Forte Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cate broaste sunt in poza? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa incepem cu finalul ... in timp ce se auzea din statii: Cristina-Cristina ... Gabi alerga spre ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu am timp acum sa editez filmele, dar am pus pe net un film ... direct din camera ... eu eram razna dupa 9 ore de off-road: Si toate pozele: http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100828%20Babadag%20Enisala%20Argamum%20Histria%20Vadu/ Dupa cum se poate vedea, am avut padure, cai ferate, santuri, urcari, coborari, mult praf(vezi foto din postul anterior), putin noroi, apa(vezi filmul) si multa voie buna! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! am sperat pana in ultima clipa ca voi fi liber sambata dimineata si va fac o surpriza :grin: nu a fost asa, am avut dimineata ocupata ... dar macar dupa-amiaza am incarcat familionul in masinuta si am facut o iesire scurta de fapt am iesit in fiecare week-end ... cat mi-a permis timpul abia astept o iesire in formatie mai numeroasa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vine toamna si poate reusim sa strangem gasca mare din iarna-primavara! Dar sa va spun pe unde am fost! Am plecat la 9 din Cta, asa ca la ora 10 eram deja in Padurea Babadag! Am intrat pe un drum liber in padure, dupa cum stiti toate sunt blocate de bariere si/sau santuri si am ajuns la statia feroviara CODRU ... dezafectata ... trecand peste linii am intrat in padurea salbatica ... tinta localitatea Visterna, dar am ales drumul cel mai lung ... am urcat, coborat ... am vazut padure tanara si padure batrana, dar cel mai important ... am vazut 2 caprioare (vezi foto) ... Toata aceasta plimbare a lasat urme pe masina, Suzuki-urile erau obisnuite, dar si Toyota incepe sa se invete cu zgarieturile ... pretul platit este mic avand in vedere ce locuri minunate am vazut! Ajunsi la Visterna, am avut a doua oara noroc, bariera de la drumul forestier era deschisa asa ca am atacat partea a doua a padurii ... iarasi drumuri ... iarasi am serpuit prin padure, evitand sa iesim cand ajungeam la margine, vroiam sa ne bucuram cat mai mult de ea! Pentru a iesi din padure, peste sant ... a trebuit sa sapam ca sa treaca si toba Toyotei, care infingandu-se in pamant ... ii lua rasuflarea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Despre Enisala sau Heracleea ... pe care o mai vazusem ... nu va pot spune mare lucru, dar dealurile din apropiere si mai ales malul lacului au fost o frumoasa provocare ... am exersat mersul cu inclinare laterala, pana mintile noastre au cedat, nu si masinile! .... Nu o data am spus, ce pacat ca nu exista un astfel de loc mai aproape de Cta ... cred ca zilnic mi-as fi facut timp de 1-2 ore de off-road! Apoi am urcat pe deal ... pana la antene si ne-am bucurat de privelistea spre lac si spre locul de antrenament al tancurilor ... coborand am ajuns pe marginea lacului ... unde am gasit 2 pescari, care prindeau cu mana pestii ametiti care inotau la suprafata(vezi foto)! Cetatea de la Jurilovca, Argamum ... am vazut-o in viteza, mai interesant fiind lacul foarte agitat si tulburat! Aici am vazut multe broaste, dupa cum ati vazut in poza pusa mai sus! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Tot la Argamum ... am intalnit un personaj, "traieste" la oras, dar cu adevarat traieste doar departe de oras! :ih Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se facuse tarziu ... refrenul Cristina-Cristina incepea sa se auda din ce in ce mai tare ... Gabi trebuia sa fie in Mangalia la ora 18.30 ... facem o mica sedinta, renuntam la masa de peste de la Lunca si decidem sa mergem pe drumul cel mai scurt spre Vadu ... adica off-road ... Baia, Sinoie, canale, iarasi canale ... mici, dar rele ... si in sfarsit Cetatea Histria ... apoi rally-raid pana la Vadu ... cand alergau masinile vedeai un nor de praf, care se intreupea cand acestea sareau si apoi o explozie de praf cand cadea masina ... Cand am ajuns la eram deja dopati cu adrenalina. Iarasi foarte repede atacam scurtatura spre Corbu si ne despartim de Gabi, noi mergem la Cherhanaua Corbu, sa mancam pisica de mare, oare era comestibila?! El merge acasa ... unde scapa nepedepsit ... desi era foarte vinovat, ne alergase pe noi! Concluzia: mai spre toamna, facem gasca mare si mergem din nou ... merita! Dar daca se poate intr-o zi cu ploaie sau dupa ploaie! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Si track-ul GPS de la Padurea Babadag la Cetatea Argamum: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Frumoase iesiri , ce se anunta pentru saptamana urmatoare ? Intreb pentru ca am in sfarsit liber si vreau sa cunosc gasca > Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa va fie de bine.Vad ca v-ati alergat sambata nu gluma.Gabi vad ca-ti sta bine in haine de beduin.:wink: Mai am si eu doua weekend-uri ocupate si dupa aia revin cu norma intreaga la iesiri. Mi-e dor de ploaie ca de ...:top(Natasha) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Frumoase iesiri , ce se anunta pentru saptamana urmatoare ? Intreb pentru ca am in sfarsit liber si vreau sa cunosc gasca > Sa va fie de bine.Vad ca v-ati alergat sambata nu gluma.Gabi vad ca-ti sta bine in haine de beduin.:wink: Mai am si eu doua weekend-uri ocupate si dupa aia revin cu norma intreaga la iesiri. Mi-e dor de ploaie ca de ...:top(Natasha) Din pacate sau din "fericire", in urmatoarele 2 saptamani nu o sa iesim! Unele din motive sunt: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Suzuki Fest 2010 Dar in principal, se termina vacanta, incepe scoala si avem multa treaba! Viitoarea iesire este pe 18.09.2010, pe traseul Cernavoda-Harsova: plimbare & trial & rally-raid la intoarcere, sper sa nu fie si cu scufundari in Dunare! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi ... m-am sacrificat si mi-am plimbat rudele venite in vizita prin Dobrogea ... pentru ca eram 6 si nu incapeam in Jimny, am apelat la o masina cu 7 locuri, din pacate ... nu TOYOTA, ci un banal Opel Zafira! Am plecat din Cta tarziu, pentru ca desi este inca vacanta ... mai trebuie sa si muncim, am pregatit un traseu cu 90% asfalt, peste 200km ... nu am apucat sa-l facem pe tot, dar am reusit ce este mai jos: http://www.bikemap.net/route/681448 Partea de off-road a fost intre Magura si Olteni, incredibil, desi am avut emotii cu Zafira ... m-am descurcat excelent! Adica ... masina s-a descurcat! Dupa cum se zice ... "masina poate mai mult decat soferul" sau "piesa cea mai importanta din masina este soferul" Ca la fiecare plimbare cu familia, am cules fructe ... de data aceasta nuci! Este foarte distractiv pentru cei mici! Sa va mai spun ceva de Padurea de la Dumbraveni ... Doamne cat de mare este! In Dobromiru din Deal am intrebat de Valea Tapului si toti au zis ca nu se poate ajunge ... Voi credeti ca acest raspuns m-a facut sa ma intorc din drum?! Pentru ca am avut putin timp la dispozitie si pentru ca nu am avut masina 4x4 ... am ramas cu dorinta de a reveni in zona, desi multe zone deja le stiu ... dar este chiar foarte frumos! CONCLUZII: 1. Mai vreau sa mergem in SUD! 2. Cine nu are inca o masina 4x4, daca doreste sa exploreze Dobrogea o poate face, sunt multe drumuri comunale, de tara, cu piatra sau pamant, pe care poti merge fara probleme daca este uscat! Acum este foarte uscat si din pacate foarte mult praf! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc de aprecieri @Forte :h5 Ai foarte mare dreptate, "personajul" traieste la oras, dar cel mai bine se simte afara din oras :grin: Sa va fie de bine :h5 :br Salutari tuturor Ps : Cat de prafuit aratam pe o scara de la 1 la 10 ? :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ps : Cat de prafuit aratam pe o scara de la 1 la 10 ? :ha: 10! Erai foarte prafuit de stat la birou! Sfatul: iesi afara! Abia astept o iesire mare ... cu toata lumea! P.S. Ma bucur mult ca te-am vazut! Ce mica-i lumea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Din pacate sau din "fericire", in urmatoarele 2 saptamani nu o sa iesim! Unele din motive sunt: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Suzuki Fest 2010 Dar in principal, se termina vacanta, incepe scoala si avem multa treaba! Viitoarea iesire este pe 18.09.2010, pe traseul Cernavoda-Harsova: plimbare & trial & rally-raid la intoarcere, sper sa nu fie si cu scufundari in Dunare! Doamne ce frumos a fost in weekend la Buzau! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55339&page=10 Deja ma urasc pentru ca am stat acasa! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Duminica am iesit de unul singur pe coclauri.Am mai inspectat locurile pentru expeditiile viitoare.La Zorile am avut un pic de furca cu o coborare dar am rezolvat-o . Cateva poze cu Godzilla in misiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am gasit in calculator o poza din vremurile bune de altadata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Culmea este ca am si scos-o ... defapt ... eu eram la volan si GLV la funie ... ei trei au tras si Jimny a iesit! Mai era putin si scoteam si NIVA! Vine octombrie si ne facem de cap! Stai linistit! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Da sa vina odata ca m-am plictisit. Si poate mai scap si de nunti. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi m-am pregatit pentru SuzukiFest! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am avut parte de un weekend romantic: Suzuki Fest 2010 M-am simtit super bine, abia astept sa mai particip la o astfel de intalnire, dar nu fara voi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! S-ar putea sa fie ultima intalnire la care participi ... de acum intereseaza-te unde se tine Toyota Mega Fest :ha: ... cat despre noi ... nu ne cumparam Suzuki ca nu-i asa bun :grin: Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pana sa devina Toyota o certitudine ... sunt doar vise! Dar sa continuam cu povestile de la Suzuki Fest 2010: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=615882#post615882 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Programul meu zilnic incepe la ora 7.50 cu aruncatul copiilor in fata scolii, apoi zilnic am de ridicat un colet pentru firma de la intrarea in Mamaia, dupa care mi-am pus benzina, nu plinul ... ca este din ce in ce mai scumpa! Am luat-o incetisor prin Mamaia pustie ... marea si lacul erau ca o balta, nu adia vantul si nu era nici cel mai mic val, o doamna era singura persoana care statea in costum de baie, in rest pustiu ... erau cativa muncitori care stergeau urmele sezonului estival ... Brusc mi s-a facut dor de plaja, presuspun ca apa inca este buna ... asa ca nu uitati de plaja, mare si off-road! Sambata muncesc, dar pentru duminica ... dupa ora 12 as fi interesat de o tura pe nisip incepand cu Mamaia pana la Navodari si apoi Corbu si in final la Vadu ... vremea se anunta frumoasa! P.S. Propun acest program pentru a-mi scoate din cap, ideile sinucigase, vroaim sa strangem gasca si sa mergem la un off-road usor prin Bulgaria, sa iau si eu Toyota si sa vad ce poate! Cel mai tare ma roade, daca este ok ... avand in vedere numeroasele experiente negative cu masini second-hand! Dar fara acte, cu numere de Anglia si cu politisti bulgari in zona ... riscurile sunt mult prea mari! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate