rudy Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ARO 244 - Army Adi,multumesc pentru oferta dar deocamdata am alte prioritati(cutie,servodirectie,punte fata) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: ARO 244 - Army Nenea Rudy,am vazut iesirea ce ati facut,ai o masina super frumoasa.Poti fi mandru de proiect!!! :1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ARO 244 - Army salut Spune-mi te rog trei foi de pe spate i le-ai scos pentru a fi mai elastica? a mai coborit un pic spatele? daca da pe care i le-ai scos? DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: ARO 244 - Army Da,pentru a flexa puntea mai bine,chiar e vizibila diferenta,inainte era tzeapana de spate,a coborit cam 2 -3cm dar acum e la nivel cu fatza,e o solutie provizorie pina ii pun elicoidale.Poti incerca sa scoti doar doua foi sa vezi cum e.Acum doua zile s-a rupt o foaie in padure,una de pe la mijloc,dar ale mele sint obosite bine.Le-am scos pe primele 3 dupa cele doua mari de sustinere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: ARO 244 - Army Multumesc de raspuns La instinct le-as fi scos pe cele mai mici, dar e bine venir raspunsul tau. eu am un 240, deci cred ca o sa scot trei fiind un pic mai usoara. deocamdata astept jentile de la intors si ii puc 31x10,5x15. Din ce am citit de pe aici cred ca incap fara bodilift. daca nu il ridic 5 cm. DXX DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: ARO 244 - Army Trebuie bodylift mai ales ca nu tai din aripi,daca nu, o sa-ti atinga in aripi la flexari.Eu am de 3,5cm si tot mai ating putin.Aripile exterioare sint taiate la nivelul celor interioare,adica la maxim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Re: ARO 244 - Army Aro-ul la o mica actiune,de azi mIehZ5QTDZM Editat Mai 2, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: ARO 244 - Army arata bine dar si merge bine,ce s-a intamplat pe partea stanga cu caroseria la far si aripa? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: ARO 244 - Army Gasisem un specimen de "Fagus sylvatica" si Rudy a dorit sa-l studieze mai indeaproape. Decat ca a fost cam prea aproape.... Nimic ce nu se poate rezolva cu regula lui Hammer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: ARO 244 - Army Un copac a stat in calea fericirii noastre:ha: din lipsa de servo n am mai reusit sa-l ocolesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: ARO 244 - Army si eu am intalnit multi mai ales cand rupeam cate o conducta de frana si din motivul asta am facut bara fata asa de teapana din teava de gaz cu contre ce se sprijina in sasiu. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: ARO 244 - Army Da , ceva asemanator am sa -i fac si eu, intr-adevar e necesar,dar mai intii vreau sa repozitionez troliu,sa-l dau mai in spate.Mai trebuie inbunatatit unghiul de atac si degajare,dupa ce ii pun elicoidale ii tai spatele pina la roata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) Re: ARO 244 - Army super ok arata!!! ma bucur ca mai este cineva care vrea sa faca o masina adevarata dintr-un aro :h5 in privinta grupurilor poti sa le pui, eu le am de o jumate de an si n-am reusit sa sparg nimik.....:wink: Editat Ianuarie 30, 2010 de cris_luc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: ARO 244 - Army Merci Cristi,n-am inteles ce ai vrut sa spui despre grupuri,dar pina ai sa raspunzi treci mai intii pe la prezentarea membrilor sa fie totul ok. :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601&page=46 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: ARO 244 - Army Felicitari pentru opera de arta!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Re: ARO 244 - Army @ rudy...Te-ai gindit cum vei arunca axa fata rigida,sub sasiu? cum vei face fixarea ei pe sasiu, cu un singur brat cu 2 bucsi (NISSAN) sau cu doua brate simple? @cristi... vad Sugag la locatie ,vad un singur post... musai sa postezi in prezentare, nu de alta daca esti din AB musai sa ne cunoastem... Editat Ianuarie 31, 2010 de Nicu N Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Re: ARO 244 - Army salut ! Ma numesc Cristian si sunt un impatimit al masinilor in special celor off road ......de inceput am un ARO 243 cu mici modificari pentru distractie Salut, ti-am vazut Aro tau (daca e cel din avatar) asta vara cind am fost intr-o "expeditie".. am si uitat locatia exacta, dar am poze cu masina ta :grin: Daca vrei deschide un topic sa iti prezinti Aro-ul ca e interesant, si pot sa pun pozele facute de mine. L.E.: mi-am adus aminte si unde era, pe langa Luncile Prigoanei, ne-am orientat eronat la o intersesctie si luat-o pe un drum forestier infundat, unde ti-am vazut si Aro tau :grin: Editat Ianuarie 31, 2010 de tudop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: ARO 244 - Army Nicu,cel mai potrivit cred ca e sistemul de la Patrol,cu doua bucse pe punte si bara panhard binenteles.Prima modificare vreau sa o fac la puntea spate,elicoidale, diff blocabil,acelasi sistem ca la Patrol cu doua tendoane si panhard,taiat spatele pina la roata.E o modificare foarte utila,este enervant a ramii suspendat in coada la orice shantulet.Cu rigida pe fata o mai amin putin,deocamdata nu a mai rupt nici o planetara si in plus s-ar ingreuna cu vreo 100kg,ceea ce nu vreau.Prin taierea spatelui,renuntarea la portiere etc. sper sa devina mai usuoara,nu stiu exact cu cit dar fiecare kg conteaza.Si o crestere de putere va fi binevenita asa ca va primi un L30.Din puncte vedere estetic cu siguranta va arata mai nasol dar mai putin conteaza asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: ARO 244 - Army Rudy..succes.... e adevarat ca unghiul de degajare spate e redus de sasiu si ramii suspendat in te miri ce musuroi...nu vad sa fie foarte greu de adaptat pe elicoidale axa spate, dar sa nu uiti de bara stabilizatoare e foarte importanta...derapajul si ruliul pe fata il poti controla cu putin noroc si experienta dar pe spate e cam nasol... Zici ca parte fata se ingreuneaza cu 100kg daca montezi rigida, nu cred ca se ajunge la greutatea aceea dar chiar si asa cu un benzinar in mintile lui zic ca esti avantajat....... Am si eu o idee... montajul axei rigide pe fata... e destul de convenabil montajul pe patrol dar vezi ca la inclinari si viraje axa sta in 3 reazeme pe sasiu-suportii reazem de la bratele fata si bara panhardt... daca era sa fi fost doua brate(tendoane) zic ca axa ar fi mult mai stabila sub sasiu, ar fi mult mai sigura in flexari... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ARO 244 - Army http://board.marlincrawler.com/index.php?topic=25401.0 Exact asa voi face,numai ca pe spate,pe fata vreau sa bun tendoanele originale de Patrol,sint mai sigure.Bara stbilizatoare nu i pun de loc,limiteaza flexrea puntii.Pe punte tendonul se prinde in doua puncte,cred ca la asta te refereai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ARO 244 - Army oare nu este mai bine sa prinzi tendoanele pe sasiu in loc de traversa? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ARO 244 - Army Ba da de sasiu vor fi prinse,pozele sint doar cu titlu informativ,oricum la Aro e altfel configuratia sasiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: ARO 244 - Army Am incercat link-ul acela dar nu il pot deschide, am incercat si alte cautari dar am dat-o in balarii urit de tot(probabil din cauza jucariilor cu care ma dau pe net).... daca poti deschide copiaza ceva poze si incearca sa le reatasezi asa ca pentru ... sau pentru cei care nu prea au scule de dat pe net! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: ARO 244 - Army Da, vad ca nu se mai deschide,incearca mai tirziu poate isi revine ca alte poze nu am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: ARO 244 - Army Salut, ti-am vazut Aro tau (daca e cel din avatar) asta vara cind am fost intr-o "expeditie".. am si uitat locatia exacta, dar am poze cu masina ta :grin: Daca vrei deschide un topic sa iti prezinti Aro-ul ca e interesant, si pot sa pun pozele facute de mine. L.E.: mi-am adus aminte si unde era, pe langa Luncile Prigoanei, ne-am orientat eronat la o intersesctie si luat-o pe un drum forestier infundat, unde ti-am vazut si Aro tau :grin: Salut ! scuze is la inceput pe forum si mno umpik pana ma acomodez cu chestiile peaici :grin: mi-am facut o mica prezentare:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate