Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

Au venit sa ne salute ,inainte de plecare si colegii @plummer si @nivaforever & sotia

Corect! La componenta gastii am uitat sa trec si 2Matiz-uri ... doar pana in Peco, dar sincer puteau sa faca tot traseul fara probleme! Dacia, urmat de Matiz sunt cele "off-roader-e" romanesti atat de utile si folositoare la casa omului! Am inteles ca Niva este ranita, ii urez insanatosire grabnica si lui Plummer mult noroc pentru a gasi masina dorita!

Imi cer scuze, eu nu prea am socializat, eram dornic sa ma plimb cu masina, inca nu am trecut de entuziasmul inceputului!

Intrebare: CINE MERGE DUMINICA LA PLIMBARE?

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Normal ca am facut o tura scurta (2 ore) si astazi ... am vrut sa arat unui prieten ce poate masina ... si a putut ... Am fost pe langa lacul Siutghiol ... pana dincolo de Palazu ... am coborat si urcat dealurile de langa service-ul Skoda ... unde am reusit sa sperii 2 iepuri ... Apoi am trecut peste DN ... si am intrat la ultimul giratoriu pe camp ... toate bune si frumoase ... pana in spate la BMW ... acolo am gasit un super loc de joaca! Urcari si coborari in trepte si cel mai important un parau ... plin de noroi ... acum masina are mocirla si in masina!

100% ADRENALINA!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Poze?

Dar tu ai suspect de mult timp liber :ha: :ha: :ha:

:bravo un adevarat scouter :h5

Fara poze ... era o tura scurta ... dar a fost cea mai tare de pana acum!

Din pacate sau din fericire ... sunt sef ... deci nu stiu sa fac nimic ... doar sa-mi iau liber! :)

Sunt foarte fericit de noua achizitie ... sper sa tina saraca masina la tratamentul pe care il urmeaza!

Viitoarea intalnire o facem aici, dar pe zi!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Va ginditi la o iesire pentru duminica saptamina aceasta? Ia sa vad cine rezista "tentatiei"?! :wink: Duminica vreau sa fac o iesire la peste pe Dunare la Capidava mai precis pe insula aflata linga aceasta localitate. In perioada asta apa este scazuta, se poate trece fara probleme de pe mal pe insula. Zona este superba, excelenta pentru un gratar la sfirsit de saptamina. Pentru amatorii de offroad recomand traseul Constanta, M. Kogalniceanu, Crucea (pe E60), dupa care, se paraseste asfaltul, se trec dealurile de la Crucea, sau se poate trece prin valea dintre dealuri pe linga manastirea cu acelasi nume, si dupa aceea pe drumuri comunale, in principal macadam spre Baltagesti si Capidava. Ce ziceti, va bagati? Hai Stane, tupeu, rupe pisica si da-i tapla catre Dunare!

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Se mai aude ceva de iesirea de duminica spre Cheile Dobrogei? Vad ca nivaforever a lansat alta provocare. Nu ca n-as merge si eu la peste dar imi e ca nu mai prinde nimeni nimic cu mine in preajma. Eu nu stau in loc cum nu sta apa.Iar daca fac galagie sperii pestii. :)

Link spre comentariu

. . Pentru amatorii de offroad recomand traseul Constanta, M. Kogalniceanu, Crucea (pe E60), dupa care, se paraseste asfaltul, se trec dealurile de la Crucea, sau se poate trece prin valea dintre dealuri pe linga manastirea cu acelasi nume, si dupa aceea pe drumuri comunale, in principal macadam spre Baltagesti si Capidava. !

Misto traseul.Weekendul trecut m-a prins pe langa Crucea unde am dus un(o) arbitru la un meci de fotbal din zona(Pantelimon) si cat a durat meciul am inspectat zona.La plecare intre Galbiori si Crucea am facut stanga ,am urcat printr-o padurice pe un drumeag destul de circulat dar un pic anevoios pentru ca ploua, apoi dupa coama dealului am lasat drumul si m-am lansat printre terasele de acolo la nimereala, am tranversat o aratura proaspata cu gandul sa escaladez din nou o coama ce aparuse in stanga mea dupa ce am mers ceva in directia Constanta.Un paraias cam de un metru latime si cam la fel de adanc mi-a taiat un pic din elan avand in vedere faptul ca eram cu CR-V -ul (daca eram cu Niva ma aventuram sa gasesc un loc mai lesne de trecut) ,asa ca am luat pajistea din dreapta mea in vizor si in cateva minute am fost in Baltagesti unde am iesit la un drum de macadan si apoi la un moment dat am facut dreapta pe o sosea care m-a scos in sensul giratoriu de la Medgidia.A fost super.Si copilotului i-a placut.Era la prima experienta de acest gen si a ramas cam pe ganduri.Oricum , cert este ca i-a placut. Daca drumurile va poarta prin zona nu ezitati sa intrati.Terenul are mult potential.In rest sa auzim numai de bine.

P.S. Scuzele de rigoare pentru ca am postat doua posturi unul dupa altul,am vazut asta dupa ce am comis-o .Promit ca nu se va repeta. :sr

Link spre comentariu

Zona are potential, doar trebuie descoperita. Ar fi interesanta si zona de la Cotul Vaii pina la padurea Hagieni. Este o zona deluroasa, practic sunt coline calcaroase specifice Dobrogei ce inchid intre ele un mic "canion". Cam mult spus, dar la o scara redusa pate fi considerat si asa ceva. Iar in padurea Hagieni sunt o gramada de trasee ce merita incercate. Cine a fost prin zona poate sa confirme.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Zona are potential, doar trebuie descoperita. Ar fi interesanta si zona de la Cotul Vaii pina la padurea Hagieni. Este o zona deluroasa, practic sunt coline calcaroase specifice Dobrogei ce inchid intre ele un mic "canion". Cam mult spus, dar la o scara redusa pate fi considerat si asa ceva. Iar in padurea Hagieni sunt o gramada de trasee ce merita incercate. Cine a fost prin zona poate sa confirme.

Ce sa mai spun !Asta este terenul meu de joaca.Este curtea mea.De-ar putea vorbi dealurile si vaile astea cate s-ar auzi. ,,Canionul" (cu ghilimelele de rigoare )incepe practic chiar de la podul ce face legatura intre Mangalia si 2 Mai trece pe langa Limanu(unde este o interesanta pestera) spre Hagieni (si acolo in padure este o pestera destul de mare , sapata in stanca de oameni) apoi continua prin Albesti ,Vartop,Cotu Vaii ,Valcele si apoi trece in Bulgaria undeva langa satul Coroana.Undeva mai departe ,dincolo de Negru-Voda langa satul Cherchezu intra din nou in tara(nu sunt sigur daca e aceles fir-)si pleaca spre Viroaga ,Olteni ,Dumbraveni, s.a.md..Cu putina imaginatie ar iesi un frumos traseu de off road .Poate chiar si pentru concursuri.De ce nu.Data viitoare promit sa aduc poze din zona.

Link spre comentariu

Eu, in ultimii 2 ani m-am dat cu ATV-ul prin Dobrogea (15000km pe 3 ATV-uri) ... am facut multe trasee ... nu integral pe cel descris de GLV, dar la Dunare direct din Cta am ajuns de mai multe ori ... pentru ATV nu exista limite ...

http://www.youtube.com/user/ATVManiak

Dar cu masina si cu putina mea experienta ... sunt limite destul de multe ... insa impreuna le trecem ...

Pentru inceput, eu propun sa ramanem totusi la traseul propus de mine din urmatoarele motive: eu la peste nu merg, nu ma pricep si este o prima iesire de test, sa vedem impreuna ce si cum iese! Eu va rog sa veniti si daca ne tin masinile sunt sigur ca o sa iasa super!

Apoi mergem la GLV acasa! Zona este mirifica, superba, incredibila!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pentru inceput, eu propun sa ramanem totusi la traseul propus de mine din urmatoarele motive: eu la peste nu merg, nu ma pricep si este o prima iesire de test, sa vedem impreuna ce si cum iese! Eu va rog sa veniti si daca ne tin masinile sunt sigur ca o sa iasa super!

Apoi mergem la GLV acasa! Zona este mirifica, superba, incredibila!

Eu plec astazi din Bucuresti spre Cotu Vaii.Acolo nu prea mai am acces la internet, dar o sa las aici un nr de tel sa ma anunte si pe mine cineva daca se hotaraste ceva pentru duminica.Tel:0766590059.Va doresc un weekend placut .

Link spre comentariu

Eu plec astazi din Bucuresti spre Cotu Vaii.Acolo nu prea mai am acces la internet, dar o sa las aici un nr de tel sa ma anunte si pe mine cineva daca se hotaraste ceva pentru duminica.Tel:0766590059.Va doresc un weekend placut .

Eu merg sigur si incerc sa-l iau cu forta si pe Undercovered (Vitara), in rest nu stiu cine mai poate participa!

Deci ne vedem duminica la ora 10.00 la PetromV Pescarie si mergem spre Cheile Dobrogei!

Weekend-ul viitor sau urmatorul, cand poti si tu ... vreau sa vin in sud si sa facem toata latura sudica a Dobrogei sau doar ce consideri tu ca merita!

Proiectul meu cel mai ambitios este sa facem turul Dobrogei: 3-4 zile ... cu plecare de la Cta, Mangalia, Baneasa, Cernavoda, Macin, Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Histria, Cta!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pana la urma unde se merge?

Pot veni cu un prieten, amandoi cu masinile nepreparate?

Se poate pleca innapoi mai devreme?

Am mai zis: "ne vedem duminica la ora 10.00 la PetromV Pescarie si mergem spre Cheile Dobrogei"

Se poate veni cu orice masina 4x4!

Se poate pleca cand iesim la asfalt ... o sa fie traversari de drumuri asfaltate la maxim 30 minute!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Astazi am fost in acelasi loc, in spate la BMW ... dar am luat si aparatul foto cu mine!

Coborari si urcari in trepte!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Paraul cu mocirla! Mi-a dat cateva senzatii tari ... dar normal ca masina poate mai mult decat mine!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

In spate la fostul targ auto ... este o zona irigata ... toata apa se scurge intr-o mica vale ... noroi generos!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare