Forte Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mai am filme, dar inca nu am avut timp de ele! Pe primul deal, cel din stanga, eu nu am incercat, dar a incercat IMS-ul si Bodi cu Vitara ... s-au intors pe la un sfert de deal, in schimb a reusit Undercover pe Suzuki KingQuad! Al doilea deal, cel din dreapta l-am urcat si eu de 3 ori si l-am coborat tot de 3 ori, nici acesta nu a fost cucerit de ceilalti pentru ca era plin de copaci cu tepi si noroi ... majoritatea s-au oprit la minutul 0.25 din film! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mai am filme, dar inca nu am avut timp de ele! Pe primul deal, cel din stanga, eu nu am incercat, dar a incercat IMS-ul si Bodi cu Vitara ... s-au intors pe la un sfert de deal, in schimb a reusit Undercover pe Suzuki KingQuad! Al doilea deal, cel din dreapta l-am urcat si eu de 3 ori si l-am coborat tot de 3 ori, nici acesta nu a fost cucerit de ceilalti pentru ca era plin de copaci cu tepi si noroi ... majoritatea s-au oprit la minutul 0.25 din film! S-a vazut clar avantajul masinilor usoare la urcarile cu pante abrupte.Nici Ims-ul meu si nici Jeepul nu au urcat,ciudat este ca nu a reusit nici Gabi cu Samuraiul care este destul de usor. Btw,azi am pus masina pe TAR ca fapt divers,si are 1800 kg cu rezervorul jumatate plin( sau gol ) ... Oricum,ptr tehnica avansata a anilor 69( care de fapt sunt chiar anii 50) sunt multumit de performantele ei actuale:old Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La Multi Ani Forte ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La Multi Ani Forte!!!:Gr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani marius! suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani Marius !!! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani domnule Dinu ...multa sanatate ca-i mai buna decat toate !:y Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani, Marius! Sa fii sanatos, linistit si in putere.:gr1 KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La Multi Ani si din partea mea Marius ... :h5 Sanatate multa si fericire iti doresc alaturi de familie si de noi :2dr:ypu Sa traiesti 1000 de ani :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pflu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani , Marius , forte !!! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! MULTI ANI :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani! Marius Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc din suflet! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roger Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani Dl Marius!!! Sa traiesti, sa fii sanatos si sa te bucuri de utilaje...:k nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc mult! Din pacate, sambata viitoare stau acasa ... adica fara iesire pe 27.02! Pe 06.03 vrem sa mergem la Babadag/Enisala! De la iubita mea sotie am primit o camera video HD pentru sporturi extreme! Doar 3 minute inseamna 200Mb in format MP4, am facut conversie la AVI si dupa ce am scazut calitatea am ajuns la un fisier de 100Mb! Calitatea maxima se poate vedea doar pe PC! Sper sa reusesc sa redau cat mai exact senzatia reala pe filmarile postate pe YouTube! Sport extrem! Editat Februarie 24, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Cat a costat camera?ca am gasit si eu la 270 euro si cam vreau s-o iau.Si care gopro este? ca sunt mai 4 tipuri.Este asta? naked: http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=33 Editat Februarie 25, 2010 de BODI Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Este camera aceasta: http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=30# Cumparata de aici: http://www.f64.ro/gopro-motorsport-hero-hd-wide-170-camera-video-de-actiune-filmare-hd.html Pretul din Romania este pret de Romania! Dar are garantie 12luni si cu siguranta va avea nevoie de garantie! In weekend, camera va face scufundari! Sper sa o invat sa faca tot ce trebuie sa faca pentru ca sa merite aceasta caruta de bani! Deci luam si fetele si mergem la padurea Babadag-Cetatea Enisala pe 6 martie? Sau facem iarasi o speciala/un extrem pe langa casa? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Este camera aceasta: http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=30# Cumparata de aici: http://www.f64.ro/gopro-motorsport-hero-hd-wide-170-camera-video-de-actiune-filmare-hd.html Pretul din Romania este pret de Romania! Dar are garantie 12luni si cu siguranta va avea nevoie de garantie! In weekend, camera va face scufundari! Sper sa o invat sa faca tot ce trebuie sa faca pentru ca sa merite aceasta caruta de bani! Deci luam si fetele si mergem la padurea Babadag-Cetatea Enisala pe 6 martie? Sau facem iarasi o speciala/un extrem pe langa casa? Cred ca ar trebui sa asteptam sa vedem cum se prezinta vremea si in cunostinta de cauza hotaram: Babadag sau pe langa casa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vedem noi cum este timpul pentru 6 Martie. Marius,are 12 luni garantie si la asta la care am gasit-o :x deci se merita sa o iau cu banii aia.o sa vad ce fac,ca raman in pom daca dau banii astia :2dr . Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Vedem noi cum este timpul pentru 6 Martie. Marius,are 12 luni garantie si la asta la care am gasit-o :x deci se merita sa o iau cu banii aia.o sa vad ce fac,ca raman in pom daca dau banii astia :2dr . Sincer ... eu zic ca nu merita ... doar daca esti un pic nebun ... adica cum sunt eu! Daca ai nevoie, ti-o imprumut eu pe a mea! Am reusit sa iau 4 filme HD in format MP4, din interior si exterior, le-am editat si montat intr-un singur film in format AVI! S-a pierdut din calitate, dar tot se vede bine! Asa vor arata filmele pe viitor! La viitoarea iesire ... la START primiti camera si o predati la FINISH ... faceti proba de trial in timp cat mai scurt si gata materialul ... Eu lucrez cu materialul clientului ... Aveti grija sa nu va emotionati, stiind ca toata planeta va privi, sa uitati piciorul apasat pe acceleratie ... folositi si frana si mai dati din cand in cand si de volan ... nu este nici o problema sa ocoliti ... nu trasati o linie dreapta imaginara si pe aici este drumul vostru, ca pe acolo nu a trecut nimeni niciodata! Si asa continua povestile cu modificarile de personalitate in fata unei camere video ... oare cate blonde si brunete vor vedea aceste filme ... Nu ... nu am baut nimic ... dar este mult prea liniste pe aici! :happy Si un film in format MP4 HD direct din camera! Editat Februarie 25, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! dupa ce am ratat ceva filmari datorita aburiri lentilei cred ca asta http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=37 e ceva folositor... si tie cred ca ti-ar trebui mai ales in umezeala de pe malul marii jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Marius,sa faci un filmulet si noaptea sa vedem ce-i poate. Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Stiu camera, e super scula. Am folosit-o si eu la ski, e a unui tovaras. S-a comportat incredibil, am izbit-o de zapada (ghiciti cum :y) si nici macar nu s-a intrerupt filmarea, am sters-o de zapada si sange, glumesc, zapada se topise deja :grin:, si a filmat perfect in continuare. S-o folosesti sanatos! Din ce am tot rasfoit pe net e cea mai sculata. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ce credeti ca juca aseara baiatul meu pe calculator? Ce o sa facem noi weekendul ce vine.Off road de la tastatura: http://jocuri.woow.ro/joaca-rocky-rider-fullscreen-2477.html?refresh=1 http://www.jocuri-acasa.ro/joaca/masini-offroad-1250.html http://www.jocuri-masini.com.ro/jocuri-masini-noi/ice-racer.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :ha: ce tareee; io care nu jucam jocuri pe calculator.. le-am bagat la fovorites, si sa vezi de-acum incolo joaca..:ha: "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate