plummer Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Bine ai venit :cl :h5 Ia zi @forte cand ne mai vedem si noi ca baietii la un pahar de vorba ca deja s`a marit gasca si noi nu prea ne cunoastem intre noi :y :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La cererea publicului iubitor al fenomenului 4x4 ... fixam o intalnirea pentru joi la ora 20.00 la OMV de la Hotel Dobrogea, Hotel Oxford sau Campus ... Bem un ceai cald ... ca se simte nevoia si socializam sau "networking"! P.S. Plummer daca ma lasi singur ... te-am ... :dr3 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! mi-as dori si eu foarte mult sa ajung dar sunt plecat in concediu in Turcia, cand voi ajunge acasa voi revenii si eu cu pozele... Distractie placuta pentru cine merge! Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Lista cu NU POT: MMC, Georgei, Cipytu, SmartMind ... Lista cu MERG: Forte, GLV, Florin ... Sunt anuntate 4 zile de ploaie ... joi, vineri, sambata si duminica, temperaturi de maxim 15 grade ziua si sub 10 noaptea! Si acum partea naspha, daca ploua asa de mult ... oare mai reusim noi sa mergem prin namolul din lunca Dunarii?! Obligatoriu pentru sambata: haine de ploaie, cizme cauciuc, sufe, anvelope cat mai bune, provizii daca dormim in masinile intepenite in noroi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avantra Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Va salut! Insula Ialomitei este foarte frumoasa dar cand ploua, tinand cont ca toate drumurile sunt numai de pamant, este o adevarata aventura sa mergi pe ele. Teoretic pe diguri circulatia este interzisa dar practic toata lumea circula pe ele. Traseul propus de Forte este destul de lung. Numai pana la Alionte (de la Autostrada) sunt cam 25 km. Daca este noroi nu cred ca se poate face tot intr-o zi. Digurile cu noroi sunt foarte imprevizibile (poti aluneca oricand de pe ele) si pe alocuri de netrecut fara ajutor (sufa, troliu, etc) Pe insula nu cred ca poti manca si bea decat ce iti aduci de acasa. Ar mai fi multe de zis dar nu prea ma pricep la scris asa ca, incerc sa ajung diseara la 20.00 la Petrom Dobrogea ca sa ne cunoastem si sa mai schimbam cateva vorbe. P.S. Daca schimbati locatia / ora / data nr. meu de tel. este 0722360780 Multumesc, Vali Iata si cateva foto din mai 2010 (plouase doar cateva ore in noaptea dinaintea sosirii noastre): http://img821.imageshack.us/i/1416mai2010078.jpg/ http://img8.imageshack.us/i/1416mai2010031.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1416mai2010075.jpg/ http://img828.imageshack.us/i/1416mai2010077.jpg/ http://img52.imageshack.us/i/1416mai2010026.jpg/ Aia cu ceaunul mi-a scapat...:ha: Editat Octombrie 7, 2010 de avantra Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Ploua si la noi ... si acum ne plangem ca este prea greu! Ce bine ca-i greu, doar asa ramane o iesire MEMORABILA! Nu-mi place sa dau inapoi, dar probabil vom reprograma iesirea de pe insula! Pana acum avem 2 propuneri pentru sambata: Lacul Techirghiol si/sau Limanu/Hagieni! Editat Octombrie 7, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ar mai fi multe de zis dar nu prea ma pricep la scris asa ca, incerc sa ajung diseara la 20.00 la Petrom Dobrogea ca sa ne cunoastem si sa mai schimbam cateva vorbe. Noi ne cunoastem! Poze 19.12.2009: http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... ie%202009/ Film: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avantra Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ploua si la noi ... si acum ne plangem ca este prea greu! Ce bine ca-i greu, doar asa ramane o iesire MEMORABILA! Nu-mi place sa dau inapoi, dar probabil vom reprograma iesirea de pe insula! Pana acum avem 2 propuneri pentru sambata: Lacul Techirghiol si/sau Limanu/Hagieni! Nu am zis sa dati inapoi. Ba chiar ma gandeam ca m-as baga si eu. Problema este ca in afara de niste cauciucuri MTR (50% uzate) si un SL de 5cm masina mea nu este echipata cu absolut nimic care ar avea legatura cu off road-ul (statie, sufa, troliu, etc). Deci, daca ramane Insula Ialomitei si nu aveti nimic impotriva, zic si eu PREZENT (90%). Ramane sa mai vorbim diseara la 20.00 Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Acum este soare in Cta si sunt 12 grade, la pranz au fost 15, bate vantul si usuca tot! Sa vedem cum este maine de dimineata si decidem daca mergem la "balta cu noroi"! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi, joi, 07.10.2010, ora 20.00 intalnire 4x4 la OMV Oxford/Dobrogea/Campus! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! parca vad ca vei fi singur ... bei un ceai ... si mergi acasa :ha: noi suntem pe forum ... te asteptam :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! http://romanian.wunderground.com/global/stations/15444.html cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! parca vad ca vei fi singur ... bei un ceai ... si mergi acasa :ha: noi suntem pe forum ... te asteptam :grin: Foarte multa lume: Plummer, Nivaforever, Serban, Dan03, Avantra, Dalex&CO, Forte si Dna Forte ... cu placere ne-am amintit de vremurile bune! http://romanian.wunderground.com/global/stations/15444.html Se pare ca ploaia (20-30% sanse) nu este chiar o problema, dar temperaturile de maxim 10 grade, cu realfeel de 0 sau minus ... ar putea fi o problema, dar socializam prin statii pe canalul 16! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pana la urma cum a ramas pentru maine? eu nu pot sa fac drumuri lungi,am nevesta cu bagaj in ea si nu suporta zgaltaieli sau prea mult stat in masina :)) So ? Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pana la urma cum a ramas pentru maine? eu nu pot sa fac drumuri lungi,am nevesta cu bagaj in ea si nu suporta zgaltaieli sau prea mult stat in masina :)) So ? Sa fie intr-un ceas bun! Esti foarte eficient: casatorie, copil ... BRAVO! Inca nu s-a stabilit nimic ... doar ca este foarte frig! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! In urma discutiilor nesfarsite din ultimile zile ... s-a stabilit: Mergem la off-road duminica, 10.10.10, ne intalnim la Petrom spre Valu la ora 10 si apoi la ora 11.00 pe A2 dupa podul de la Cernavoda! Vom incerca sa facem traseul propus, adica ocolul nordic al insulei "Balta Ialomitei", dar suntem deschisi la orice propuneri! Deja GLV a fost in zona si a zis ca din pacate este praf, nu prea a plouat si sunt 12 grade! Pentru un plus de adrenalina, o sa parasim drumurile de pe camp si o sa ne strecuram in padurea salbatica ... inundata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! In urma discutiilor nesfarsite din ultimile zile ... s-a stabilit: Mergem la off-road duminica, 10.10.10, ne intalnim la Petrom spre Valu la ora 10 si apoi la ora 11.00 pe A2 dupa podul de la Cernavoda! Vom incerca sa facem traseul propus, adica ocolul nordic al insulei "Balta Ialomitei", dar suntem deschisi la orice propuneri! Deja GLV a fost in zona si a zis ca din pacate este praf, nu prea a plouat si sunt 12 grade! Pentru un plus de adrenalina, o sa parasim drumurile de pe camp si o sa ne strecuram in padurea salbatica ... inundata! ne vedem la 11 la intrarea in traseu Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! daca ajungeti in dreptul la Bentu mare ( ca sa recunoasteti langa dig este o fosta ferma de vaci cu un castel de apa din fier la 10 m de dig, de aici 200m spre sud parasiti digul cu directia Dunare ) , puteti intra 300m spre dunare si gasiti vestigii arheologice .... chiar pe drumul ce duce spre Bentul Mic si Bentul lui Cotoi cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! daca ajungeti in dreptul la Bentu mare ( ca sa recunoasteti langa dig este o fosta ferma de vaci cu un castel de apa din fier la 10 m de dig, de aici 200m spre sud parasiti digul cu directia Dunare ) , puteti intra 300m spre dunare si gasiti vestigii arheologice .... chiar pe drumul ce duce spre Bentul Mic si Bentul lui Cotoi Am editat traseul, ca sa includem si vizita la vestigiile arheologice! Multumim! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se fac pregatiri intense! :ha: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! cum a fost azi? a plouat sau nu? .... ati avut parte de mult noroi.. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! A fost supeeeer.Noroi gramada.Sleauri grupa mare.Ultima parte s-a terminat cu un rally-raid pe intuneric prin mocirla pana in gat. Dar las si pe altii sa-si spuna parerile.Si sa puna poza ca eu unul n-am facut.Am fost ocupat cu reparatiile.Apropo , cand ajunge Vitara acasa sa ne dea de veste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Hai cu pozele !!! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! frumoasa iesire, mai ales rally ride-ul de la sfirsit, pe intuneric....mi-a mers la suflet, numai ca pe druml de intoarcere, cu vreo 30 km inainte de buc mi s-a aprins check engine si mototul cam bate neregulat....sper a nu a luat apa de la ride... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Intradevar a fost o iesire reusita, insotita si de ceva peripetii, pe parcursul a aproximativ 70km de noroaie cat casa. Eu rallyraidul nu l-am prea gustat, masina mea fiind cea mai noroita dintre toate din cauza rotilor iesite mult in afara si a lipsei vizibilitatii pe timp de noapte. Si mie imi bate ceva pe la masina, posibil o cruce cardanica sau poate mi se pare mie din cauza ca e muzica data prea incet :ha: Multumesc Forte pentru invitatie. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate