Johanna_vonR Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Super pozele :1 see you next time! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Multumim ! @watcher, hai "codasule" cu pozele alea faine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Sa mai punem niste poze zic. Azi din cele cu peisaje: http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/10/web-capatanii-great-mountainscape.jpg Cucerind Balota (multumesc Tavi pentru ca m-ai acompaniat!): http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/10/web-the-brave.jpg Fiindca sunt mari va invit sa le vedeti pe restul pe blog :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Ba nu stiu cum faci dar pozele alea care iti ies din cutia aia neagra sunt geniale! :grin: :bravo Ne-ai tradus, dar las' ca te prindem noi cu sandramalele alea ale tale odata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? @yonutz.........nu ai vazut ca la invitatiile noastre ne ocoleste........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Merci pt aprecierea cu pozele. Si eu ma gandeam ca nu am mai iesit impreuna de ceva vreme.., da las ca ne vedem duminica la Kamikaze la trial :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? @Yonutz & @Goganu, e simplu, mah baieti! Il parasc eu cand vine la Valcea din nou, ptr partea a II-a a expeditiei si ii tineti calea aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Chiar, cand terminam si noi drumul ala de la Pastravarie? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Oricand dar pe lumina :))) Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? @Jo & @Akon, daca mai ploua mult p drum, putem monta nocturna, ca ne prinde noaptea sigur, chiar daca incepem dis-de-dimineata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Poate apuc sa-mi pun si eu troliu ... si ceva proiectoare, pentru mers cu spatele :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Poate apuc sa-mi pun si eu troliu ... si ceva proiectoare, pentru mers cu spatele :) Apropo, ai ceva ''damage'' dupa vizita in ravena ? Si-a revenit bara ? :h5 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Un prag lateral indoit din prinderi, ca era prins de caroserie, cateva zgarieturi, un plastic de la bara spate. Nimic serios :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Oricand dar pe lumina :))) PASTRAVARIA pe urcare noaptea e senzatie :h5 :ha: .......l-as mai face de 10 ori :grin: :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Duminica 27 Septembrie, expeditie prin Parang? Salutare finally i will try it also to show you a few pictures from me :roll: DSC04042.JPG DSC04043.JPG DSC04044.JPG DSC04045.JPG DSC04066.JPG ok that was just a test, next time i hope i will make it better :happy Sunt, probabil, prea prost pentru a :p :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate