GOGANU24cm Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Organizator : GOGANU invitati speciali : @yonutz, gaganu, horatiu, mugur, dok (pasha), gabipas Parcul de dixxxtractii : AZUGA Conditii meteo : favorabile (depinde ce vrei sa faci :ha: ) Scopul intalnirii: ENTERTAINMENT ......poze maine ca abia am venit :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Bine ati revenit. Multam de invitatie :1 si imi pare rau ca nu am putu sa o onorez dar sper ca o sa mai urmeze. Ati reusit sa teminati traseul de data asta? Hai cu pozele You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Ora 7:30 - intalnire Petrom Potigrafu ... in formatia de Patrol-ere: Goganu, Gabipas, Mugur, Yonutz si Horatiu + un invitat de la concuranta :F , Gaganu cu Toyota. Conditii atmosferice : ploaie mocanesca ! Deplasarea spre Azuga s-a facut cu escalapana la Comarnic, unde s-au efectuat niste permutari de cauciucuri, intre Yonutz si Gaganu, respectiv Toyota a donat si Patrolul a primit :h5 . Toyota a ramas in parcarea vulcanizarii, urmand sa o recuperam pe seara la intoarcerea din traseu (suferise de curand o "grefa" la motor si Gaganu nu vrea sa o forteze pana pe la 2000km.). In jurul orei 11:00 eram deja in Azuga, unde incepe marea PATROLiada, cu intentia de a traversa muntii Baiului si de a iesi undeva langa Comarnic. Ca sa lamurim anumite aspecte inca de la-nceput, vreau sa va atentionez ca ploaia nu s-a oprit pana in jurul orei 16:00 ! Toata aventura s-a desfasurat intr-o zona plina de farmec, cu elemente de toamna timpurie, printr-o padure magica, intr-un decor absolut special, cu panorama spre releul Costila si Crucea Caraiman incarcate de aburii diminetii si vaporii de ploaie care ne inconjurau ... si care transformasera traseul intr-un derdelus de iarba cu noroi ... plus diverse alte "capcane" naturale sau dobandite pe parcurs. Veti afla intreaga desfasurare din multele poze facute si din relatarile participantilor. Asa cum poate deja unii banuiti, nici de data asta nu s-a reusit traversarea, insa tocmai de aceea, traseul merita toata admiratia si atentia noastra. Trebuie neaparat sa revenim si sa ne refacem moralul .... :h5 Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Ora 7:30 - intalnire Petrom Potigrafu ... in formatia de Patrol-ere: Goganu, Gabipas, Mugur, Yonutz si Horatiu + un invitat de la concuranta :F , Gaganu cu Toyota. Conditii atmosferice : ploaie mocanesca ! Deplasarea spre Azuga s-a facut cu escalapana la Comarnic, unde s-au efectuat niste permutari de cauciucuri, intre Yonutz si Gaganu, respectiv Toyota a donat si Patrolul a primit :h5 . Toyota a ramas in parcarea vulcanizarii, urmand sa o recuperam pe seara la intoarcerea din traseu (suferise de curand o "grefa" la motor si Gaganu nu vrea sa o forteze pana pe la 2000km.). In jurul orei 11:00 eram deja in Azuga, unde incepe marea PATROLiada, cu intentia de a traversa muntii Baiului si de a iesi undeva langa Comarnic. Ca sa lamurim anumite aspecte inca de la-nceput, vreau sa va atentionez ca ploaia nu s-a oprit pana in jurul orei 16:00 ! Toata aventura s-a desfasurat intr-o zona plina de farmec, cu elemente de toamna timpurie, printr-o padure magica, intr-un decor absolut special, cu panorama spre releul Costila si Crucea Caraiman incarcate de aburii diminetii si vaporii de ploaie care ne inconjurau ... si care transformasera traseul intr-un derdelus de iarba cu noroi ... plus diverse alte "capcane" naturale sau dobandite pe parcurs. Veti afla intreaga desfasurare din multele poze facute si din relatarile participantilor. Asa cum poate deja unii banuiti, nici de data asta nu s-a reusit traversarea, insa tocmai de aceea, traseul merita toata admiratia si atentia noastra. Trebuie neaparat sa revenim si sa ne refacem moralul .... :h5 Ca sa nu se creeze confuzii, "donarea" de cauciucuri, s-a facut dispre Toyota lui Gaganu, catre Patrol-ul lui Yonutz ... Tot incerc sa atasez cateva poze si forumul nu vrea sa le incarce, pe motiv ca fisierul e prea mare ... :P , desi formatul respectiv l-am folosit si cu alte ocazii ... O sa mai incerc ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Din pacate nu am vazut mai devreme, ca veneam si eu. Ati incercat iar drumul de la intrarea din Azuga din DN1? Sau pe la partia de schi spre Sorica? Va spun eu un traseu alternativ care iese din Busteni in Traisteni (spre Valea Doftanei), dar nu este chiar asa greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' da,da,daaaaaaaa dixxxxtractie placuta! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' da da da ..... :bravo ..ati ajuns cu bineeeee //// :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Nu pot sa incarc pozele, pentru ca-mi spune ca "fisierul este prea mare, marimea permisa este 200" ... Mai incerc de acasa ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' @pasha...frumoasa relatare.... :h5 @georgenis.....daca nu i greu nu i frumos........... P.S....la traseul de ieri putea veni oricine, chiar si fara masina, cu conditia de baza sa aiba troliu :ha: ....tin sa mentionez ca acum desi traseul era mai greu din cauza ploii am reusit sa urc panta care data trecuta ne-a facut sa abandonam......cred ca data trecuta era PATROLU racit :ha: poza.....@mugur la ghidon....superman la exterior (@gabipas) :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' putini morcovei [youtube:37wiztys] [/youtube:37wiztys] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Dok cauta pe net windows resizer! Instalezi si dupa aia micsorezi pozele (dai clk dreapta pe poza si o sa ai "picture resize" sau "miscsorare poza"...600x800 ... o sa reusesti sa le pui! Eu acum m-am trezit ... @georgenis - da, din dn1 din azuga, am urcat acel traseu ... Am urcat insa destul (am ajuns foarte aproape de culme ...dupa calculele mele cam la 250 m de punctul cel mai inalt), asta in conditiile unui teren foarte alunecos cu inclinatii laterale! Marginile "drumului" (ca nu se poate numi drum) dupa atatea ore de ploaie devenisera extrem de instabile ...iar starea de haos (in sensul placut al cuvantului) a fost asigurata! S-a mers foarte organizat, atat la urcare cat si la coborare (care a fost destul de dificila, in conditiile unui teren instabil) toti participantii implicandu-se la maxim atat fizic cat si psihic sub ochii amiralului Gaganu ... Au fost multe probleme de fizica elementara, troliere cu 1 sau 2 scripeti, asigurare , autoasigurare laterala ...samd! Toti insa au trecut cu bine acest extemporal! Nici o masina nu a suferit avarii de nici un fel (asta este unul dintre scopurile iesirilor noastre! :bravo baieti) , am iesit din traseu cu totii inainte de a veni noaptea, asta in urma deciziei comune foarte corecte si responsabile de a incepe coborarea undeva la ora 16.00! Felicit cu aceasta ocazie debutantii, posesori de masina sau pur si simplu pasageri (dok, mugur&wife) ptr implicare, ptr curaj si mai ales ptr faptul ca nu s-au pierdut cu firea ... Inca o data am avut confirmarea unui lucru deja stiut si anume ca in teren toate masinile care participa cat si dotarile imperativ necesare (gume, trolii, sufe, ocheti, scripeti) trebuie sa fie intr-o stare foarte buna ptr a duce la bun sfarsit o expeditie de acest gen! Odata cu trecerea timpului o sa incercam sa implementam drastic acest lucru, ca s-a vazut foarte clar, au existat situatii legate de un fir de par cand o nefunctionalitate (chiar si eu am avut la un moment dat un troliu inutilizabil, cutia de relee era plina de oxid, problema rezolvata de Gaganu prin demontarea comenzii si asigurarea contactului cu o surubelnita pe direct) ar fi putut duce la evenimente neplacute! Iesirea s-a terminat undeva la miezul noptii in curtea unui localnic din Comarnic (prieten cu Gaganu) la o ciorbita de porc, mamaliguta cu branza si finalizata cu o pastramioara insotita de mamaliga rece, usturoi si castraveti acri preparata si servita "a la drept" pe traseul gratar-masa-burdihan! Multumim omului respectiv ca ne-a primit ...la miezul noptii 11 nebuni plini de noroi din cap pana in picioare! Poze n-am reusit sa fac, din mai multe cauze ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' @ Yonutz Iesirea s-a terminat undeva la miezul noptii in curtea unui localnic din Comarnic (prieten cu Gaganu) la o ciorbita de porc, mamaliguta cu branza si finalizata cu o pastramioara insotita de mamaliga rece, usturoi si castraveti acri preparata si servita "a la drept" pe traseul gratar-masa-burdihan! Multumim omului respectiv ca ne-a primit ...la miezul noptii 11 nebuni plini de noroi din cap pana in picioare! Super iesirea ! Mai ales finalul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' [youtube:1e0efmhk] [/youtube:1e0efmhk] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' ....MII de multumirii AMIRALULUI GAGANU pt indrumarile lipsite de DAMAGEuri dar si pt PASTRAMA :h5 :ha: :banana :bravo [youtube:39btxsni] [/youtube:39btxsni] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' a fost o iesire cu adevarat...noroioasa... dar cu toate ca au fost situatii deosebite "la limita" ,spiritul de echipa a facut ca,conditiile total nefavorabile precum si alte neajunsuri si probleme ivite pe parcurs sa devina o adevarata distractie de off-road! asa cum scriau si colegii mai sus ... toate masinile au fost bine spre foarte bine preparate :h5 ...si bineanteles :ypu ...Patroale... toate... :banana :banana :banana :banana gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' pentru a va face o idee despre traseu... [youtube:287e4nhm] [/youtube:287e4nhm] nu e filmat dar... am trecut netroliat aici ... credeti-ma!! :banana sau asa...cu "spatele"... [youtube:287e4nhm] [/youtube:287e4nhm] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' ......fratele meu @gabipas.......patrolu tau urca si JUMATATE .....sa vezi cand o fi si intreg :h5 :grin: [youtube:19qth466] [/youtube:19qth466] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' doar shenile mai trebuia... [youtube:p8ftdsuf] [/youtube:p8ftdsuf] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Sa va fie de bine,data viitoare nu mai scapati de mine. Gogane fa un efort si ia-ti simexuri Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' gogane eu zic sa nu-ti iei simexuri ca ai sa te dai cu capu' de masina ca nu ti-ai luat mai demult :ha: :ha: imi pare rau ca nu am putut sa ajung zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Frumos! Felicitari inca o data. Toata ziua v-am tinut pumnii sa fie nasol da vad ca n-am avut noroc... :P (strugurii acri, etc...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Gogane .....Gabi Pas ...dati fuga la Popesti ...Insa Turbo au preturi bune .. achizitionativa 4 gume ,.....vin noroaiele :grin: In toate filmarile a-ti fost victime ...asta da dovada ca ceilalti au saimexuri ,avantaj maxim :ha: Si eu am patit acelasi lucru sti-ti bine ...la inclinatii laterale ...pantele cu unghi de atac mic ....si asa m-am hotarat la cauciucuri saimex tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' @gpscu......unde am urcat eu ieri nu erau urme de SIMEX :ha: .......BFG s-a comportat admirabil, oricum defilam cu ce avem :grin: @miron @cristiblondu.....ne ati lipsit....poate mergem data viitoare si reusim ceea ce tot ne kinuim....SA L TERMINAM :ha: @watcher.....traseul a fost SCURT si INTENS, umed si murdar...... P.S......MUSICAL off-road [youtube:3jdubajj] [/youtube:3jdubajj] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' Poze cu grataru nu sunt ,GABI ,GOGANE ,DOK ,sau nu v-a placut pastrama MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: ''PATROLiada'' eu nu am.........@dok are sigur cu ciolanu de la ciorba :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate