii asa, nu prea au fost probleme, insa la Targu Frumos ni s-a dezumflat o roata. No prob, am umflat-o si ne-am dus in continuare spre Iasi. Dupa ce ne-am pierdut am sosit la hotel, coechipierii din Cluj, care initial aveau un avans de 10 minute, soseau dupa noi. Unii deja comentau ca nu au cazare. Organizatorii au dat cazare numai la cei inscrisi pe site. Ceilalti puteau sa concureze, dar a trebuit sa plateasca cazarea la alt hotel. Povesti, sprit, prieteni, ne-am culcat pe la 3-4. Vineri, startul in timp civilizat, noroi maxim, dar macar nu ploua. Eu am stat la specialele de Extrem, m-am uitat la vre-o 5 echipe la fiecare. As vrea sa-i multumesc lui Robert si aici ca m-a dus peste tot cu G-ul. La speciale nu au fost mari probleme (ma rog, pt majoritate). Seara la hotel din nou discutii. Ziua 2. Openul mergea pe traseul de Extrem, care celor mai multi le-a placut. Extremul avea mai multe speciale si cateva azimuturi mai dificile. La speciala 2,4 Extrem si la 3 Open, Extrem am facut si poze. erau misto. PS2 ar fi trebuit sa fie si de Open, dar dupa ce Floyota a ajutat la facere, nu mai era accesibil pentru ei. PS 3 era o cariera misto, cu multe hopuri si urcari abrupte. Spectacol! Rudi si Ghita <- timp record. :grin: PS 4 era de groaza, parerea mea. Ma rog, se putea parcurge, dar era extrem de Extrem. Timp maxim 60 min... timpul cel mai scurt (Clujenii :grin:), 40 min. Acolo a cedat si crucea lui Sorin. Openul a terminat in timp civilizat, Extremul (cei care nu au avut probleme mecanice) cam la 7-8 seara, deci totul a fost ok. La trial era din nou traseu aproape comun la toata lumea. Coborari, urcari, apa, NOROI, era ffff fain. Lipseau doar frunzele galbene, cu care ne-am obisnuit zilele trecute Am asteptat 4 ore la premierea concurentilor.... In drum spre casa s-a dezumflat din nou roata de vre-o 2-3 ori, a crapat radiatorul (ceea ce a dus la fierberea apei la fiecare 5 minute), a zburat capacul de la radiataor (l-am cautat mai mult de o ora), iar la 20 de km de Cluj ni s-a explodat roata dreapta spate, n-aveam cric, cheie de roti, totul era in Nissanul de concurs (Mitsu nu facea fata si l-am lasat la Borsec). Noroc cu fratii Kiraly care aveau de toate (ei tractau cu Toyota deci nu aveau probleme :ga ). Roata de rezerva de la Mitsu era si ea dezumflata dealtfel (Kiraly-ii au compresor din fericire). Am ajuns acasa la 12, luni. Am mers aprox 15 ore de la Iasi la Cluj, am dormit putin la Borsec ce-i drept. Clasamentul provizoriu(cred ca e asa, daca sunt greseli, scuze eram foarte obosit, chiar nu-mi mai amintesc) Extrem 1.Torok Zoli/fratii Kiraly 2.Melente/Craiu 3.Felix/Fane Open 1.Andrei-Robert/Casuneanu 2.Fantana/Parvulescu 3.Cheloo/Gogo PS: Mi-am schimbat parerea despre Wrangler. Era un TJ din 2005, care avea troliu, roll cage, roti ceva mai mari, fara kit, fara dif blocabile, scuturi etc. si a parcurs traseul de Extrem cu majoritatea specialelor facute cum trebuie! Si avea o singura indoitura mica la o aripa! A troliat ceva mai mult dar a terminat totul fara defectiuni! la Extrem! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 La open au castigat Andrei/Robert VMS-ul cu Toyota alba si Casuneanu din Bacau cu Toyota Hylux. Noi pe 2 si Cheloo cu Gogo pe 3. Daca cp-ul ala se dovedeste a fi bun la pozitia 126 si nu 125 cum l-am pus noi atunci urca pe 3 Mauri. Aici sunt semne de intrebare si se mai schimba si la extrem clasamentul. Asteptam de la Robert clasamentul final :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Eu am auzit ca la organizatori e pus pe 127... Oricum, cei insirati au plecat acasa cu cupele corespunzatoare. Premiile (cadourile de la sponzori) le primesc online, vorba lui Robert, dupa ce clasamentele vor fi finalizate http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Speram sa aflam si noi pe ce pozitie ne-am clasat. Asa de palmares. Oricum eu personal sunt multumit de ziua a doua si ma refer la cum s-a comportat masina. Intre azimutul de la prima tufa pina la cel de la pod l-am gasit pe Gogo care se trolia de un scaiete de vreo 50 de cm. avantajul masinii usoare. Oricum avind in vedere ca am pneusuri pe masina si am reusit sa termin traseul ma face foarte bucuros. Parerea mea apropo de cp-ul 125, 126 sau cat o fi fost este ca acolo a fost greseala de RB. Urmatorul era la 128 si am mers o ora prin padure pina l-am gasit deoarece nu am avut balls sa incerc sa urc panta aceea de dupa al doilea cp. O sa mai fac exercitii de curaj. Dar sincer am fost convins ca nu pe acolo e traseul nostru de open. Se pare ca m-am inselat. In speciala am trecut ca vintul si l-am asteptat la iesire pe Bogdan 4x4 pret de o tigara. A recunoscut ca a gresit incercind sa faca o urcare cu treapte a treia. Asta este pentru ca in rest a fost un partener extraordinar si el si Ucenica. Ultimii 15 km i-am facut noaptea si colac peste pupaza mi s-a stricat "teratripul" adika kilometrajul mic si a trebui sa-i las pe Bogdan 4x4 si pe Ucenica in fata sa navigheze. Ucenica nu a gresit nici o pozitie. Felicitari. Noi in spate eram ca orbii, nu vedeam nimik prin geamurile laterale pline de noroi nu stiam unde suntem pe RB si Mamulea copilotul ma orbea tot timpul cu frontala. Toate obstacolele de pe drum faceau umbre si am reusit sa ramin suspendat pe o buturuga. Pina la urma ne-a salvat Ucenica care ne comunica prin statie pozitiile si am reusit sa ne simtim utili verificind pozitiile pe RB. La trial ne-am facut de kakao nereusind nici eu nici Bogdan4x4 sa iesim netroliati din balta insa copilotii nostrii au fost la inaltime depunind tot efortul necesar. In total Misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate