Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

''PATROLiada''

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: ''PATROLiada''

Ma indoiesc ca echipati cu lanturi am fi facut mare branza ...era o clisa care se comporta exact ca o gheata slefuita pe coborare... dupa doua zile de ploaie mocaneasca ... La urcare au avut avantaj simexurile inguste (s-a urcat relativ usor) si masinile grele, la coborare simexurile late si masinile usoare... mai ales in situatiile unde alunecarile laterale erau iminente!

Sa nu ne kkm pe noi ... n-a fost traseu de extrem ...nici pomeneala! A fost insa spectaculos prin inclinatiile si prin comportamentul solului in conditii de umezeala sporita! Toti si-au incarcat bateriile cu adrenalina ...ptr inca o saptamana de munca ... :F

In ceea ce ma priveste am luat una bucata drak (gaganodrak) si l-am cam zapacit, sa ma alatur "Goganului&Co" ca vara asta am cam tras chiulul de la delta incoace din diverse motive independente de vointa proprie! Pe de alta parte am "probat" masina inainte de "kamikaze kup" :wink: dupa ce am ramforsat tendoanele, bara panhard si am adus in mintile ei injectia ... N-au fost momente cand am simtit lipsa de forta, asta in conditiile in care m-am dat cu niste Silverstone 33x10,5x15 (real 32-uri) cu jante ET-90! Sa vedem cand le voi pune pe ale mele ce se va intampla ...INSA, 265x75x16, jante ET-100 (jante de patrol 9j intoarse) ! :grin: Acestea sunt exact mijlocul intre 35-uri (ce a folosit horatiu) si 32-uri (ce am folosit la Azuga) ... Experimentam, experimentam! :x :h5

Later edit - primul weekend dupa kamikaze cand o sa o dea cu ploaie ...Azuga scrie pe noi! Tractozaure abia asteptam sa-ti vedem dihania aia la lucru ... Tips: daca te opreste garda cu Wiessmanul ala umblator la tau sigur cheama duba cu baietii dotati cu kimonoul fara maneci si paia care pun dunga rosie pe buletin ... :ha: Sigur vei putea merge cu aia pe strada in halul ala? Nu e chiar urata (na, sa zic si ceva de bine) ... e doar ingrozitoare (Nightmareozaur sa fie tot un zaur) ptr participantii la trafic! Te punem cap de coloana sa trecem mai usor pe deneu! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@gaganu..........toyotele raman jos ca de obicei..... :ha:....si sa zic si ceva de bine....m-ai impresionat cu pastrama :h5

@yonutz...... :ha: .....la AZUGA il lasam pe @tractozauru sa se dea ultimu pt ca daca aluneca skimba reliefu...... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

... Tractozaure abia asteptam sa-ti vedem dihania aia la lucru ... Tips: daca te opreste garda cu Wiessmanul ala umblator la tau sigur cheama duba cu baietii dotati cu kimonoul fara maneci si paia care pun dunga rosie pe buletin ... :ha: Sigur vei putea merge cu aia pe strada in halul ala? Nu e chiar urata (na, sa zic si ceva de bine) ... e doar ingrozitoare (Nightmareozaur sa fie tot un zaur) ptr participantii la trafic! Te punem cap de coloana sa trecem mai usor pe deneu! :ha:

Nici o problema Ioane ca poate vin mai repede aia cu kimonouri si masti negre ca tot sunt actuali sau fosti elevi de-ai mei :grin: si ii pun sa negocieze cu aia de pun kimonouri albe cu maneci legate la spate... :wink: :roll: Sunt curios si eu de reactiile celorlalti participanti la trafic :grin: cand o sa "fortez" o intersectie :ha: :ha: :ha:

Cat despre cap de coloana, am inteles din experienta proprie :grin: ca e mult mai bine sa fi in fata, ai mai multe avantaje, poti sa faci spectacol :grin: , sa fotografiezi cucuvelele :grin: , sa fi lovit din spate :grin: , sa te feresti in ultimul moment :ha: , ce mai, avantaje multiple, asa ca de acum incolo cap de coloana fratiorii, plus ca GOGANASHU ar trebui sa ma lasati sa ma dau TOCMAI, PRIMUL :ha: ca sa schimb relieful si totul sa se transforme intr-un rally-raid..., la munte :ha: :ha: :happy

Link spre comentariu

...au fost si 3 mici damages : un troliu blocat,un troliu oxidat si o "pana" de Simex :grin: datorata unor crengi intrate intre talonul cauciucului si janta.

dar sau rezolvat toate...pana la urma... :h5

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Mai.....ce sa zic.......eu mutam caramizi la ora aia.......si eram cu gandul la invitatie......chiar i-mi parea rau ca nu am avut cum sa ajung....dar....ma bucur ca ati fortat nota...Goganu tot respect ptr cel mai activ off-roader din afara dealurilor si muntilor.Yonutz....ce mai ...o mica incalzire inainte de Kamikaze.....Gaganul....abia astept sa bem o palinca...Gabi Pas....i hope you pas(s) over your bad luck!!!!Abia astept sa ne revedem :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Mai.....ce sa zic.......eu mutam caramizi la ora aia.......si eram cu gandul la invitatie......chiar i-mi parea rau ca nu am avut cum sa ajung....dar....ma bucur ca ati fortat nota...Goganu tot respect ptr cel mai activ off-roader din afara dealurilor si muntilor.Yonutz....ce mai ...o mica incalzire inainte de Kamikaze.....Gaganul....abia astept sa bem o palinca...Gabi Pas....i hope you pas(s) over your bad luck!!!!Abia astept sa ne revedem :h5

:h5 :g :h5

off-topic: i passed! :hi

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Mai mare dragu sa vezi atatea patroale la un loc, mancale-ar tata sa le manance... da si voi le cormaliti cu mestesug... :bravo

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare