kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Reclama Napoca Motor Days http://www.on-board.ro/video/393/Napoca-Motor-Days www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Deci nu se mai urca la Marisel ? Nu se mai urca la Marisel .Vezi ultimul program afisat de Levo ( cel cu noutati ) .In schimb veti avea parte de multe surprize ,placute . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj avem zapada? ne trebuie lanturi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj avem zapada? ne trebuie lanturi? Clau ,zapada nu avem la Cluj .In trial este interzis folosirea lantului . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Andreea glumeam :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Doresc sa va anunt ( daca avem printr-e noi atv -ist ) de maine dimineata ,inscrierile pentru sectiunea ATV vor incepe ,tot pe site-ul nostru . http://www.offroadtranssylvania.ro www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Andreea glumeam :banana :banana :banana Clau , speram :banana . :bannana www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Andreea glumeam :banana :banana :banana Clau , speram :banana . :bannana Baietii din club au spus defapt, ca lantisorul este in regula, doar la glezne :banana :bannana www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Doresc sa va anunt ( daca avem printr-e noi atv -ist ) de maine dimineata ,inscrierile pentru sectiunea ATV vor incepe ,tot pe site-ul nostru . http://www.offroadtranssylvania.ro Sa ne reintooarcem , sa nu fim offtopic . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj De acum se poate inscrie si la categoria ATV la www.offroadtranssylvania.ro http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Andreea glumeam :banana :banana :banana Clau , speram :banana . :bannana Baietii din club au spus defapt, ca lantisorul este in regula, doar la glezne :banana :bannana Nu imi pot permite lantisor la glezna ca nu fac parte din categoria.............................. :ypu :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj De acum se poate inscrie si la categoria ATV la http://www.offroadtranssylvania.ro www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Va anunt ca cele 20 de locuri asigurate de organizator,sau epuizat . Cei care se vor inscrie de acum incolo , va trebui sa-si plateasca cazarea si masa .Taxa de participare pt Trial nu exista . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Poti sa estimezi cam cat ar fi cazarea si masa? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj http://www.casa-zanelor.ro gasiti toate detaliile .Aici vor sta toti concurentii . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ceva noutati inainte de competitie?????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ceva noutati inainte de competitie?????????????????? NOUTATI Pana la urma, s-a luat hotararea ca totusi sa despartim categoria Auto . Vor fii 2 categorii . Inscrierile propriuzise si verificarea tehnica vor fi la Expo Transilvania ( cart Marasti - in " groapa " ) - VINERI -30 Octombrie , incepand de la ora 12 - Vezi program afisat pe http://www.offroadtranssylvania.ro .Dupa verificarea tehnica , masinile, KTM- urile ATV-urile raman in parcul tehnic .Totodata si trailerele si/sau camioanele vor avea loc in parcarea pazita . Transportul de la locul concursului la hotel / si invers este asigurat , pt doritori . Vineri seara , dupa trialul ATV - este organizat o mica receptie - chef la o cafenea/ club din oras .Iar sambata seara , cheful va fi organizat la pensiunea unde vor fi cazati concurentii.In ambele seri vom avea cate o bautura gratis . Cam atat pe moment . Va asteptam cu drag . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj ceva noutati inainte de competitie?????????????????? NOUTATI Pana la urma, s-a luat hotararea ca totusi sa despartim categoria Auto . Vor fii 2 categorii . Inscrierile propriuzise si verificarea tehnica vor fi la Expo Transilvania ( cart Marasti - in " groapa " ) - VINERI -30 Octombrie , incepand de la ora 12 - Vezi program afisat pe http://www.offroadtranssylvania.ro .Dupa verificarea tehnica , masinile, KTM- urile ATV-urile raman in parcul tehnic .Totodata si trailerele si/sau camioanele vor avea loc in parcarea pazita . Transportul de la locul concursului la hotel / si invers este asigurat , pt doritori . Vineri seara , dupa trialul ATV - este organizat o mica receptie - chef la o cafenea/ club din oras .Iar sambata seara , cheful va fi organizat la pensiunea unde vor fi cazati concurentii.In ambele seri vom avea cate o bautura gratis . Cam atat pe moment . Va asteptam cu drag . Putem sa stim mai multe despre categoriile auto ? Intrebare: Ne putem caza inainte de "arestarea" in parc? (asta pentru cei care vin din alte localitati, cu masina "de concurs" pe roti si ca singur mijloc de "locomotie si transport") ? Si inca ceva ... Casa-Zanelor pana la urma e in Floresti sau in Cluj? (ca site-ul lor zice Floresti, dar adresa e Sportului 5 - asta cred ca e in Cluj) Locatia concursului - pentru cei care nu cunosc Clujul- va fi pe str. Aurel Vlaicu - adica spre Someseni? Multumesc. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj cazarea este in Floresti - asa am inteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Caut copilot... Daca e vreun doritor din zona, sa ma contacteze... Din cate se vede pana acum, cred ca va fi spectacol. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Caut copilot... Daca e vreun doritor din zona, sa ma contacteze... Din cate se vede pana acum, cred ca va fi spectacol. :bravo Nu vrei sa fii copilotul meu si eu copilotul tau ? Regulamentul permite 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Caut copilot... Daca e vreun doritor din zona, sa ma contacteze... Din cate se vede pana acum, cred ca va fi spectacol. :bravo Nu vrei sa fii copilotul meu si eu copilotul tau ? Regulamentul permite Am deja copilot. @SilentDJ Au aparut rapid cateva oferte. Daca ai nevoie, te vor contacta si pe tine. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Caut copilot... Daca e vreun doritor din zona, sa ma contacteze... Din cate se vede pana acum, cred ca va fi spectacol. :bravo Nu vrei sa fii copilotul meu si eu copilotul tau ? Regulamentul permite Am deja copilot. @SilentDJ Au aparut rapid cateva oferte. Daca ai nevoie, te vor contacta si pe tine. :h5 Ok caut copilot cu experienta dar nu neaparat la :x :x :x :x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj Unimog vin copilot si la tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Napoca Motor Days - eurotrial la Cluj avem zapada? ne trebuie lanturi? Clau ,zapada nu avem la Cluj .In trial este interzis folosirea lantului . Pentru Clau existä o exceptie si anume "Are voie cu lanturi dacä le monteazä pe fatä si uitä sä cupleze fata ca la Ursus" :ha: :ha: :ha: :ha: , pentru asta de la Clau nu o sä mai väd niciodatä :x :( :app Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate