Ghiaurul Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Si eu ma bag!! Azi chiar m-am antrenat un pic pe la movila in portu' Tomis pe acolo :) A fost interesant pt ca noroiul era tare cleios :) Editat Februarie 16, 2010 de Ghiaurul Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Si eu ma bag!! Azi chiar m-am antrenat un pic pe la movila in portu' Tomis pe acolo :) A fost interesant pt ca noroiul era tare cleios :) He, he, he ! Duminica am incercat sa urc si eu pe movila cu CR-V ul meu dar am renuntat pentru ca cineva urcase inaintea mea iar santurile lasate de roti erau cam adanci si cam atingeam cu burta de pietre. Pentru sambata , ma bag si eu , pana in gat. Editat Februarie 16, 2010 de GLV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Si eu ma bag!! Azi chiar m-am antrenat un pic pe la movila in portu' Tomis pe acolo :) A fost interesant pt ca noroiul era tare cleios :) @ Cosmin: Tare..ai pus geanta pe frana ca sa-i faci poze? :ha::ypu Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghiaurul Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! @ Cosmin: Tare..ai pus geanta pe frana ca sa-i faci poze? :ha::ypu dap :)) exact!! bine statea si in viteza ca era pe 4x4 low dar la 15-20 sec mai scapa :wink: Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Nu mai tine! Trebuie sa-mi iau sufa cinetica, ocheti buni si hi-lift! Este minimul necesar pentru ca o iesire sa nu devina tragica! Vine ziua mea, mi le faceti cadou?! :ga Iar pe englezoaica/bulgaroaica trebuie sa montez un troliu! Pe 23.02.2010 este ziua mea ... implinesc 37 ani! Sunt inca tanar! Tineretea aceasta sper sa mai tina inca 37 ani! Cred ca am ramas datori cu padurea Basarabi. Gand la gand, cu bucurie! Ery, care cred ca lucreaza la SRI, ieri il alerga pe GLV prin Bucuresti si astazi pe mine prin Constanta, a surprins momentul cand fugeam la firma sa rezolv ultimile probleme. Graba era din alte motive ... doream sa gasesc un loc bun de gratar! Si am plecat ... padurea Basarabi ... este foarte frumos in padure, zapada, apa si mult noroi ... o placere ... acolo vom face un gratar sambata si tot acolo vom stinge focul cu ceva produse bahice! Apoi am facut o tura pe drumuri de tara, cunosc destul de bine zona ... dar vroiam sa vad cum se prezinta! Se prezinta tare murdar! Sunt zone cu zapada ... care sigur va tine pana in vara! Deci, sambata 20.02, ora 10.00 ne intalnim la Agigea dupa pod, adica faceti dreapta pe sub pod. Traseul este pe drum de tara pe langa Canal pe sus. Primul loc de joaca este acolo unde canalul face o curba spre dreapta (vezi poza), trecerea pe acolo a lasat urme de noroi pe masina si pe ghetele mele. nu pot sa spun de urmele maro din alta parte ... :) Apoi, ne continuam drumul pana la padurea Basarabi si mancam/ bem! Eu aduc ingredientele, dar nu am gratar! GLV ne poti ajuta tu cu minunea aia de gratar? Dupa ce ne jucam prin padure, bem si mancam ... cine vrea poate sa o ia pe asfalt ... restul mergem pe canal pe jos pe partea dreapta pana in Agigea. Drumul acesta este primul prezentat pe acest topic, facut de mine, Morsa si Undercover intr-o noapte! Acestea fiind spuse ... va astept pe toti! La gratar o sa fie pui, porc si mici, iar la bautura m-am gandit la bere ... daca doriti altceva, pot sa iau acum comanda! A ... sa nu uit de cadou ... normal ca vreau sufa cinetica ARB, dar daca nu va organizati (vedeti ca sunt numerele de telefon pe aici) ... luati fiecare un ochet si iese de o sufa ... :ha ... Glumeam ... nu vreau cadouri, ci doar sa veniti toti! Editat Februarie 17, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ana bee,am mai gasit un peste,eu sunt pe 5 martie dar o sa plec din tara :P Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pe 23.02.2010 este ziua mea ... implinesc 37 ani! Sunt inca tanar! Tineretea aceasta sper sa mai tina inca 37 ani! Gand la gand, cu bucurie! Ery, care cred ca lucreaza la SRI, ieri il alerga pe GLV prin Bucuresti si astazi pe mine prin Constanta, a surprins momentul cand fugeam la firma sa rezolv ultimile probleme. Graba era din alte motive ... doream sa gasesc un loc bun de gratar! Si am plecat ... padurea Basarabi ... este foarte frumos in padure, zapada, apa si mult noroi ... o placere ... acolo vom face un gratar sambata si tot acolo vom stinge focul cu ceva produse bahice! Apoi am facut o tura pe drumuri de tara, cunosc destul de bine zona ... dar vroiam sa vad cum se prezinta! Se prezinta tare murdar! Sunt zone cu zapada ... care sigur va tine pana in vara! Deci, sambata 20.02, ora 10.00 ne intalnim la Agigea dupa pod, adica faceti dreapta pe sub pod. Traseul este pe drum de tara pe langa Canal pe sus. Primul loc de joaca este acolo unde canalul face o curba spre dreapta (vezi poza), trecerea pe acolo a lasat urme de noroi pe masina si pe ghetele mele. nu pot sa spun de urmele maro din alta parte ... :) Apoi, ne continuam drumul pana la padurea Basarabi si mancam/ bem! Eu aduc ingredientele, dar nu am gratar! GLV ne poti ajuta tu cu minunea aia de gratar? Dupa ce ne jucam prin padure, bem si mancam ... cine vrea poate sa o ia pe asfalt ... restul mergem pe canal pe jos pe partea dreapta pana in Agigea. Drumul acesta este primul prezentat pe acest topic, facut de mine, Morsa si Undercover intr-o noapte! Acestea fiind spuse ... va astept pe toti! La gratar o sa fie pui, porc si mici, iar la bautura m-am gandit la bere ... daca doriti altceva, pot sa iau acum comanda! A ... sa nu uit de cadou ... normal ca vreau sufa cinetica ARB, dar daca nu va organizati (vedeti ca sunt numerele de telefon pe aici) ... luati fiecare un ochet si iese de o sufa ... :ha ... Glumeam ... nu vreau cadouri, ci doar sa veniti toti! Deci trebuie sa sarbatorim in avanpremiera ...Sa ne traiasca Forte ! :) Bineinteles ca vom fi prezenti cu to(n)tii sa ne mocirlim...sunt curios cine se sacrifica si ramane la gratar...:br Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Deci trebuie sa sarbatorim in avanpremiera ...Sa ne traiasca Forte ! :) Bineinteles ca vom fi prezenti cu to(n)tii sa ne mocirlim...sunt curios cine se sacrifica si ramane la gratar...:br Doamne, avem deja un voluntar ... cine se mai ofera?! ------------------------------------------------- 1. Un canal de irigatii plin cu zapada! 2. O balta ... dedicatie pentru GLV! 3-4. Locul de joaca ... nasol rau ... noroi si pante foarte accentuate ... 5. Drumul pe langa canal Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! 2. O balta ... dedicatie pentru GLV! Nu ,nu , nu.Din cate am observat pana acum baltile mi-au dat cele mai multe batai de cap.Natasha mea nu suporta apa.Electronica pe care o are este cam expusa in astfel de momente.Ca o bag eu cu japca in apa , e altceva.Mai vedem noi.Mai degraba este o rasfatare pentru IMS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ghiaurul ... vrem numarul de telefon sa-l punem la lista! Chiar te cheama Cosmin? Eu am zis asa pentru ca te-am confundat! Sorry! Cam mare coincidenta ... ma duc sa joc la loto! -------------------------------------------------------------- Plimbarea de sambata este fara zgarieturi, in padurea Basarabi ... nu ne bagam prea serios ... vor fi doar speciale vizibile de la gratar ... Cine nu ajunge la ora 10 la Agigea ... il asteptam la ora 13 la gratar in padurea Basarabi in Poiana de la Fantanita! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Roger, bine ai venit! Sa-ti traiasca "nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi"! Polarisul ce mai face?! Lasa aici numarul de telefon pentru iesiri cu auto4x4! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roger Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! 0726309944-roger.Momentan am niste probleme cu franele pe spate dar sper sa le rezolv si sa va insotesc.Polarisul este bine sta in garaj astept timp mai bun ptr noroiala...:wink: nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! LA MULTI ANI musiu Forte! ... Sambata ajut eu la gratar nu-i bai. :x Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghiaurul Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ghiaurul ... vrem numarul de telefon sa-l punem la lista! Chiar te cheama Cosmin? Eu am zis asa pentru ca te-am confundat! Sorry! Cam mare coincidenta ... ma duc sa joc la loto! -------------------------------------------------------------- Dap mare confuzie..... intradevar Cosmin ma cheama si stiu si cu care COSMIN m-ai confundat :wink: da nu-i bai. Nr meu de tel este 0744.80.1993. PS. mi-a placut acel apropo legat de CADO :) eu unu sunt de acord si astept pe initiator sa ma sune. Oricum sa fim sinceri :) de acel cadou sunt sigur ca v-om beneficia totzi!!!!:ypu Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! LA MULTI ANI musiu Forte! ... Sambata ajut eu la gratar nu-i bai. :x Ok Ery,ai nevoie de niscai lichide famabile ? Inafara de cele ptr aprinsul focului.. :2dr Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Doamne, avem deja un voluntar ... cine se mai ofera?! ------------------------------------------------- 1. Un canal de irigatii plin cu zapada! 2. O balta ... dedicatie pentru GLV! 3-4. Locul de joaca ... nasol rau ... noroi si pante foarte accentuate ... 5. Drumul pe langa canal La canalul de irigatii il astept pe Mighty Sammy sa ne arate ce poate :) Eu am incercat data trecuta si a zis lumea ca nu e buna masina ca ramane...asa ca de data asta asist...ca sa iasa si masinea mea in top 3 :ha: Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La canalul de irigatii il astept pe Mighty Sammy sa ne arate ce poate :) Eu am incercat data trecuta si a zis lumea ca nu e buna masina ca ramane...asa ca de data asta asist...ca sa iasa si masinea mea in top 3 :ha: Canalul de irigatii este o capcana ... are inaltime, mai bine zis adancime de 2-5 metri ... nimeni nu trece pe acolo pana in vara! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Stai linistit ca nu tb neaparat cinetica sau ARB, deci de cati m vrei sa fie?ca banuiesc ca nu vrei sufa de copac, ca nu exista troliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :banana La Multi Ani @Forte ... cu scuzele de rigoare pt intarziere .. :h5 :ypu ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :banana La Multi Ani @Forte ... cu scuzele de rigoare pt intarziere .. :h5 :ypu Nu ai intarziat deloc.De fapt au luat-o altii un pic inainte. Abia pe 23-02 e ziua lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Buna si o sufa de copac, bun si un ochet! Manusi sau cizme ar fi excelente! Sufa cinetica a fost o gluma! Am vrut sa spun ca nu sunt adeptul cadourilor clasice! Noi, pentru ca suntem legati de o pasiunea comuna ... visam la anumite obiecte foarte utile in momente disperate! Sunt o gramada de lucruri extrem de utile pe care trebuie sa le ai in masina! Vezi topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=506732 Nu trebuie sa aduceti nimic! Repet, a fost doar o gluma! Vreau doar sa veniti, mai ales cei care au reusit sa vina mai rar! Editat Februarie 17, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! deci fara cadou nu avem ce cauta , zic bine? :ha: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata 20.02, ora 10.00 ne intalnim la Agigea, imediat dupa pod faceti dreapta! Traseul este pe drum de tara pe langa canal pe sus. Primul loc de joaca este acolo unde canalul face o curba spre dreapta. Apoi, ne continuam drumul pana la padurea Basarabi si in poiana de la Fantanita facem un gratar. Cine nu vine de la inceput, ne poate gasi aici dupa ora 13! Se poate ajunge cu orice masina, este asfalt! Dupa ce ne jucam prin padure, bem si mancam ... cine vrea, poate sa o ia pe asfalt ... restul mergem pe canal pe jos pe partea dreapta pana in Agigea. Pe 23.02 este ziua mea, dar este marti si eu simt ca traiesc doar sambata! :) Eu vreau sa-mi sarbatoresc ziua de nastere cu voi! Este placerea mea! Nu vreau cadouri, vreau doar sa participati! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa ne traiesti Forte! eu sunt in spital (ieri mi-am scos tijele din mana si din picior). Toate-s bune, dar nu stiu daca reusesc sa scap pana sambata :) Oricum, daca ies, poate pe post de copilot sa vin :) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate