watcher Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Am pe atlasul rutier marcate drumuri de la Horezu / Romani / Vaideeni / manastirea Bistrita / Olanesti, toate urca pana pe creasta, si merg pe la Vf Ursu, vf Nedei si ajung in Curmatura Oltetului. Ele sunt marcate pe harta ce si cel pe care am mers pe creasta dupa urcarea pe Folea, data trecuta cand am iesit cu Lupii Albi din Valcea, si la fel cu coborarea la Romani. Deci ar fi plimbare frumoasa, prilej de poze, si de lamurit niste treburi. Atasez harta: http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/harta-curamtura-oltetului-romani.jpg Cu albastru este ce cred eu ca am parcurs data trecuta (threadul Olanesti 6-16 sept) . In afara de urcarea de pe Folea, restul a fost o plimbare frumoasa. Daca e tot asa ar fi tare dragut. Mi-am propus sa produc 'roadbook' sau macar track gps ca sa foloseasca si altii dupa aceea, fiindca Transalpina a murit, sa 'ne mutam'. 1) E cineva interesat sa ma insoteasca / ajute in expeditia asta? 2) Are cineva care nu poate veni sfaturi destepte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Hei, 2 coincidente... 1.Chiar ti-am admirat azi masina si ti-am adrasat ceva intrebari... 2. Ma gandeam sa ajung in zona sa fac drumul de la polovragi pe valea oltetului, lacul petriman, cu iesire la valea macesului.. Ma tenteaza propunerea ta dar nu cred ca sunt echipat corespunzator. Am un LC 120 tems, cu A/T BFG 275/70/13 si atat doar. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Sorry,275/70/17 :sr LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Polovragi-curmatura oltetului e banal pt un LC, a fot nivelat recent, latit, nu ai ce probleme sa ai :-) Iar de la Petrimanu la Valea macesului a fost asfalt pana nu de mult :-) In zona nu se anunta ploaie, deci ATurile nu sunt un handicap. Ideal pt mine ar fi ca insotitorii sa aiba troliu, dar tinand cont ca mergem la 'plimbare' nu 'sa ne dam' trebuie doar sa vrei sa mergi si sa fii dispus sa tragi de mine daca ma impotmolesc (din ambreiaj daca n-ai troliu :-p) Ai reusit sa bagi 275/70/17?? Eu am 265/70/17 si mi se pare maximul, ba chiar cred ca am exagerta, caci cu dimensiunea asta nu pot scoate rotile in afara nici dupa lift... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Nici nu se pune problema de ajutor, desi cel mai probabil eu voi avea nevoie ! Vin cu siguranta, astept detalii-repere legate de deplasare. :h5 A, anvelopele, ai dreptate, a treia oara sper sa fie corecte dimensiunile 265/70/17, eram intr-o discutie si stiam ca sunt mai mari, intr-adevar imi amintesc cum am calculat aprox. 1.4 cm pe raza in primavara cand le-am cumparat. Da, sunt la limita, imi ating usor protectia de plastic de sub aripa doar la viraj maxim dar nimic periculos. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? @watcher.......ce as mai merge si eu dar utilajul e bandajat..........bafta in teren :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? HRN: eu la ora asta am in plan sa plecam din bucuresti in jur de 0700, 0730, sa avem timp de plimbari. Gogane: nu i-ai dat de cap inca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? @watcher........am toate piesele (mersi don luigi) dar stii cum e!?!.... in ziua de azi unele lucruri nici cu bani nu le poti rezolva.... :P :ha: sa faci poze bre....ceva inclinari , trolieri, :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Goganule, in afara de morisca ce damages mai ai? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? M-as baga si eu, dar as merge de sambata in zona, putem sa ne dam un punct de intalnire undeva pe langa Valcea. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Dan Barbu: sambata nu pot pleca din oras, particip la un curs pe care l-am asteptat multa vreme :-) Duminica intalnirea va fi pe la Valcea :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? E ok daca ne intalnim tot la peco Boromir, la iesirea dinspre Calimanesti? As avea o portiune scurta de traseu de aratat... si plecarea e chiar de acolo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? whatcher: e ok, sa fie oare 7.30 la iesirea pe A1 in dreptul Carrefour ? Trimit mesaj privat cu tel. meu. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Gashca de la Rm.Valcea se imparte in 2 : @lel & co. stiu ca vor sa mearga pe Manzu, traseu ce nu cred ca o sa convina planurilor voastre. Astfel, de aici vom fi mai putinei: Mitsu Pajero 2.8, Mitsu Pajero 2.5,un Land Rover Freelander, un Suzuki Samurai, posibil o Vitara si echipajul "Haiducii Muscelului". Asta deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? La cat estimati ca ajungeti la Valcea? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Stie cineva prin zona o cazare ok pentru vineri si sambata noaptea? Ca as pleca de vineri din Bucuresti. Am incercat la Vila Ursul, de langa Ciunget, e plina, mai au camere la Vila Bradul sau cam asa ceva, da e cu baie pe hol si se inchiriaza toata ... Deci, vreun pont, ceva mai in munte ? Multumesc Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? http://www.petrimanu.ro 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Recomand: http://pensiuneaciobanelu.xhost.ro/inde ... 21&lang=ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Salutare! Incearca Pensiunea "Cheile Oltetului" sau ceva prin zona aia, daca ai chef sa mergi cu noi DUminica. Astfel, o sa venim catre tine si "te culegem" fara ca tu sa mai fii nevoit sa mergi 50-60 km in plus pe asfalt. P.S.: si zona e super misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Multumesc mult pentru recomandari! Vineri probabil o sa dorm la Ciobanelul, sambata undeva in Novaci, deci prin zona. Inteleg ca voi planuiti un traseu catre Polovragi, Novaci? O sa va sun sambata dupa amiaza, nu cred ca o sa am cum sa intru pe net din zona, sa vedem ce ati hotarat. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Pai de la curmatura oltetului trebuie sa ne intoarcem pe undeva :-) Si una din variante e pe la Polovragi. Da asta e sfarsitul traseului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Care va sa zica, din bucurestipare ca vom pleca maine la ora 0800 din militari - hrn - calinvas - watcher - schulti Va propun sa ne intalnim pe la 0730-0745 la Petrom militari cel mai mare (al doilea) si sa plecam la cel tarziu 0800 ca sa fim la Valcea la 1030.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Iata traseul efectuat azi: http://watcherromano.wordpress.com/files/2009/09/0-capatanii-3.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Si niste teasere: http://watcherromano.wordpress.com/files/2009/09/web-capatanii-preview.jpg si http://watcherromano.wordpress.com/files/2009/09/web-kdj-capatanii-ridge-between-ursu-and-balota.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? O zi absolut superba! Multumiri, @watcher pentru ideea de a parcurge traseele susamintite! Va asteptam data viitoare, pentru a definitiva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate