Vizitator alex2cta Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Serban,te saluta si sotia mea, Farah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex2cta Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! reusesti cu pozele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ieri am spalat masina ... toata lumea o poza ... ma mir ca nu am luat o amenda de la primarie sau politie ... pentru exces de noroi pe bulevard! Deci ... am spalat-o ... 2 ore s-a muncit ... acum este bicolora ... pe alocuri ... s-a dus ultimul strat de vopsea si a ramas penultimul! Aventura continua! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ceva in plan duminica? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ieri am spalat masina ... toata lumea o poza ... ma mir ca nu am luat o amenda de la primarie sau politie ... pentru exces de noroi pe bulevard! Deci ... am spalat-o ... 2 ore s-a muncit ... acum este bicolora ... pe alocuri ... s-a dus ultimul strat de vopsea si a ramas penultimul! Aventura continua! Forte ,duminica seara m-a sunat cineva care te-a vazut in drum spre Constanta si m-a intrebat daca cumva te cunosc si daca ai pus noroiul cu lopata pe masina si inca cineva din Constanta care ti-a vazut masina parcata pe undeva pe acolo.Nu mai dovedea sa-mi explice cat noroi avea pe ea.Eu oricum le-am luat-o inainte si le spuneam ,, Da stiu , e un Suzuki cu numere de Sibiu" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ieri am spalat masina ... toata lumea o poza ... ma mir ca nu am luat o amenda de la primarie sau politie ... pentru exces de noroi pe bulevard! Deci ... am spalat-o ... 2 ore s-a muncit ... acum este bicolora ... pe alocuri ... s-a dus ultimul strat de vopsea si a ramas penultimul! Aventura continua! Forte ,duminica seara m-a sunat cineva care te-a vazut in drum spre Constanta si m-a intrebat daca cumva te cunosc si daca ai pus noroiul cu lopata pe masina si inca cineva din Constanta care ti-a vazut masina parcata pe undeva pe acolo.Nu mai dovedea sa-mi explice cat noroi avea pe ea.Eu oricum le-am luat-o inainte si le spuneam ,, Da stiu , e un Suzuki cu numere de Sibiu" :) Doamne ce oameni rai ... avea 2 fire de praf si ei exagereaza! :ha: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ceva in plan duminica? Eu sunt absent ... din mai multe motive! Sa stii ca pe la inceputul lunii viitoare vreau sa facem excursia in Bulgaria! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ce anume ai in plan? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ceva in plan duminica? Eu sunt absent ... din mai multe motive! Sa stii ca pe la inceputul lunii viitoare vreau sa facem excursia in Bulgaria! Duminica asta si eu sunt ocupat. Pregatim ceva anume pentru Bulgaria?Eu stiu un loc pe unde se poate trece pe neveu. :ha: (glumeam). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ce anume ai in plan? Meniu complet: transport pe remorca, rar, itp, rca, inmatriculare ... mancare la restaurant ... tot ce trebuie! Si in final ... numere cu TX 1234 AB! ------------------------------------------------------- Obligatoriu de citit pentru cei din Dobrogea: viewtopic.php?f=17&t=12293 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :ha: :ha: :ha: Eu care ma gindeam ca vrei sa ne bagam prin canionul care trece granita.Chiar ma pregateam sa spun ca la bulgari nu e ca la noi. Rezolvam :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :ha: :ha: :ha: Eu care ma gindeam ca vrei sa ne bagam prin canionul care trece granita.Chiar ma pregateam sa spun ca la bulgari nu e ca la noi. Rezolvam :h5 Adica nu merge ca la noi cu subsemnatul si buletinul, te premiaza din prima cu un Kalasnikov! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cel mai bine pentru o treaba din asta mergem la NEGRU VODA si vorbim cu ei sa fie si Bg si Ro de fata sa vedem ce avize ne sunt necesare...Dar sigur va fi muuult mai simplu sa ne dam pe la noi pe acasa. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :ha: :ha: :ha: Eu care ma gindeam ca vrei sa ne bagam prin canionul care trece granita.Chiar ma pregateam sa spun ca la bulgari nu e ca la noi. Rezolvam :h5 Adica nu merge ca la noi cu subsemnatul si buletinul, te premiaza din prima cu un Kalasnikov! Nu-i adevarat .Ani in urma o cunostinta care a plecat pe inserat din Darabani (langa Negru Voda) cu gand sa ajunga la Cotu Vaii pe jos s-a ratacit in asa hal ca a ajuns intr-un sat din Bulgaria.Si atunci era nasol nu treceai doar cu buletinul.A luat el ceva bataie de la graniceri cand l-au dat inapoi ,dar de la ai nostri nu de la bulgari.Ati vazut ce ziceau granicerii nostri cand ne-au vazut ca venim dinspre fasie ,,mama ,ne invadeaza bulgarii... '' credeau ca suntem vanatori bulgari care s-au ratacit. Se mai intampla din astea.Nici noi nu mai aveam mult si colindam pe coclauri la bulgari.Mai povesteau granicerii ca s-a intamplat de se plimba unul cu o masina pe fasie (cica mergea bine ca era neteda). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Obligatoriu de citit pentru cei din Dobrogea: viewtopic.php?f=17&t=12293 Eu unul l-am citit de mult ,Forte(inclusiv faza in care tu intrebai ce sa faci cu benzina) :ha: .Nu te uita la mine ca eu umblu cu Niva cheala si neechipata .Coc eu demult ceva , dar cand o iesi ,eu o sa fiu ala care trage pe altii dintr-o amarata de balta ca aia ce n-am putut iesi eu duminica. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Obligatoriu de citit pentru cei din Dobrogea: viewtopic.php?f=17&t=12293 Eu unul l-am citit de mult ,Forte(inclusiv faza in care tu intrebai ce sa faci cu benzina) :ha: .Nu te uita la mine ca eu umblu cu Niva cheala si neechipata .Coc eu demult ceva , dar cand o iesi ,eu o sa fiu ala care trage pe altii dintr-o amarata de balta ca aia ce n-am putut iesi eu duminica. :) Stiam ce se face cu benzina ... dar consideram ca a dat explicatii prea concise, mai multe detalii erau necesare! Am vazut la ATV ... o demonstratie cu repunerea anvelopei pe janta, dar sincer nu am curaj sa incerc ... mi-e frica de soacra! :) Cum neechipata? Cine avea cizme duminica? Eu cred ca daca avea anvelope cu un profil mai agresiv iesea cu siguranta de acolo! Parerea mea este ca nu are sens sa modifici o masina extrem pentru ca atunci cu siguranta vor ceda componentele care nu au fost modificate! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cel mai bine pentru o treaba din asta mergem la NEGRU VODA si vorbim cu ei sa fie si Bg si Ro de fata sa vedem ce avize ne sunt necesare...Dar sigur va fi muuult mai simplu sa ne dam pe la noi pe acasa. Mai este mult pana terminam Dobrogea ... si apoi trecem peste Dunare sa cucerim intreaga Romanie! Peste ani ... vom face off-road si la bulgari ... dar pana atunci sa vedem ce tara frumoasa avem! --------------------------- Online: asfalttango, bujie, cosmir, Forte, GLV, pescarusu, rudy, Selejan Raul, styuk ?i 1 vizitator Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Obligatoriu de citit pentru cei din Dobrogea: viewtopic.php?f=17&t=12293 Eu Parerea mea este ca nu are sens sa modifici o masina extrem pentru ca atunci cu siguranta vor ceda componentele care nu au fost modificate! Asa este , dar in schimb nu mai cobori sa incalti cizmele la orice baltoaca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Maine, 25.10.2009 ... mergem la PACUIUL LUI SOARE! viewtopic.php?f=19&t=12262 Drumul o sa fie exclusiv ON ROAD ... doar cu putin drum de tara! Se poate merge cu orice masina, inclusiv 2x4! Plecarea din Cta la ora 10.00AM la Peco Petrom spre Basarabi! Traseul propus este Basarabi-Adamclisi-Ion Corvin-Man Dervent-Pacuiul Lui Soare, intoarcere: Ion Corvin-Rasova-Cernavoda! Eu merg cu nevasta si copii si avem ca mijloc de transport ... Jimny 1.3 automat doar cu 4x4H, fara L! ... Deci este plimbare, nu off-road, nici vorba de OPEN sau EXTREM! In limbajul familiei mele ... se numeste PLIMBARE LUNGA! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! http://daniellaungureanu.wordpress.com/ ... lui-soare/ Citat: Si acum partea haioasa a excursiei. Dupa Manastirea Dervent la aproximativ 500 m indicatorul turistic iti arata Cetatea Pacuiul lui Soare. Drum de pamant, pe digul Dunarii, destul de bun daca nu prinzi o zi ploioasa. Eu n-am avut atata noroc, m-am murdarit de noroi pana la genunchi. Nu exista un alt indicator, mergi tot inainte….mult timp. Trebuie sa dai de o pancarda ruginita pe care scrie “Rezervatia arheologica Pacuiul lui Soare”. Acolo te asteapta marea surpriza. Pentru a ajunge la cetate trebuie sa treci Dunarea cu barca si sa mergi jumatete de ora prin padure. Numai ca cetatea se viziteaza doar in lunile iulie-august si ATENTIE!!!! IN NICIUN CAZ DUMINICA!!!! Normal ca eu m-am dus duminica, doar la manastire te duci in zi de sarbatoare, nu?? Asadar, dupa un drum lung prin mocirla imi explica cineva ca cetatea -care de altfel este indicata ca obiectiv turistic- nu se viziteaza, si ca totusi, m-ar fi dus pana la cetate daca veneam in cursul saptamanii, nu duminica!! Dar cel putin am vazut in rezervatie, pentru prima data in viata, veverite in plop, pe malul Dunarii. Pana acum nu am vazut in Dobrogea veverite! Amuzant a fost paznicul complexului care s-a plans ca veveritele sunt foarte rele, ca i-au furat nucile :) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Pai maine e duminica ce rost are daca nu se poate trece? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Maine, 25.10.2009 ... mergem la PACUIUL LUI SOARE! ! Din pacate eu unul nu pot fi prezent (obigatii sociale) ,dar oricum , de on road sunt satul asa ca pierderea nu e mare. :) Astept continuarea de la Negru Voda spre Canaraua Fetii.Weekend cat mai placut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu vreau pe plaja....pina la Vadu..sa ma nisipesc un pic....ca de namolit m-am namolit! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu vreau pe plaja....pina la Vadu..sa ma nisipesc un pic....ca de namolit m-am namolit! La Vadu este o pescarie foarte "gustoasa" ... Am fost acum o luna si revenim cu placere de fiecare data! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate