Sensei Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? La mine functioneaza toate 4 linkurile. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Si la mine merg toate, dar observ cu mirare ca jeep-ul rosu are doar tractiune spate. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? si eu observ ca samuraiul e cu 1tona mai usor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Si pluteste. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? :hi Si nu in ultimul rind, soferul de pe "sami" nu stie ca pe acolo nu se poate trece...si trece. :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? :hi Si nu in ultimul rind, soferul de pe "sami" nu stie ca pe acolo nu se poate trece...si trece. :ha: PATROLATOR Lucru asta mi s-a intamplat si mie,dar nu de putine ori am ramas intepenit din cauza inconstientei. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate