Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

M-am intilnit pe drum cu BODI...de fapt el m-a vazut:h5

Avea masina cabrio si murdara toata...deci distractia a fost pe masura.

Scuze de lipsa ...dar am fost cu treaba....nino-nino:ha:

Abia acum am ajuns acasa...

Sa va fie de bine!:cl si inca odata LA MULTI ANI MARIUS!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru cei care au lipsit pun fara mila o poza ...

Va multumesc! A fost super, vreme frumoasa ca mine :ha:, companie de inalta clasa :jp1, mancare mai am pentru o saptamana :k si bautura pentru o luna :be!

Am fost 14 masini (11 4x4 si doar 8 au participat la off-road) si peste 30 de persoane! Am fost o gasca impresionanta: program special - catarari 4x4, lansari baloane si fumigene! Astazi am urcat cu masina, unde ieri nici nu gandeam!

:10 pentru Simex-urile de pe Niva ... imensa schimbarea!

Eu m-am simtit super si va multumesc din nou!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Wawwwww..ce poza.....piei isipita !!!!! ......in postul Pastelui ....parca aud "pacatoasele ispite" cum sfiriie pe gratar :ha:. Va dati seama de cite beri :x e nevoie ca sa "spalati pacatele"? :2dr:2dr:2dr Sa va fie de bine, felicitari pentru iesire si inca odata LA MULTI ANI !!!!!

Da' care-i treaba cu Simex-ul pe Niva????? Sunt tare curios, puteti face o comparatie? Ce dimensiuni au avut anvelopele? Tot pe 16" sau pe 15" pe jante de Samurai?

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Niva ... iarasi eroina ... Natasha bruneta a furat/imprumutat rotile de la blonda. Naravul a ramas acelasi ... adica tot ce pare imposibil, trebuie incercat si in general reuseste sa treaca fara mari probleme! Incercam si noi ... dar ...

Asa ca sosonii SIMEX 195/80/R15 ... au fost pansament pentru tura de data trecuta! Innoirea i-a daunat grupului spate, dar nu-i bai ... piesele sunt foarte ieftine! Cu aceasta ocazie ii uram insanatosire grabnica Natashei, ca GLV nu se mai face bine!

Pentru inceput am pus un singur film ... cu al meu

... iarasi m-a surprins ... a urcat unde doar Niva a putut sa urce ...

Poze multe cu noi toti!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Marius, ai zgaaaaariat masina !!! :ha:

Ai avut ceva combustibil in vene :x :2dr ca sa urci pe acolo :br

Eram odata la un gratar in acelasi loc si unul care tot asa se impartasise :x a urcat aproape trei sferturi din panta aia cu un Ford Taunus cu tractiune spate pina a pierdut tractiunea din cauza caucioacelor de strada ... practic rotile se invarteau in gol.

Oricum vad ca a fost o petrecere pe cinste ... pe masura ce vad pozele imi pare din ce in ce mai rau ca nu am putut veni ...

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

niva a lasat iar o impresie buna :br. pe unde a putut urca niva nu a reusit nimeni.... exceptand suzuki kingquad. a urcat exact pe unde urcam cu atevul . e filmuletu de o calitate proasta ( filmat cu tel) dar se vede cat de grea era urcarea.

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

niva a lasat iar o impresie buna :br. pe unde a putut urca niva nu a reusit nimeni.... exceptand suzuki kingquad. a urcat exact pe unde urcam cu atevul . e filmuletu de o calitate proasta ( filmat cu tel) dar se vede cat de grea era urcarea.

ce muzica se aude in fundal?

Link spre comentariu

La muzica nu ne-am gandit, dar noroc cu Bodi ... are o scula imensa in portbagaj! Asa ca am ascultat muzica de club si un pic de rock ... Pana pe la ora 16 am fost doar noi in poienita ... apoi au aparut si cativa bastinasi dornici de miscare, adica alergau o minge, in timp ce ascultau o chestie zgomotoasa ... cum bine se aude in filmul lui Undercover ...

Si acum vestea buna .... lucrez la RUSSIAN GIRL MOVIES!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Hop si eu p'aici.Vad ca v-ati mai bagat in teren dupa ce am plecat schiopatand spre casa.Oricum Natasei mele nu-i prea place apa.Asa ca spre binele ei am fost nevoit sa plec.Satelitii pe spate erau sparti si pinionul de atac cam zdrentuit.In rest nimic grav.O zi superba si care ar putea fi un gen de iesire pe care sa-l exersam macar o data pe luna.Aviz amatorilor.Cine urmeaza sa fie sarbatorit?:2dr

L

Si acum vestea buna .... lucrez la RUSSIAN GIRL MOVIES!

E ceea ce cred eu ca este?:banana

Link spre comentariu

Marius ,saptamana viitoare asteptam sa fii tu eroul...arata-ne ce poate Jimny la apa...

Dovada ca totul e posibil :tr

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu

Ieri, duminica am facut o plimbare lunga ... Jurilovca-Enisala-Babadag! Este o zona foarte buna de off-road, padurea este deasa, dar are si drumuri pentru auto, iar dealurile din zona sunt extraordinare! Ne putem bucura de toate acestea intr-o sambata ... eu propun 6 martie, luati si fetele si puteti spune ca este cadou de 8 martie! Padurea este plina de flori!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare