ionutzt Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 te asteptam:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 (editat) Re: Suzuki Fest 2010 pana acum pe site s-au inscris: gabi vitara forte cristea radu dream_car sese tutuianu robert vitalies romeo jantea mrjv samuradu kermit hermeneanu marius estelle va asateptam in continuare sa va inscrieti si pe site. :tk Editat August 30, 2010 de ionutzt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
estelle Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ionutzt m-ai trecut de doua ori :wink:. anca_maria13 si estelle sunt una si aceeasi persoana. mai bine zis o persoana cu multe nume:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ionutzt m-ai trecut de doua ori :wink:. anca_maria13 si estelle sunt una si aceeasi persoana. mai bine zis o persoana cu multe nume:grin: Adica ai doua ID-uri pe acest forum ? Nu poti avea decat unul singur, conform Regulamentului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ionutzt m-ai trecut de doua ori :wink:. anca_maria13 si estelle sunt una si aceeasi persoana. mai bine zis o persoana cu multe nume:grin: offtopic...Astrale....asta-i dubla personalitate :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Adica ai doua ID-uri pe acest forum ? Nu poti avea decat unul singur, conform Regulamentului..... Salut. S-a inteles gresit. estelle este nick-ul de pe forum , iar anca_maria 13 este adresa de mail :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Ce sa mai zic....."estelle" exista pe forum, dar "anca_maria13", n-am gasit.......it`s a kind of magic ! :ha: LE : Ok sese !:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 (editat) Re: Suzuki Fest 2010 ok sorry:wink: am remediat. ma bucuram ca vii sa te dai si tu . cu sami al tau. @ sese. cum stai cu sami al tau??! pana acum pe site s-au inscris: gabi vitara forte cristea radu dream_car sese tutuianu robert vitalies romeo jantea mrjv samuradu kermit hermeneanu marius estelle anajorza semaca Editat August 30, 2010 de ionutzt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ok sorry:wink: am remediat. ma bucuram ca vii sa te dai si tu . cu sami al tau. @ sese. cum stai cu sami al tau??! pana acum pe site s-au inscris: gabi vitara forte cristea radu dream_car sese tutuianu robert vitalies romeo jantea mrjv samuradu kermit hermeneanu marius estelle anajorza semaca Suzi Quatro e pe masa de operatii si sper sa fie gata pana miercurea viitoare pentru test run:ha::ha::ha:. Daca nu reusesc, o pun cu toate piesele sus pe platforma si sigur gasesc ceva oameni care se pricep la Samuraie pe acolo :2dr. PS: ca ultima solutie ....mai cumpar un samurai si tot vin ( nu va scapati de mine) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Ma uit cu jind cum va tot stringeti la cel mai faina intilnire a suzukistilor si simpatizantilor. Va invidiez pe toti. Distractie placuta si asteptam cu interes poze si povesti. Dati tare in ficat si in rinichi cit se mai poate :grin: O sa revin in curind cu poze de la intilnirea suzukistilor din Cehia, pe unde am dat o tura simbata. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 vin si eu :2dr Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Timi si Crinu - present as usual ! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 (editat) Re: Suzuki Fest 2010 Discutiile off-topic s-au mutat aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55682 Editat Septembrie 1, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 pana acum pe site s-au inscris: gabi vitara forte cristea radu dream_car sese tutuianu robert vitalies romeo jantea mrjv samuradu kermit hermeneanu marius estelle anajorza semaca timeea abri csaba abri sandor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ma bucur pentru voi,asi veni si eu dar atunci ma intorc de la mare. ramane pe data viitoare.:grin: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mai sunt 7 zile pan incepe Suzuki Fest:banana:banana:banana Mai am doar 7 zile sa termin masina:ha::ha::ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mai sunt 7 zile pan incepe Suzuki Fest:banana:banana:banana Mai am doar 7 zile sa termin masina:ha::ha::ha: Parca vad ca iar vii cu Pajero :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mai sunt 7 zile pan incepe Suzuki Fest:banana:banana:banana Mai am doar 7 zile sa termin masina:ha::ha::ha: tzuparu mi-a povestit faza in care era Suzi la Agnita Free Spritz. Cam cat ai avansat de atunci? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Salutare! Treceti-ma si pe mine pe lista:2dr Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 tzuparu mi-a povestit faza in care era Suzi la Agnita Free Spritz. Cam cat ai avansat de atunci? :x Suporti de telescoape fata sus trebuie modificati, sudat bumstopurile si conductele de frana si inca 23 de poziti de pe lista si sunt gata :grin:. PS; am un as in maneca .......e un samurai de vanzare aici pe la noi:ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Te-ai invatat de anul trecut?????? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Salutare! Treceti-ma si pe mine pe lista:2dr Bine ai revenit printre noi :h5 Te trec pe lista!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adifcb Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 salutare, daca aveti nevoie de o mana de ajutor la pregatiri, pot sa vin, dati un semn :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Ca de obicei, vin si eu. O rugaminte: vorbiti cu gaborul sa nu-mi re-deschidă dosarul:) Pentru fitzosi recomand hotelul Binder Bubbi. E cel mai tare din Ardeal. Pe bune. Sper ca ati luat legătura cu ei. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Cfantana ai primit pm de la mine? Legat de Suzuki fest... Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate