soimu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? baietii cu samurai "stoch"si care vor sa auda acum ca asa e cel mai bine sa fie o masina (mai ales samurai) poate credeti ca toata industria asta de piese pt modificari e facuta pentru fraieri, poate credei ca cei care modifica masinile sunt neste parveniti cu bani ideia e ca nu o sa stiti nimic despre ce vorbim pana nu iesiti si voi la un offroad serios, sa vedeti ca o sa faceti traseul la sufa in proportie mai mare de 50% marius, tu nu intrii aici, ca experienta si simexurie sunt uneri o combinatie suficienta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Soimule sa stii ca de multe ori experienta si Simex-urile au dat rezultate bune...dar au fost destule cazuri in care a trebuit ori sa ocolesc...ori sa fiu tras cu sufa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Din ultima mea experienta avuta sambata, am tras concluzia ca daca aveam un lift cu suspensie +5cm si niste cauciucuri 235 nu mai ramaneam inpotmolit. Normal ca exista limite pe care nu le poti depasi decat cu o masina preparata. Dar asta difera de la om la om :grin: viewtopic.php?f=38&t=11524 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Si eu mi-am pus aceeasi problema, ca daca sa fac si mai ales ce modificari sa fac la masina. Am hotarat ca o sa fac fix modificarile de care am nevoie, cand o sa ma lovesc prima oara de problema cu pricina. Deocamdata am doar cauciucuri MT, de 31. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? si eu sunt de parere ca cea mai importanta modificare...in sensul de update :grin: trebuie sa o aiba soferul. poti sa ai masina lui peste prajit ca daca nu stii ce sa faci cu ea tot ramai blocat, ba o mai si strici. asa ca pana sa bagi bani la greu in masina, mergi cu stock si dupa ce ai experienta incepi si modifici masina in raport cu experienta, si modificarile se vor cere singure....incepand cu cauciucuri, troliu, etc,etc Am vazut persoane care spuneau ca sunt incepatoare dar cereau informatii despre cum sa isi puna diferentiale blocabile fata, spate, si alte aberatii care sunt extrem de bune, dar repet cand are cine sa le conduca. parere mea.... :p isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Eu singura modificare facuta pana acum (daca se poate numi modificare),i-am pus gume,niste clone simex,mi-am dat seama de la primele ploi ca trebuie sa fac ceva in sensul asta. De atnci merg mereu pe coclauri si va asigur ca ma bag la tot felu de incercari,de mai multe ori am ramas cand intepenit in noroaie mai mari decat puteam duce,sau in rauri prin care nu m-am deranjat sa le verific intai si apoi sa intru in ele. De fiecare data ne-am descurcat onorabil,spun asta deoarece singur nu as iesi in teren niciodata,fara amicul meu bun STALIN,care din fericire este si doctorul jucariei si aici trebuie sa recunosc 'JOS PALARIA' si oarecum si proful meu in ale off-ului. Acum ne gandim la niste blocanti pe spate dar cum nu ne dau banii afar din casa mai asteptam putin. Cat despre troliu,ce sa spun,avem o caricatura care la nevoie s-a dovedit folositor,ne-a scos din rahat. Normal,nu ne putem compara cu marii meseriasi,sau cu masini dotate,dar ne straduim sa mergem inainte. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Despre noroi, o intamplare scurta: Valea Boia Mare (de la Cainenii Mici, Greblesti, mai sus).... Urc ce urc, noroi pe alocuri destul de mare din cauza unei exploatari forestiere care-si facea veacul mai sus pe vale, 4HI cuplat ca sa nu merg de-a latul, 4LOW cand a trebuit sa intorc in mijlocul drumului. Nicio problema pentru masina mea dar a trebuit sa ma opresc. De ce? Dupa mine venea un Peugeot 307 pe care ma bucuram dupa fiecare curba ca-l mai vad in spatele meu. Erau niste prieteni pe care i-am luat cu mine nestiind cum poate sa arate drumul ala pe vreme ploioasa. Masina lor incarcata (4 persoane, cort, alea-alea) cauciucuri pentru asfalt umed (genul slick)... m-am oprit pentru ca la un moment dat nu credeam ca vor putea continua. De fapt, nu credeam ca vor face mai mult de 100 de metri pe acel drum. Nu ma refer aici la masina mea (stock) ci la cealalta. A nivelat noroiul cu burta masinii pe alocuri dar n-a ramas inpotmolita nicio secunda. Iar la volan era o fata care mi-a spus dupa aia, cu mandrie, ca a invatat-o soferie bunicul ei :P E pe bune, concluziile le trageti singuri... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? E clar, trebuie sa bagam beugeotul la namol! :ha: "French kiss mormoloca francaista, plizzz!" PS - acu, depinde in ce noroaie ati bananait voi! :P :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? PS - acu, depinde in ce noroaie ati bananait voi! :P :grin: In noroaie de unde in mod normal nu trebuia sa mai iasa :grin: Mai ales cu gumele alea "speciale". :grin: Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Si mie mi-a dat lectii o doamna , cu o dacie amarita,de am ramas traumatizat.De atunci stiu ca voi avea mult de invatat- pina la lectia de umilinta eram de un curaj nebun, dupa standardele mele. Cred ca te poti intinde mult , dar nu la hard. Accesoriile la o masina stock , folosite oportun , te fac sa ajungi unde ti-ai propus. daca nu ai vreun check point, (adica ...ca mine... ) si vrei doar sa mergi inainte , gume si troliu , citeva marunte dar indispensabile , si carburant pentru masina .... Apoi------TOT INAINTE--->>>>>>>>>> si<<< si iar>>>>>>>>>> ...... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Deja nu mai stiu cat e de amarata dacia,am avut si eu o experienta cu un var care cu dacia a traversat un noroi prin care eu cu samuraiu am trecut cu mici emotii datorita sleaurilor f mari facute de tractoare,marturisesc ca s-a tinut upa mine f onorabil. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Deja nu mai stiu cat e de amarata dacia Pe un forum vechi si disparut, circula o vorba, parca de la ionutzt: "Offroad faci acolo unde nu mai merge o dacie 4x4" - restul e apa rece. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Pe un forum vechi si disparut, circula o vorba, parca de la ionutzt: "Offroad faci acolo unde nu mai merge o dacie 4x4" - restul e apa rece. Cred in vb asta,am avut si eu o dacie si nu era 4x4 dar era uimitoare,mergeam cu taicameu' pe tot felu de dealuri si coclauri,chiar si la stana la munte. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Treaba cu intinsul, e ca te intinzi pana ramai. Atunci te enervezi, si hop nu mai ai masina stock. Intai ramai in noroi, si iti pui gume. Apoi o lovesti pe dedesubt si iti pui scut. Apoi ramai pe burta si o inalti, apoi ramai iar in noroi si iti pui troliu. Spre final lovesti caroseria, dupa care iti bagi piciorul si continui asa. Banuiesc ca asta e derumul pe care ll-au urmat mai toti de pe aici. :grin: Eu cel putin cam asa am facut. Oricum cu o masina stock, si un sofer cumpatat poti sa te intinzi destul de mult, dar stii cum se zice: ulciorul merge la apa pana se sparge. :grin: Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Corect...f multa dreptate ai. :g daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? @Lecus , da-mi voie te rog sa te corectez in privinta unei afirmatii de-a ta .......cand lovesti caroseria nu continui asa , ci o TAI ca sa nu mai ai ce lovi :happy Azi maine vedem pe aici numai sasiuri si cu rollcage-uri Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? @Lecus , da-mi voie te rog sa te corectez in privinta unei afirmatii de-a ta .......cand lovesti caroseria nu continui asa , ci o TAI ca sa nu mai ai ce lovi :happy Azi maine vedem pe aici numai sasiuri si cu rollcage-uri Probabil ca se referea la masina mea,care este un samurai si daca tai din ea ....sigur nu mai ai ce lovi... :ha: ... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? @Lecus , da-mi voie te rog sa te corectez in privinta unei afirmatii de-a ta .......cand lovesti caroseria nu continui asa , ci o TAI ca sa nu mai ai ce lovi :happy Azi maine vedem pe aici numai sasiuri si cu rollcage-uri Mare dreptate ai. Cred intradevar ca spre asta ne indreptam cu totii cei pasionati de offroad :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? :sr Eu am infundat usa dreapta fata, si bara spate si deocamdata le las asa. Cand se vor aduna mai multe poate fac cunostiinta si cu flexul. Sau poate nu :banana Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Fa-o bikini top :))))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? Deja nu mai stiu cat e de amarata dacia Pe un forum vechi si disparut, circula o vorba, parca de la ionutzt: "Offroad faci acolo unde nu mai merge o dacie 4x4" - restul e apa rece. :hi Mai spune o vorba ca, exista locuri prin care, toata lumea stie, ca nu se poate trece. Pina vine unul, care nu stie ca pe acolo nu se poate trece si trece. @sfatupopular apropos de cit te poti intinde. Asa a fost la mine: viewtopic.php?f=11&t=6938 viewtopic.php?f=4&t=6922 viewtopic.php?f=17&t=8053 ...si-s departe de final. :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? ...si-s departe de final. :grin: PATROLATOR Cred ca finalul e atunci cand te lasi de bantuit coclaurii...pana atunci tot inainte...fiecare iesire in natura aduce ceva nou... :wink: daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? si ca sa intarim ideea ca tine foarte mult si de sofer si nu doar de cat de bine e preparata masina, urmariti imaginile de mai jos :grin [youtube:2tav8v36] [/youtube:2tav8v36] Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? si ca sa intarim ideea ca tine foarte mult si de sofer si nu doar de cat de bine e preparata masina, urmariti imaginile de mai jos :grin [youtube:m92441u2] [/youtube:m92441u2] mai incercam o data... [youtube:m92441u2] [/youtube:m92441u2] Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: cat poti sa te intinzi cu o masina nepreparata? ...nu inteleg cum functioneaza treaba asta cu youtubul. am pus link-ul intre marcajele cu pricina si vad ca nu-i place. last tray... si rog un admin sa stearga cele 2 mesajele anterioare nereusite. multumesc [youtube:1idz8hc2] [/youtube:1idz8hc2] Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate