GLV Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania As veni si eu cu drag insa am o mare problema.Abia vineri seara pot sa ajung.Daca e posibil sa trimit copilotul inainte sa participe vineri singur sau insotit de un alt copilot iar vineri seara sa pot ajunge si eu , e ok.Cel mult platim taxa pentru trei persoane.Si inca ceva, momentan Lada e echipata cu cauciucurile din poza de mai jos ,sunt bune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Da se poate la categoria standard. Te asteptam 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Sunteti bine veniti la cat. Standard , chiar daca sunteti trei in echipa , doar ca trebuie sa va inscrieti in formatia complecta . NIVA cu acele anvelope e perfect pentru standard , nu strica in caz de zapada sa aveti si lanturi , nu de offroad , doar cele din comert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLV Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania E ok.Voi contacta saptamana viitoare , telefonic , unul din organizatori pentru mai multe detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania si eu voi venii tot cu sosoni ca ai tai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLV Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania si eu voi venii tot cu sosoni ca ai tai. Inseamna ca avem sanse egale. :) Numai ca eu trimit in prima zi copilotul(care fie vorba intre noi este mai experimantat ca mine)Eu am avantajul ca sunt un pic mai dus.(pe campuri si pe dealuri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Cu parere de rau va anunt , ca in conditiile in care nu se intruneste numarul de cinci Nive inscrise la acest eveniment , nu vom putea organiza evenimentul ! :rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania pai, se pare ca intradevar suntem putini. Eu am confirmat prezenta pe topicul principal (Covasna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivaforever Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania S-a mai organizat intrunirea? Vad ca nimeni nu spune nimic. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Nu , nu sa organizat ! Din pacate sa prezentat doar un singur posesor de Niva , dar acela macar a terminat pe podiumul " Trophy Covasna " Poate altadata , s-au "niciodata" :sr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubu Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Nu , nu sa organizat ! Din pacate sa prezentat doar un singur posesor de Niva , dar acela macar a terminat pe podiumul " Trophy Covasna " Poate altadata , s-au "niciodata" :sr Cred ca subiectul asta trebuia dezbatut la rubrica niva. N-am aflat in timp util de initiativa asta.Probabil si altii ca mine.Ca posesor de niva, intru acolo sa vad ce mai e nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiden Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Intilnirea Nivelor din Romania Subscriu ! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts